• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vah vah sokakta kaldı sanki !

Canım ben sana tek bişey söyleyeceğim olmuyorsa zorlama.
Sevgi tek başına hiç bişeye yeterli değil.
Bende 3 yıllık ilişkimi bitirdim , seviyormuyum herşeyden çok .
Ama olmayınca olmuyor .
Ben öyle aşk insanı değilim mantık herşeyin üstündedir.
2 YIL 3 YIL 5 YIL farketmez güzel bişey kalmadıysa zorlama.

soruldumu bilmiyorum ama ben erkek arkadaşınızın dükkandayım derken nerede olduğunu merak ettim?
Ben ona sordum tabi ki dükkandaydım dedi dükkanın telefonunu kapattık falan dedi (borçlardan dolayı bankalar arıyor) ayrıldık ama en azından sormuş oldum

Canım ben sana tek bişey söyleyeceğim olmuyorsa zorlama.
Sevgi tek başına hiç bişeye yeterli değil.
Bende 3 yıllık ilişkimi bitirdim , seviyormuyum herşeyden çok .
Ama olmayınca olmuyor .
Ben öyle aşk insanı değilim mantık herşeyin üstündedir.
2 YIL 3 YIL 5 YIL farketmez güzel bişey kalmadıysa zorlama.

Çok haklısınız.bir de söz falan düşünüyorduk bi süre sonra.şimdi böyleyse beş sene On sene sonra nasıl olacak Allah bilir.resmen iki yılda insanların bi ömür yaşadığı sevgiyi bitirdik

Bir ilişkide,herşeyi unutalım yeni bir sayfa açalım demekle sayfa açılmaz.İnsanın kendisini değiştirmesi lazım önce.Ne kadar çocukça şeyler.Ara dedin,aramadın,telafi edicem,nasıl edicemi bulamadım.Bir özürdilemek ve aynı hatayı yapmamaktır telafi.
Onun için kendimi törpüledim diyorsun.Neden,niçin,ne gereği var.Sen neysen osundur.Taşıma suyula değirmen dönmez.İnsan birşeyleri yaparken kendi içinden geçerek yapmalı.Daha sevgili modundayken laçkalaşmış,yüzgöz olunmuş ilişkiler,iler ki yıllarda ne hale gelir.Şimdiden tavizleri veriyorsunuz,evlenince neden böyle diyorsunuz.Senin istikbalindenhedeflerinden daha mı önemli bu erkek,aşk meşk.Ailen seni okutuyor,sınavlardan iyi not al,başar,bir meslek sahibi ol diye.Sen sevgilinle saçma sapan kavgalar edip,finallerde başarısız ol diye değil.Sana ağır gelebilir cümlelerim.Aklını başına topla.Kimse vazgeçilmez olmadığı gibi,kimse bulunmaz kumaşta değil.İnan bana şuraya yazdığını cümlelere bile değmez.Ona ayırdığın vakti derslerine ayır.Kendi kıymetini bu kadar düşürme.

Sevgilinin bombos bir insan oldugunun sen de farkindasin.

Aranizda gecen tartisma konularindan bile cok acik ne derece uyumsuz oldugunuz..kusura bakmayin ama istemsiz guldum okurken.cocukca geldi aranizdaki sey bilmiyorum :))

Siz de bu adamdan bir cacik olmayacagini biliyorsunuz.diretmeye devam ederseniz icinizi kipir kipir eden gercek bir askla degil,takintinizla evlenmis olursunuz.

çok sabırlıymışsın gerçekten tebrik ederim canım seni

ama açıkçası erkek arkadaşının davranışları henüz olgunlaşmadığını yahut kaybetme gibi bi korku taşımadığını hissettirdi bana. biraz ders vermen gerek seni avcunun içinde görüyor sanırım

kusura bakmayın ama adam tükürüyor siz yarabbi şükür diyorsunuz. sonra kafanızı önünüze eğince gelip size canım cicim diyor. affediyorsunuz sonra yine yüzünüze tükürüyor. Size sadece mutluluklar diliyorum

Saygi sifir , kavga icin bahane diz boyu..
nereye kadar gidecek iliskiniz merak ediyorum..

kendinizi yipratmaktan baska bisey degil .
stressten baska bisey degil...

Back