Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşin komik tarafı da bu zaten 27 yaşında çocuk falan değil ama bu konularda bilmiyorum öncesinde bilmemezlik sonra da umursamamazlık var onda...bana bu çok komik geliyor 6sene küçüğüm ondan fakat benim düşündüğüm şeyler asla aklına gelmiyo sakinleşince aa haklısın diyo...e mübarek kaç yaşındasın iki lafından biri bn erkeğim fln ama hareketlere bak işteErkekliğin kadına kabadayılanmak olduğunu sanıyor. Öyle bitirim haller hiç hoş değil. Erkeklik efendilik dir bence. Anlar bunu iş başa düşünce. Sanırım daha çocuk yaşta.Aranızda resmi bir bağ yokken bu kadar hor görüyorsa sizi. Ileride evlilik çocuk vs olunca nasılsa elimde diye tepemize haksizca çıkar.
oncelikle bu yazacaklarıma lutfen alınmayın;
sen onun evlilik terapisti, askerlik arkadası, alo danısma hattı, sevgilisinden dert yanacagı dostu, azarladıgı cocuk, pıpışlanıp övüldügü annesi, usulen gorusmek zorunda oldugu uzaktan bir yakını, hırsını alamadıgı kazıkçı....bunların hicbiri degilsin.
sevgilisisin. ve sana ancak oyle davranabilir.
internetten bulamıyorsa 10gun aramasın ama gitsin bir arkadasına sorsun.
bulmak zorunda da degil. fakat oyun mu ki bu boyle gorev verip onu tamamlanmasını bekliyorsun... o da bunu kanıksamıs.
birazcık "arayacagımı bana soyle" demeye calısmıs ama onu da kavga sırasında oldugu icin ne kendisi ne de siz anlamamıssınız.
"ben yoruldum, her sey duzelmezse bu yurumez, keske eski gunlerdeki gibi olsaydık" demis olsaydınız da o da "sana her seyi en bastan alıp yasatıcam, soz unutacagız o gunleri" diyebilseydi.
masallah siz onun yerine de yeterince dusunuyorsunuz.
sorun araması, eski esyaların kargosu, hediyesi vs bunlardan uzak. iliskide kendinize bir rol secin ve sadece onu yapın, yoksa "anneeeeeğğ çişim geldi" diye bagıran kucuk erkek cocuklarına donusursunuz ilerde.
oncelikle bu yazacaklarıma lutfen alınmayın;
sen onun evlilik terapisti, askerlik arkadası, alo danısma hattı, sevgilisinden dert yanacagı dostu, azarladıgı cocuk, pıpışlanıp övüldügü annesi, usulen gorusmek zorunda oldugu uzaktan bir yakını, hırsını alamadıgı kazıkçı....bunların hicbiri degilsin.
sevgilisisin. ve sana ancak oyle davranabilir.
internetten bulamıyorsa 10gun aramasın ama gitsin bir arkadasına sorsun.
bulmak zorunda da degil. fakat oyun mu ki bu boyle gorev verip onu tamamlanmasını bekliyorsun... o da bunu kanıksamıs.
birazcık "arayacagımı bana soyle" demeye calısmıs ama onu da kavga sırasında oldugu icin ne kendisi ne de siz anlamamıssınız.
"ben yoruldum, her sey duzelmezse bu yurumez, keske eski gunlerdeki gibi olsaydık" demis olsaydınız da o da "sana her seyi en bastan alıp yasatıcam, soz unutacagız o gunleri" diyebilseydi.
masallah siz onun yerine de yeterince dusunuyorsunuz.
sorun araması, eski esyaların kargosu, hediyesi vs bunlardan uzak. iliskide kendinize bir rol secin ve sadece onu yapın, yoksa "anneeeeeğğ çişim geldi" diye bagıran kucuk erkek cocuklarına donusursunuz ilerde.
Bence kesinlikle bitirmelisin bukadar uzatman bile bana mantiksiz geldi(kusura bakma) :) sana deger vermiyo gibi gorunuyor bence yıpranmana değmez hele sinirli kişiler sinirlerini içlerine atarlarsa alttan alırlarsa psikolojik çöküntü (ruhsal çöküntü) yaşayabilirler yalniz o internetten arama meselesine fena güldüm ya
Daha gençsiniz ünversitede okuyorsunuz sanırım finallerden filan bahsettiğinize göre. Bence okulunuza odaklanın,normal arkadaşlıklar edinin,sevgili filan bunlar hep insana ruhen yük.Sevmek güzeldir,çabuk tüketmeyin evliliğe,çoluk çocuğa da ayırın. Bahsettiğimiz kişide bir musibet bin nasihatten iyidir diyerek kendini toparlarsa ne ala.Belki ayrıldıktan sonra size bir yararı olmaz ama ilişkiniz sayesinde olgunlaşmış olarak devam eder hayatına. Cıvkı çıkmadan duracağınız noktayı bilebilecek bir insana benziyorsunuz.
Kendis düşünemiyor maalesef.ben ona görev vermiyorum kendisi teklif ediyor ve bi şey yapmamakla birlikte o Günü zehir ediyor tamam yapma bi şey ama ne diye canımı okuyosn yani...
Teşekkür ederim yorumlarınız içinyetisme cagındaki bir cocuga fatura vb islerde oglum hadi sen öde demedikce bunu yapmayı ogrenemeyebilir,
fakat bunu yapmadıgınız taktirde bu gelecekte hicbir zaman yetiskin bir insan olarak faturalarını odeyemeyecegi anlamına gelmez.
ilkinde cok zorlanır ama sonrasında hayatında kuyruga girme, memur ile konusma gibi korkuları heycanları olmaz.
siz ona ve iliskinize kolaylık sagladıgınızı sanıyorsunuz fakat bunu devamlı hale getirirseniz o sorumluluk almadıgı icin her zaman sizi suclamaya, beceriksizligini size atmaya, bagırıp huysuzlasmaya da devam eder...
sizin kararınız.
O 27 siz 21 yasindasiniz onun yasitlari ergenler gibi davranmayip aile kuruyor şahsen ben ilk yorumunu yaptigimda tas catlasin 20 yasinda diye düşündüm karariniz arkasında durun tekrar söylediğim gibi gerçekten boşuna zaman kaybi uüzgünüm hic aglasada üzülmeyin içiniz kan aglaya aglaya bitsin ben seninle ne uzarim ne kisalirim demeniz yeterli olucaktir
İki yıldır değil son bi yıldır işsiz kaldı bi yıl önce sonra da böyle işte,sonuçta bir yıl az mı?on sene gitti sanki ömrümden2 senedir böyle mi bu ya şaka gibi hiç çekilmez ben sana diyim sevmek bir yana saygı sevgi bi yana..Hayatın kararır en yakın yoldan dön kesinlikle okurken ben sinirlendim yaşayanı tahmin edemiycem