- 22 Ağustos 2007
- 6.201
- 43
-
- Konu Sahibi yoruldum71
Böyle ah bana vah bana ile olmaz bu is canim!!
Kendine acimayi birak biran evvel görümcelerini esini topla bir yere ve bu olayi düzgünce konusun!!
15 gün sen 15 gün bu 15 ben diyerek planlayip yapin bu isi, böylelikle kimsenin geriye cekilmeye hakki ve firsati kalmaz, hatta yazili bir plan yapin!!
3 Ay kisa bir süre olsada bir kisiye yüklendirmek haksizlik olur.
Üzme kendini zor günler bekliyor belki seni ama inanki istekli yapilan her iylik sana kat kat geri dönecektir...a.s
Sevgiyle:teselli:
Ablacım çok geçmiş olsun sana Allah sabır versin benneyaptımki Ah ah aynı şey benimde başıma gelicek bi hafta sonra babam memlekete babaannemi almaya gitti oda bize az çektirmedi hep dedikodumuzu yaptı her geldiğinde evi karıştırmadan gitmiyokızı bakmıyo ayda yılda bi alıyo küçük yengemde bakmıyo bi büyük amcama bi bize geliyo tabi bundan en çok etkilenen benim Annemle babaannem konuşmadıkları için babannemin yemeğiyle banyosuyla giyinmesiyle, ilacıyla herşeyiyle ben ilgileniyorum bide bişeyi beğense içim yanmaz Allah bi an önce kurtarsın bizi benneyaptımki Sana da çok haksızlık yapılmış eşin demişya yardımcı tutalım diye onu kabul et bence en azından o bakımdan yükün hafifler... :1hug:
şimdiye kadar hiç bir işini isteksiz yapmadım k.validemin tatlım
aşağılarda ne konuşuluyor bilmem
gelinip evime eşimle konuşuyor 2 numaralı ablası eşimde ya ötekiler yanaşmassaymış biz burda neçiyiz filan yani benim hiç söz hakkım yok
birşey dedimmide havalara kalkıyorlar susacakmışım
kimseye birşey demiyecekmişim ben hallederim filanmış eşimin lafı
haaaaaaaaaaa bende yuttum sanki
şu kapıya geldim geleli hiç eşimin destegini görmedim
hadi gel annenle babanı beraber dr ye götürelim 1 saat geç git işe
benle ol dediysemde git işte dedi taksi tutupda dedi yalnız kaldım
cevresine girdiğimizde hep küçümsedi beni dalga gecer gibi ben birşeyler bilmiyormuş oldum anlamaz oldum ama bu işlerde ben herşeyi anlar oluyorum
kötükedihüso
canım doğrusun ama unutamadıklarıma karşın işte ne bileyim o kadar merhametsiz değilim ben bana yapılanları hasmedemiyorum eşimin bir zamanlar bana yaptıgı ailesinin desen ama yapma etme dünyasında oldugumu biliyorum sizlerin desteğiyle bu durumu küçümsemeye başladım kötülüğe kötülükle karşılık vermek istememaslında yazdıklarınızı üzülerek okudum şu insanın sonu gerçekten çok kötü :çok üzgünüm:
allah korusun ama aynı şey benim annemin yada kayınvalidemin başına gelse mümkün olduğunca kalbini kırmadan bakmaya ihtiyacını gidermeye çalışırdım.sıra ne demek kim yaparsa kendine yapar benim annem babannemin kayınvalidesine bile bakmış bence sen allah rızası için yap yaptığını yoksa gerçekten bi işe yaramaz:çok üzgünüm:
belki yazdıklarım canınızı sıkabilir malesef okuyunca aklıma gelenler bunlar oldu yazmak istedimyerimseniben
siz allah için yapın emin olun karşılığını görürsünüzyerimsenibenrabbim hiç birşeyi karşılıksız bırakmaza.s.
sağol canım bugün gittik yanına kendimi onun yerine koydumgeçmiş olsun canım senin için zor olacak ama sonuçta eşinin annesidir ve size muhtaç olmuş bir insana bakmak sevapdır sana kolay gelsin
gönül dostum canım benim üzüldüm
ama ne derler iyilik yap denize at kul bilmezse halik bilir
sabret bitanem sabret
sağol canısı tesellin için :1hug:kayinvalidene gecmis olsun canim...
haklisin hasta bakmak kolay degil...
ama söyle düsün ya onun yerinde sen olsaydin...
su anda senin ona bakmana muhtac...
bilmiyorum cok zor, yasanmisliklar vardir ondan korkuyorsundur....
sen görevini yapar bakarsin, baktinki olmuyor acik acik söylersin...
kolay gelsin canim...
haydaaa kafamçokkarıştı
kızı yoksa bakarsın ama o kadar kızı varken neden sana düşsün peh yaaa
dönüşümlü bakmak değilde mümkün oldukça bakmak daha doğru olur..
senin çocukların var zaten yetiştiremiyorsun :teselli:
yapabildiğini yap Allah görüyor seni