- 3 Mart 2008
- 4.983
- 27
-
- Konu Sahibi yoruldum71
ÇOK GECMİŞ OLSUN CNM AMA HALİNİZE ŞÜKREDİN BENİM BİR AKRABAM 2YILDIR FELCLİ VAR 5GELİNİ VE BİR KIZI OLDUGU HALDE BİR GELİNİ VARKİ ALTINDAN (afedersiniz)ALDIGI GÜNLERİ BİLİYORUM BİRKERE OF CEKMEDİ BİR CIKAR DÜŞÜNMEDİ NEDEN BUNLARI OZMAAN YAPIYO DİYECEKSİNİZ ÖNCEDENDE KAYNANASINDAN İYİLİK GÖRDÜĞÜ İÇİN BEN ONUN YERINDE OLSAM MİDEM KALDIRMAZDI BELKIDE AMA BİRGÜN BİZDE O DURUMDA OLABİLİRİZ ÖLÜNCE ARKAMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN DİYEN BİRİ OLUR İNŞALLAH:Saruboceq:
canım iyi düşün iyi gitsin herşey...
allah demekki senide böyle deniyor...
ne demişler iyilik yap denize at ... allah mutlaka karşılığını verecektir...
eminin kayınvalıdende böyle geline kıza muhtaç olmak istemezdi ama olmuş birkere..
sen iyi ol üstüne düşeni yap...
bizlerin sonu nasıl olacak onuda allah bilir...
inşallah allah bır kolaylık verir.
sıkıştığın bunaldığın anlarda eltinden görümcelerinden yardım iste...
canım çok geçmiş olsun ama napıcaksın yapacak bişey yok hastalık sonuçta
k.valdenle aranızda neler geçti yada aranız nasıl bilmiyorum ama
böyle zamanlarda herşeyi bir kenara bırakmak en güzeli, düşmez kalkmaz bir Allah canım
sende Allah rızası için yapıcaksın, Allah yardımcın olsun güç,kuvvet versin tatlım....:1hug:
şimdi bunları anlattınya bana gene sinirler geldi ya valla gündüzcüm bakma valla bakma git ananın babanın yanına deki annem hastalanmış de 1 ay kal gel sonradan surat yap hiç bakma madem sana çektirmiş şimdide o çeksin pis kaygana zaten bugün çok sinirliyimherkesler şimdiden telaşe düştüler
neler dönüyor ortalıkta bilseniz
,yavaş yavaş kokuları çıkıyor vallah hepsi kenara çekilecek gibiler
bu sabah az önce yani ortanca görümçe geldi eşim de evdeydi
konuşuyorlar işte eniştemi bir hal aldıda
ben bakacak olursam 1 ay banka kartı bende olması gerekir 1 ay kim bakacaksa onda filan diye şimdiden böyle kuruntular içerisine düşmüşler
ha birde eşimle ablası hani annem eve gelçek ya aşağıdan bize zil taktıralım gece birşey olurda bazarlar diye
ah ah vah ki ne vahlar bana ya
acizleniyormusun deyin yok ama bana yaptıklarını nasıl unuturlar şimdi benim geri çekilmem gerekir yani yapmamam gerek hiç kimse demiyo açep gündüzün rızası olacakmı diye
onca şeyler yaşattık bakarmı diye
yani bir hizmetçi parcasından farkım yok gözlerinde
kaygana ortancı geliniyle bir oldu küçümsedi
evimde neler buluyordum
memleketime gittiğim zaman
anahtarı ne kadar bırakmasam da eşim veriyordu annesine
eşimin dolabında paslanmış toplu iğne,
dış kapımın arkasına sürülmüş acayip bir şeyler,
halımın altında paslanmış koca çivi
neler neler bana nispetlik yapar gibi fıkır fıkır gülüşmeleri gıcık gıcık konuşmaları
o zaman da eşimle aram iyi değildi
istedilerki bizi ayırsınlar ama yılmadım yani şimdi de benden meded umuyorlar anaları için dayandığım yere kadar
canım söyle o çok bilmiş görümcenlere herşeyi eminim senden daha iyi bilen tiplerdir yada öyle zannediyolardır madem çok iyi biliyolar annelerinn bakılacağını da bilsinler öyle diilmi canım kusura bakma ben enim görümcemelere sinirli olduğum için böyle konuşuyorum ama bunların hepsi aynı hepsi çok bilir biz gelinler hep çok kötüyüz hiçbirşey bilmeyiz...gelinizyaaa
şimdi bunları anlattınya bana gene sinirler geldi ya valla gündüzcüm bakma valla bakma git ananın babanın yanına deki annem hastalanmış de 1 ay kal gel sonradan surat yap hiç bakma madem sana çektirmiş şimdide o çeksin pis kaygana zaten bugün çok sinirliyimklava: klava: klava: klava: