- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- Konu Sahibi yoruldum71
Bilmiyorum farkındamısın acaba k.validen sizlere muhtaç olmak istermi kendini bir onun yerine koysan şuan belki büyük bir utanç yaşıyor rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesi
n sizde o durmda kendi anneniz olsaydı ne his ederdiniz onu düşünün bide düşmez kalkmaz bir Allah sen iyi ol rabbim sana yardımcı olacaktır.
canım haklısın da sende evlen bi k.valide sahibi ol seni dışlamaya kalksın kullansın
oğlunu kızlarıyla değer vermiş bir eltin olup onla seni yıpratmaya kalsın o zaman sen ne yaparsın ben gene
bunlara aldırış etmeden çocuklarım la yaz kış onları dr lere götürdüm işlerini yaptım hangi gelinleri ben gibi ezilmiş canısı
sana eşin onların agzına bakıp küçümsesin hor görsün kalbini kırsın demediğini bırakmasın ha ama ben bunları yuttum arkama attım
şimdi bile şımarık şımarık halleri var
bir çocugun gönlünü alırsın ya şunu yap bak sana şeker alacam dersin kanar yapar
işte eşimde sanki ben çocukmuşum gibi
eeeee biz ilğilencez sen ben ne kadar yakın olursak hoşuna gider
benim annemde ameliyat olacak diyoki kendi annesine bakabilmem için bende köydeki annemi alıp burda bakarım diyo
hıııı nah öyle yaparsın
dillerinde var yüreklerinde yok hey gidi arkadaşım hey neler yuttum ben neler
çocuk değilim atacak ta değilm
o kadar vicdansız değilim yaptıklarımı bilmiyorlarmış gibi şekerle gönül almaya çalışıyorlar asıl bakmamam lazım ama şu yüregim el vermiyor
ben neye yanıyom beni insan yerine koymadıklarınasenağlama