Vah! Bana.... Vah! Bana

yoruldum71

Evli, mutlu, çocuklu
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
4.225
5
vah bana vahlar bana
cuma akşamı kaynanam mutfakta düşüp ayağını kırdı
şuan hastanede bugün de ameliyat oldu
dr dedmiş diz kapagı dağılmış kemikleri iyiçe erimiş demiş
3 ay kalkmadan yatacak demiş dr
kızları sırayla kalıyorlar ama nere kadar bakacaklar onun için senağlama
için için ağlıyorumsenağlama halime işim zor vallah zor
herkes düştü nasıl bakacaz diye dert etmeye görümçeler sıra sıra bakarız diyorlar ama nere kadar en büyük elti gelmez ortancı desen hiç gelmez göstermelik için sırayla yanında kalındı kaldılar
eşimle konuşurken
bana sende çok kırıcı konuşuyorsun kalp kırıyorsun dedi nasıl yani dedim
ben kendimi savunuyorum dedim herkez ilğilenmiş gibi konuştuklarında susamıyorum dedim
eeeeeee kimse ilgilenmeye yanaşmazsa atacak değiliz ya biz bakacaz dedi
arkamda destekçim olursan dedim
olmasza bir kadın tutar evi filan temizletiriz parasını ben veririm dedi
of ya zor günler beni bekliyor
yaşadığım acı günlerimi unutmuş değilim yaşattıklarını hıııııı
şimdi unutuldu tabi yaltaklanmaya çalışıyorlar
belki ne konuştular ben yokken aralarında bilmiyorum böyle dediğine göre
ablaları yengeleri ne konuşurlarsaymış ben susacakmışım konuşmayacakmışım eşime bırakcakmışım o halledermiş
nah halledersin
ne çabuk unuttun bey efendi onların agzına bakıpta beni yıprattığını -ağla

vah bana vahlar bana -ağla -ağla

belkide bundan sonra sık sık giremiycem hastaneden eve geldiğinde rahatım pek rahat olmayacak
neler göreçeğimide bilmiyorum
hep aşagıda kalaçagıma benziyor bakalım ne olacak
görümcenin biri dediki birimiz
15 gün baksın yani sırayla dedi bakam neler olcak
adım gibi biliyorum ki hep benim üstüme kalacak senağlama

Gündüzüm çok geçmiş olsun arkadaşım,inşallah en kısa zamanda düzelir k.validen.
İşin zor ama allah rızası için yapacaksın sende,yukarıda allah var senin yaptığın iyilikleri görür canım.
Sen eşinle iyi olmaya bak,sakın huzursuzluk çıkmasına izin verme sonunda kazanan sen olursun.Herşey güzellikle olursa sen daha huzurlu olursun.
Kızlarıda annelerine bakmaya mecbur,eltinlerde sırayla baksınlar ama .

ya zaten hep ben ilğilendim şimdiye kadar birşey dediğim yokta
k.validem kilolu altı şuan bezleniyor ben onu tek başıma nasıl ihtiyacına götüreçem ya
çocuklar küçük evimizde kalmak istiyorlar biri okula gidiyor dersi filan ben ilğileniyorum
of of bakalım neler görçem
yanaşmayacaklarını biliyorum
benimde bebişim ameliyat olmuştu yanımda kimse yoktu baba bile çocugunu bırakıp ameliyat oldugu gün işe gitti ama anasını bırakmadı bırakamazda genede güçüme gitti için için ağladım kalbim sılıyor hala senağlama

öncelikle geçmiş olsun canim..yatalak hastaya bakmak gerçekten zor bir iş..hele hasta huysuzsa hepten zor..bi okadarda sevap bir iş..kayinvalidenle aran pek iyi degil anladigim kadariyla..sana sira geldiginde yada hep sen bakacaksan da bir kulagini ve bir gözünü kapa bence..kötü davranma..bu hem seni huzursuz eder hemde ortami gerer..elinede hiçbirşey gecmez..ne olursa olsun o senin kayinvaliden..eşinin annesi..ve şuan bakima,yardima muhtac..sen Allah rizasi için bak ona..

ama inşaAllah sirayla bakma işini halledebilirsiniz..tekrar gecmiş olsun ve kolay gelsin canim..

sağol canım evet iyi olmadıgı kadarıylada hiç kalbini kırmadım hep ben ilğilendim bana yapılan onca haksızlıklara karşın
ilk bebeğim doğdugundan bu ikinçi bebeğimin dogumuna kadar hep ben işlerini gördüm dr ler götürdüm çocuklarımla
kimse biz bakarız demedi eltiler bile
ama bir şey olsun biz götürdük şöyle yaptık filan laf etmeye başlarlar yani
başa gelen çekileçek ne yapalım merhametliğim olmasaydı hiç yaklaşmazdım yani
benim istediğim biraz destek yani eşimde beni yarı yolda bırakmazsa iyisenağlama

canısı bunda üzülcek bişi yok 15 gün bakarsın 15. güne yakın bir zaman görümceni ararsın konusrsun o olmazsa diğeri
hiçbiri olmazsa en uygun gördügünü arar ben gidiyorum annenize bakın dersin telefonu kapatrsın bida cevap vermezsin ararlarsa

kaynananla ilişkin nasıl bilmiyorum.
eğer aranızda sorun varsa gerçekten zor günler seni bekliyor :teselli:
ama o da sonuçta senin 2. annen.
kadın tehlike atlatmış, zor günler geçirmiş.
ben olsam bakardım.
sevmiyor olabilirim, geçinemiyor olabiliriz ama sonuçta sevdiğim insanı dünyaya getiren insan. fisfisfis
sırf bu nedenle bile birsüre azap çekmeye değer bence ... a.s.

gündüzüm çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah kolaylık versin.bursada olsaydın en azından bir kaç şey gösterirdim sana hastabakıcılık sertifikası var ya bende en azından rahatça yatakta çevirir altını falan değiştiridin.ama yapacak birşey yok.Allah yardımcın olsun canım

canim ya..cok iyi anliyorum seni..her sülalede cikar böyle tipler..hiçbirşey yapmazlar ama yapmis gibi gorunurler..utanmadan,yuzleri kizarmadan abarttikca abartirlar..boyle insanlari gormezden gelmek en iyisi..kimse bilmese de Allah biliyor ya..o yeter bosver..elbet sen bunlarin karsiligini alicaksin..hic merak etme..herkes her yaptigi iyiliginde kötülügünde karsiligini alicak elbet..rahat ol sen..

esine gelince..esini elbet en iyi sen idare edersin..gerekirse yardimci bir bayan tutsun..destek olayina gelince..yaptiklarini gormesini sagla..erkeklerin cogu maalesef gostermeden gormuyor fedakarliklari..

inşaAllah eşinde sana destek olurda bu dönemi kolayca halledersiniz canim..

şu an kayınvaliden bakıma muhtaç.zamanında sana deger verseydi biliyorumki sen bu konuyu açmazdın...seve sevede bakardın.kayınvaliden ne ekiyosa onu biçiyo bence.... zamanında gelinlerin eline kalacagını bilmiyomuydu.niye zamanında kalp kırdı.hep saglıklı kalacagını zannediyodu ki sana kaynanalık yapmış.
ama olsun arkadaşım sen eşin hatırına bak.kul bilmezse ALLAH bilir....

ah bilmezmiyim benimde halam olacak cadı el adamındayım dedi ve başımıza atmıştı..gene anacım az çekmemişti çenelerini..hele de babam by pass ameliyatı olmuş göğsü dikişli..neler çektik..gene diyim bir şey deme allah rızası için yap,allah görür ödülünü verir..

cnm merhaba bence sırayla bakarak bu zor günleri atlatırsınız kalabalıksınız birbirinize destek olup hafifletirsiniz bakım işini hem bir kişiyle olacak iş değil bu.sizde kalsa bile yardım istemekten kaçınmayın.çok geçmiş olsun

Canım geçmiş olsun benzer bir dert de ben de var malesef

Kayınvalidem dizlerinden ameliyat olacak ,dizlerinde vida vardı onları çıkartıracak...ben 10-15 gün felan kalmayı düşünüyorum,fazla da kalamam zaten

İşin tersi bana nerdeyse 2 saatlik mesafede oturuyor...eşim akşamcı olduğu için oraya gelemicek,anlayacağın ben orda eşim evimizde yalnız kalacak...içime sinmiyor...ama mecburum işte...can atmıyorum ama bakmaya

Sen de 15 gün felan bakarsın,gerisini diğerleri bakar ...yeter bence kafaya takma dicem ama ben de çok takıyorum...:çok üzgünüm:

evet kankim haklısın ahhhhhhhhhh
ortancı eltiyle bir olup eşimi doldurup üstüme saldılar ev işi çamaşır yıkamasını bilmiyor oldum
daha neler ama ben bunlara karşılık kaynanamın gene kalbini krmadım
ama allah biliyor ya içimden ilğilenesim bakasım gelmiyor
ama ben ailemden zülüm edene zülüm etmesini öğrenmedim vurmak isteyene aynısını yapmadım
ailemi istemediler eşimi doldurup istemediğini dile getirttiler eşimle her allahın günü kavga
kavga
neymiş ben kendi ialeme davrandığım gibi kendi ailesine advranmıyormuşum
surat yapıyormuşum benimseyememişim filan filan eeeeeeeeeeee
kim koştu dr lere
bikerem kendi annemle dr ye gittik eşim de belini inçiltmiş
biliyor aslında annemle dr ye gitçemizi git dedi ama ağzımdan burnumdan getirdi
bana allah belanı versin dedi
senin anan la babanı dr ye götürürken allah belamı versin olmuyor da annemle gidinçe oluyor
offfff kanki offfffffff işte ben bunları untmadım ama onlar unutmuşlarki neyse ney inşallah yanaşırlar ara ara bakmaya olmazsa aklıma koydum kendime yardımcı buluçam çatır çatırda onlardan koparaçam ytl yani

inşallah yanaşırlar be canım hele anaları gelsin bakalım
eşimin dediğinide tutmayacam susmuycam yani ezdirmem kendimi
kendileri istedikleri gibi söyleyip kalp kırıyorlarya
ya benim kalbimin kırıklıkları ne olacak yıllardır

ÇOK GECMİŞ OLSUN CNM AMA HALİNİZE ŞÜKREDİN BENİM BİR AKRABAM 2YILDIR FELCLİ VAR 5GELİNİ VE BİR KIZI OLDUGU HALDE BİR GELİNİ VARKİ ALTINDAN (afedersiniz)ALDIGI GÜNLERİ BİLİYORUM BİRKERE OF CEKMEDİ BİR CIKAR DÜŞÜNMEDİ NEDEN BUNLARI OZMAAN YAPIYO DİYECEKSİNİZ ÖNCEDENDE KAYNANASINDAN İYİLİK GÖRDÜĞÜ İÇİN BEN ONUN YERINDE OLSAM MİDEM KALDIRMAZDI BELKIDE AMA BİRGÜN BİZDE O DURUMDA OLABİLİRİZ ÖLÜNCE ARKAMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN DİYEN BİRİ OLUR İNŞALLAH:Saruboceq:

şimdiye kadar yaşlı kalbi kırmadım canım başa gelen çekilir ne yapalım biz ne olacaz belli değil
etme bulma dünyasındayız
allah tan korkarım ben allahtan korkmayan düşünsün bi ayaklansa zorun değil yani kolundan tutup götürürsün her yerebenneyaptımki

inşallah canısı inşallah teker teker bakarız yanaşırlar inşallah
ben destek olurum da onlar bana destek olmazlar biliyorum :1no2:

takmamak elde değil canım ya
onlarda meçburlar ama ah yakından tanısan
sinsiler yani buğün herkes ameliyat olacak diye hastaneye gittik
bir ortancı elti gelmedi yok neymiş dişi ağrıyormuş yanagı şişmişmiş
bu sabah biz giderkene ben yukardayım gayet sesi iyi geliyordu neşeli neşeli yani dümençi garı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…