- 11 Mayıs 2008
- 247
- 0
-
- Konu Sahibi yoruldum71
canım nasılsın gelmedımı hala kayınvalıden senın zaten bı dırhem cnaın var be guzelım maasıyla kadın tutun ugrasmasende
bence de zor günler seni bekliyor...
ama eşiniz için bunu severek yapmaya calısın...
sakın bunu kendinize dert edipte eşinizle aranızı bozmayın
öncelikle çok geçmiş olsun sana anladığım kadarıyla kaynanalık yapmış yapsın be gülüm sen genede elinden geleni yap allah rızası için onun görmesi yeterli bide bi şekilde eşininde senin yaptıklarını görmesini sağla 20 yıllık evliyim nelerden geçtim boşu boşuna konumam canım allah yar ve yardımcın olsun
kendini üzme, bunlari kafana takma yoksa sen bunlari kafana taktikca mutlaka esinle olan iliskine, evliliginede yansiyacaktir ve belkide onu bogacak kendinden uzaklastiracaksindir
sen evliligini düsündükce böyle iyi kalpli oldukca seni yanliz birakmayacaktir esin ...
Umarim mutlu ve huzurlu günler gecirirsin...
Bence fazla asiri derece alinma herseye ama tabiki dedigin gibide kendini ezdirme ve yipratma ...
annen gelecekmis galiba köyden geldimi ?
rahatlayacagina inaniyorum mutlaka rahatlarisn !
Ayy amaann bosver beaa üzme kendini
dur yakinda hersey ortaya cikar ztn kafana takma ...
Belkide daha güzel günler gecireceksin ve senin degerin artacak ve anliycaklar ?
Hep öyle olur ztn ummadik tas bas yarar ...Diger gelinlerine cnm cicim derler zamani gelincede o yari yolda birakir hic umulmadik biriside en iyi dostun, yoldasin olur..
Çok geçmiş olsun. öncelikle Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. çünkü muhtaçlık durumu hem muhtaç olanı hem de yardım edeni zor durumda bırakır. Allahım size bol bol sabır versin; ki o sabırla bakın kayınvalidenize. Çünkü işiniz gerçekten zor ama Allah gücünü verir, siz inanın yeter. Yaptıklarınızın mutlaka iyi bir karşılığı olacaktır ya bu dünyada ya da öbür dünyada. Kolaylıklar ve bol sabır diliyorum
cnm Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum işin zor :teselli: ama sabretmekten başka yapcak bişin yok :1no2:
büyüklerimizin bir sözü vardı :'' sen bir iyilik yap at denize balık bilmezse haluk bilir '' diye ..
nedense her aileden böyle sen ben gibiler haksızlıklara maruz kalıyor bunun sebebide fazla iyi olmamızdan kaynaklanıyor..ama emin ol kayınvaliden yüzüne diyemesede senin yerini farklı tututyordur içten içe ..keşke deseler yüzümüze ama demiyorlar işte şımarırız diyemi düşünüyorlar acaba..benm kayınvalidem ellere övermiş beni bitanedir o gelinlerim içinde diye ama ben isterdim ki bana davranışlarıylada bunu göstersin
koyun can derdinde kasap et derdinde..herkesin basına her sey gelebilir...sabırlı olmak lazım..kötülüğe karşılık iyilik yapmak da erdemdir...siz iyilik yapın atın denize..karşılk beklemeyin.