Vagina daraltma ve did dudak kucultme ameliyati

V
neden üzgünsünüz düzeltilemeyecek bir durum mu peki?
Bilemiyorum maddi olarak tukendim zaten baska doktora gidemedim aci cekiyorum iliskiye giremiyorum ne olacak sastim kaldim kocam burnumdan getiriyor verdin okadar parayi geldigin duruma bak diye evliligim sallantiya girdi

Dİkişler falan geçti mi ilişkiye neden giremiyosunuz yanmadan dolayı mı. Ya işte çok kötü bir durum insan bi umut yaptırıyor sonrası kötü olabiliyor inşallah kısa zamanda düzelir

V

Bilemiyorum maddi olarak tukendim zaten baska doktora gidemedim aci cekiyorum iliskiye giremiyorum ne olacak sastim kaldim kocam burnumdan getiriyor verdin okadar parayi geldigin duruma bak diye evliligim sallantiya girdi
Eşinin de sana destek olması çok önemli. Seni daha çok düşünmesi lazım

Dİkişler falan geçti mi ilişkiye neden giremiyosunuz yanmadan dolayı mı. Ya işte çok kötü bir durum insan bi umut yaptırıyor sonrası kötü olabiliyor inşallah kısa zamanda düzelir
Iliskiye girerken giris te bicakla keser gibi bi aci olusuyor cok canim aciyor ama vajinanin geri kalani ayni genis duruyo hic bir sey yapmamiss sadece girisi büzüsturmus o kadar iceriye hic dokunmamis malesef cok aciyir cokk

şimdi nasılsın canım şikayet et hakkını ara paranı almasını biliyor o utansın sen utanma
Sikayetci olsam parami alabilirmiyimki hak talep edebilirmiyimki baska bir doktora duzeltiririm en azindan bilemiyomki kimseyede anlatilmiyo ki boyle bi durum danissam .ameliyata girerken bi bir kagit imzalattilar hak talep edemeyim diye tutrabilirmiyimki bir sey acaba

Canim bende
canim doktorun bana dedigi bende hersey cok guzel olcak dedi bende guvendim cunku hakkinda hic kotu yorum yoktu ne biliyim bu hallere gelecegimi ahh

valla en azından doktoru sıkıştır bu sonuç nedir diye bence kesinlikle

Canim bende
canim doktorun bana dedigi bende hersey cok guzel olcak dedi bende guvendim cunku hakkinda hic kotu yorum yoktu ne biliyim bu hallere gelecegimi ahh
walla biraz değişik geldi durumunuz buralara yazacağınıza kadar oraya gidip doktorunuza anlatıp çare bulmayı deneseniz neyi yanlış yaptığını da biliyorsunuz neden kontrollerde anlatmıyorsunuz durumunuzu doktorunuza

Süleyman eserdag hayatimi kaydirdi

Dr.Suleyman eserdag hakkinda yorum yapinca niyeyse hemen engelleniyorum ceza veriliyor azilarimin icinden ismi siliniyor dogrulari yazincami boyle yapiliyor anlamadim biz yandik kimse yanmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…