Vagina daraltma ve did dudak kucultme ameliyati

Valla olmak isteyen varsa birdaha dusunsun ben ankarada oldum hayatim kaydi 20 gun popomun ustune oturamadim ayri dert dudak kucultme yaptirdim birini buyuk birini kucuk , birini kel tavuk gibi kesmis birini uzunca birakmis 😥😥😥😥 vajina girisini yukseltmis iç kismina hic dokunmamis 10 milyar parami aldi 😭😭😭 allahimm cildiracamm kredi cektim borca girdim evliligim sallantiya girdi adam burnumdan getiriyor gittin bu adama oldun diye.
Şuan ne dırımdasınız

Her haliyle kotu durmdayim burda dogru yorum yaptim diye hemen ceza yemisim arkadaslar hic kotu yorumu olmayanlara dikkat edin bende buna kandim malesef asil kotu yorum yapilmayan kendi iclerinden birileri isim acip doktoru ovuyo insanlarda buna inaniyor kotu yorum olmayinca iyi saniyoz iste bu yanlismisti ben yandim kimse yanmasin diye yorum yapiyorum

Ben Ankaradayım. Devlet hastanesi de yapıyormuş geçen hafta muayene için gittim kadın dogumcuya bahsettim yaparız dedi. Risklerdrn bahsetti biraz urktum ama bilemiyorum hala kararsız bir şekilde beklemedeyim
İyi günler devlet hastanesinin ve doktorun adını alabilirmiyim benimde ihtiyacım var özel sektör çok para istiyor maalesef

Valla olmak isteyen varsa birdaha dusunsun ben ankarada oldum hayatim kaydi 20 gun popomun ustune oturamadim ayri dert dudak kucultme yaptirdim birini buyuk birini kucuk , birini kel tavuk gibi kesmis birini uzunca birakmis 😥😥😥😥 vajina girisini yukseltmis iç kismina hic dokunmamis 10 milyar parami aldi 😭😭😭 allahimm cildiracamm kredi cektim borca girdim evliligim sallantiya girdi adam burnumdan getiriyor gittin bu adama oldun diye.
Merhaba yazdiklarinizi okuyunca uzuldum dogrusu😞 suan ne durumdasiniz ogrenebilirmiyim umarim hersey duzelmistir 🙏🏻

X