Herkese Merhabalar
30 yaşımdayım ilk defa bir foruma katılıyorum az evel üye oldum
En yakın kızarladaşımla dahi konuşamadığım bir problemim var artık tüm bunları konuşup içimi döküp acil olarak çözmek istiyorum
Bu sebeple hepinizin önerilerinize ihtiyacım var
Dışarıdan çok güzel bir görüntü ama içinde çok utandığım ertelediğim kendimi haksızca ayıpladığım bir durumum var
Hem iç hem dış dudaklarına hemde klitorisimde büyüklük kararma ve şekil bozukluğu var
Labioplasti olmak istiyorum
(Aslına bakarsanız göğüslerimde yok ameliyatsız büyütme , Gözkapağı estetiği ve yüz ovali estetiği de düşünüyorum bunu ayrı bir başlıkta açacağım kurallar gereği sanırım buradan açamıyorum ama bu konularda da önerilerinizi alabilirim)
Maalesef korona günlerindeyiz nereden dr bulurum hangi hastane hatta yasaklara denk gelirse nasıl seyehat ederim bilemiyorum
Tek bildiğim gençliğimi cinsel dürtülerimi 30 yaşıma kadar fazlası ile bastırdığım ertelediğim
Sırf bu kötü görüntü sebebi ile çok sevdiğim erkek arkadaşımla dahi birlikte olamadım
Defalarca karşılaştığım son derece kaliteli beyefendileri hiç sebepsiz ittim
Hatta “neden kendine bir şans vermiyorsun” sorularına sebebimi dahi utandığım için açıklayamadım
Bana yardım edebilir misiniz? Yeniden başlamam geç olmadan kendime bir şans verebilmem için bana gittiğiniz doktorları hastaneleri olumlu olumsuz sonuçlarınızı mümkünse fiyatları paylaşır mısınız?
İnanın tek başıma yapabileceğim birşey değil çünkü bu konu ile alakalı çok kötü ameliyatlarda var
Ödenen ücretler ne olursa olsun az ücretler değil
Ben ve benim gibi tüm hemcinslerimize yardımcı olabileceğimiz bir başlıkta toplanmış olalım
Hepimiz kendimize bir şans vermeyi hakediyoruz
Benim gibi yıllardır bu foruma girip bakıp üye bile olamadan utanıp sıkılıp erteleyen, erteledikçe en güzel yaşlarını öteleyen, belki de hayatımızda çok mutlu olabileceğimiz ilişkilere bir adım atamayan psikolojik olarak bu konuda çok yük edinmiş hemcinslerimize de yardımcı olmuş olalım
Yıllar sonra ilk defa bu foruma cesaretimi toplayıp üye olabildim
Lütfen sizde tüm deneyimlerinizi benimle paylaşın olur mu?
hangi şehirde olursa olsun gitmeye hazırım aradığım şey en sağlıklı en güzel görüntü tek seferde umarım bunu başarırım
Sevgilerimle