Vagina daraltma ve did dudak kucultme ameliyati

çocuğun yoksa biraz beklemeni tavsiye ederim. hem vücut endekslerin kilo alıp/vermeye bağlı baya değişkendir. Biraz daha stabil duruma gelmesini beklemekte fayda var
Süleyman ESERDAĞ doktoru tavsiye edebilirim bir ay önce labioplasti vajina daraltma ve skar izleri ameliyatı oldum ve sonuçtan çok memnunum

Her haliyle kotu durmdayim burda dogru yorum yaptim diye hemen ceza yemisim arkadaslar hic kotu yorumu olmayanlara dikkat edin bende buna kandim malesef asil kotu yorum yapilmayan kendi iclerinden birileri isim acip doktoru ovuyo insanlarda buna inaniyor kotu yorum olmayinca iyi saniyoz iste bu yanlismisti ben yandim kimse yanmasin diye yorum yapiyorum
Çok geçmiş olsun canım. Söylediklerinize aynen katılıyorum. Aslında burada aleni olarak iyi veya kötü doktor ismi vb yazılması yasak olmalı.

Çok övülen bir doktor oysa bnde gitmeyi düşünmüştüm ücretten dolayı vazgeçtim. Sizin vajinoplasti ameliyatının sonucu şikayetleriniz devam mı yani ??. Bende yaptırdım 17 gün oldu ins pisman olmam .
Benim hepsi basli basinca sorun canim senin durum nasil sürecin nasil gecti anlatirmisin lutfen

Valla olmak isteyen varsa birdaha dusunsun ben ankarada oldum hayatim kaydi 20 gun popomun ustune oturamadim ayri dert dudak kucultme yaptirdim birini buyuk birini kucuk , birini kel tavuk gibi kesmis birini uzunca birakmis 😥😥😥😥 vajina girisini yukseltmis iç kismina hic dokunmamis 10 milyar parami aldi 😭😭😭 allahimm cildiracamm kredi cektim borca girdim evliligim sallantiya girdi adam burnumdan getiriyor gittin bu adama oldun diye.
geçmiş olsun inşallah düzelir zamanla hangi doktor bu

Merhaba

Hangi doktora ameliyat oldunuz?Ben Süleyman Eserdağ Hocama ameliyat oldum ve gayet te memnunum ayrıca kötü yorum yok diye kanmayın yazmışsınız ama kötü birşey varsa zaten yazılır neden saklansın ki doktor tercihi çok önemli ben Süleyman hocamdan çok memnunum ve hakkında hiçbirşey şikayet yok olacağınada ihtimal vermem işinde o kadar uzman biri yani saygılarımla sağlıklı günler
🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

Merhaba

Hangi doktora ameliyat oldunuz?Ben Süleyman Eserdağ Hocama ameliyat oldum ve gayet te memnunum ayrıca kötü yorum yok diye kanmayın yazmışsınız ama kötü birşey varsa zaten yazılır neden saklansın ki doktor tercihi çok önemli ben Süleyman hocamdan çok memnunum ve hakkında hiçbirşey şikayet yok olacağınada ihtimal vermem işinde o kadar uzman biri yani saygılarımla sağlıklı günler
Ayni kisiye oldum malesef zor durumdayim 😭

neden üzgünsünüz düzeltilemeyecek bir durum mu peki?
Duzelttirmek icin bir maddiyat lazim zaten kredi cekmistim cektigim acilar gordugum goruntu sonuc icler acisi durumda nasil duzelttiriyim kime nasil guveniyim bir daha en iyi bu doktor dediler bu bu hale getirdiyse geri ne yapmaz pskoloji darmadagin anlamazssiniz basiniza gelmeyince .olduki allah kimsenin basina vermesin hem para ver hem rezil ol hem olandan daha kotu bir goruntu haline gelsin ☹😣😖🥺🥺

vajina daraltma için nasıl bir yol izlediniz ? dudak küçültmeyi ben oldum ama cesaret edemedim henüz diğerine. gerçi arkadaşım yaptırdı ve memnun ama sizler neler yaşadınız ?
Ben bu süreci merak ediyorum ama sanırım kişiye göre çok değişiyor

Her haliyle kotu durmdayim burda dogru yorum yaptim diye hemen ceza yemisim arkadaslar hic kotu yorumu olmayanlara dikkat edin bende buna kandim malesef asil kotu yorum yapilmayan kendi iclerinden birileri isim acip doktoru ovuyo insanlarda buna inaniyor kotu yorum olmayinca iyi saniyoz iste bu yanlismisti ben yandim kimse yanmasin diye yorum yapiyorum
şimdi nasılsın canım şikayet et hakkını ara paranı almasını biliyor o utansın sen utanma

vajina daraltma için nasıl bir yol izlediniz ? dudak küçültmeyi ben oldum ama cesaret edemedim henüz diğerine. gerçi arkadaşım yaptırdı ve memnun ama sizler neler yaşadınız ?
Ben de dudak küçülttürdüm birbirine eşite değildi. sağ tarafa işlem yapıldı. His kaybı vardı 3-4 ayda toparlanabildi. Daraltmayı bir ara düşündüm ama tamamen his gider diye korkuyorum.

Süleyman ESERDAĞ doktoru tavsiye edebilirim bir ay önce labioplasti vajina daraltma ve skar izleri ameliyatı oldum ve sonuçtan çok memnunum
dudak küçültme operasyonu yaptırdım ama daraltmadan korkuorum. Bir süre his kaybı yaşadım. Vajinamı daralttırırsam tamamen zavk hissi kaybolur diye korkuyorum.

Çok övülen bir doktor oysa bnde gitmeyi düşünmüştüm ücretten dolayı vazgeçtim. Sizin vajinoplasti ameliyatının sonucu şikayetleriniz devam mı yani ??. Bende yaptırdım 17 gün oldu ins pisman olmam .
Sikayetim devam ediyor maalesef sadece girisi büzüsturmus dikmis ic tarafa dokunmamis dahi icerisi ayni genis ...giris her iliskide gozyasi aci şeklinde rezil oldum paramla sizde durum nedir acaba bi iglesme varmi acaba

Ben de dudak küçülttürdüm birbirine eşite değildi. sağ tarafa işlem yapıldı. His kaybı vardı 3-4 ayda toparlanabildi. Daraltmayı bir ara düşündüm ama tamamen his gider diye korkuyorum.
bvajinal ameliyat oldum ic taraf ayni genis hic hissetmiyorum sadece girisi yukseltmis büzüsturmüs dikmis cok canim aciyor artik iliskiyede girmiyoruz ne yapacagimi sastim o kadar parayi verdim sagligimdanda oldum evliligim bitmek uzere 😭😭😭🥺🥺🥺 suleyman eserdaga olmistum

X