Ameliyati oldunuz muArkadaslar
Bir Kac dk sini ayiracak kimse yok mu?
Ya merak ediyorum eşin şikayetçi mi evet cok geniş filan dedi miMerhaba bayanlar
Sizden ricam var Ben Bu ameliyatlari yaptirmak istiyorum bana daha once yaptiran birileri varsa onerebileceginiz doktor var mi? Sureciniz nasil gecti? Lutfen yardim bekliyorum
Hic dogum yapamadigim halde problem yasiyorumve bu durum beni rahatsiz ediyor artik Iliskiden de zevkli alamiyorum yasim 30 ve kiloluda degilim. Anlamadim son 2 yildir Bu durum basladi bende suan onerileriniz cok onemli benim icin simdiden tesekkur ederim.
Ben hem vajinoplasti hem de labioplasti yaptırdım.Sonuç beklediğimden iyi his kayıplarım düzeldi ama doğumdan önce öneriliyor mu bilmiyorum.Ameliyatımı Esra çabuk cömert e yaptırdım.8500 tl tuttu ama tek işlem 6000 lira şuan hersey normal ilişki sırasında sorun yok öneririm.Merhaba bayanlar
Sizden ricam var Ben Bu ameliyatlari yaptirmak istiyorum bana daha once yaptiran birileri varsa onerebileceginiz doktor var mi? Sureciniz nasil gecti? Lutfen yardim bekliyorum
Hic dogum yapamadigim halde problem yasiyorumve bu durum beni rahatsiz ediyor artik Iliskiden de zevkli alamiyorum yasim 30 ve kiloluda degilim. Anlamadim son 2 yildir Bu durum basladi bende suan onerileriniz cok onemli benim icin simdiden tesekkur ederim.
Her haliyle kotu durmdayim burda dogru yorum yaptim diye hemen ceza yemisim arkadaslar hic kotu yorumu olmayanlara dikkat edin bende buna kandim malesef asil kotu yorum yapilmayan kendi iclerinden birileri isim acip doktoru ovuyo insanlarda buna inaniyor kotu yorum olmayinca iyi saniyoz iste bu yanlismisti ben yandim kimse yanmasin diye yorum yapiyorumÇok övülen bir doktor oysa bnde gitmeyi düşünmüştüm ücretten dolayı vazgeçtim. Sizin vajinoplasti ameliyatının sonucu şikayetleriniz devam mı yani ??. Bende yaptırdım 17 gün oldu ins pisman olmam .
Doktor ismini sorarsaniz soylerim arkadaslarHer haliyle kotu durmdayim burda dogru yorum yaptim diye hemen ceza yemisim arkadaslar hic kotu yorumu olmayanlara dikkat edin bende buna kandim malesef asil kotu yorum yapilmayan kendi iclerinden birileri isim acip doktoru ovuyo insanlarda buna inaniyor kotu yorum olmayinca iyi saniyoz iste bu yanlismisti ben yandim kimse yanmasin diye yorum yapiyorum
merhaba. ben de aynı dertten muzdaribim. sonucunuz kötü olmuş ama düzeltilemez değil sanki. bir arkadaşım da aynı yolda işlemler yaptırdı ondan öğrenip paylaşabilirim isterseniz.Merhaba bayanlar
Doktor kimDoktor ismini sorarsaniz soylerim arkadaslar
çocuğun yoksa biraz beklemeni tavsiye ederim. hem vücut endekslerin kilo alıp/vermeye bağlı baya değişkendir. Biraz daha stabil duruma gelmesini beklemekte fayda varOff kızlar yapmayın allah aşkına yorumları okudukça korkum daha artıyor. Bende 1 yıl içinde 20 kilo verdim ama bu seferde hızlı kilo alıp vermeye bağlı vajinamda genişlik sorunu var. Ankara da Esra Demir Yüzer’e ameliyat olmayı düşüyorum. Bilginiz yada içimizde hastası olan var mı?
Cok iyi olur lutfen ogrenip anlatirmisiniz sanmiyorum bunun duzeltilecegini ama sonucta bir taraf yok gibi bir seymerhaba. ben de aynı dertten muzdaribim. sonucunuz kötü olmuş ama düzeltilemez değil sanki. bir arkadaşım da aynı yolda işlemler yaptırdı ondan öğrenip paylaşabilirim isterseniz.
MerhabaMerhaba bayanlar
Hangi doktora ameliyat oldunuz?Ben Süleyman Eserdağ Hocama ameliyat oldum ve gayet te memnunum ayrıca kötü yorum yok diye kanmayın yazmışsınız ama kötü birşey varsa zaten yazılır neden saklansın ki doktor tercihi çok önemli ben Süleyman hocamdan çok memnunum ve hakkında hiçbirşey şikayet yok olacağınada ihtimal vermem işinde o kadar uzman biri yani saygılarımla sağlıklı günlerHer haliyle kotu durmdayim burda dogru yorum yaptim diye hemen ceza yemisim arkadaslar hic kotu yorumu olmayanlara dikkat edin bende buna kandim malesef asil kotu yorum yapilmayan kendi iclerinden birileri isim acip doktoru ovuyo insanlarda buna inaniyor kotu yorum olmayinca iyi saniyoz iste bu yanlismisti ben yandim kimse yanmasin diye yorum yapiyorum