Vagina daraltma ve did dudak kucultme ameliyati

walla biraz değişik geldi durumunuz buralara yazacağınıza kadar oraya gidip doktorunuza anlatıp çare bulmayı deneseniz neyi yanlış yaptığını da biliyorsunuz neden kontrollerde anlatmıyorsunuz durumunuzu doktorunuza
Bu kadar olurmus bu is en iyisi buymus oyle diyor

Dr.Suleyman eserdag hakkinda yorum yapinca niyeyse hemen engelleniyorum ceza veriliyor azilarimin icinden ismi siliniyor dogrulari yazincami boyle yapiliyor anlamadim biz yandik kimse yanmasin
Çok geçmiş olsun ya burada aşırı överek bahsediyorlar biraz araştırsaydınız keşke ama geçmiş zaman artık umarım çare bulursunuz.

Bu kadar olurmus bu is en iyisi buymus oyle diyor
çok kendini beğenmiş gelmişti o doktor ve çok samimiyetsiz yapmacık geldi ordaki çalışanlar bana cebini verdi soru sorayım dedim cevap vermedi dedim şimdiden burunlarından kıl aldırmıyorlar amelayat olduktan sonra daha beter davranırlar diye hemen elemiştim orayı.

çok kendini beğenmiş gelmişti o doktor ve çok samimiyetsiz yapmacık geldi ordaki çalışanlar bana cebini verdi soru sorayım dedim cevap vermedi dedim şimdiden burunlarından kıl aldırmıyorlar amelayat olduktan sonra daha beter davranırlar diye hemen elemiştim orayı.
Daha sonra oldun mu ameliyat?

Kotu durumdayim iliskiye giremiyorum cok canim aciyor sadece girisi daralmis ic taraf bosluk gibi genis duruyor buda canimi cok acitiyor 😭
Çok üzüldüm gerçekten benimde biraz canım acıyor ama normal olduğunu düşünüyorum umarım düzelir doktorla tekrar görüştünmü peki sorun çözülebilirdi belki??

Dİkişler falan geçti mi ilişkiye neden giremiyosunuz yanmadan dolayı mı. Ya işte çok kötü bir durum insan bi umut yaptırıyor sonrası kötü olabiliyor inşallah kısa zamanda düzelir
Süleyman hocayla bu sorunu paylaştınmı peki çok iyi biri bence tekrar iletişime geçmeyi dene bu kadar ümitsiz olma lütfen

dudak küçültme operasyonu yaptırdım ama daraltmadan korkuorum. Bir süre his kaybı yaşadım. Vajinamı daralttırırsam tamamen zavk hissi kaybolur diye korkuyorum.
His kaybım yok gayet memnunum his kaybı yaşayacağını düşünmüyorum bence biraz rahatlamalısın hiç bir problem yaşamadım gayet güzel herşey yolunda bence denemeye değer☺

hep ameliyattan bahsedilmiş arkadaşlar ama eğer vajina 3 parmaktan daha geniş değilse lazerle ameliyatsız çözülüyor bu sorunlar. keşke ameliyatı son çare olarak düşünseydiniz.
max 3 seansta vajina kendini topluyor.
ameliyat olmadığı için kalkıp normal hayatınıza devam ediyorsunuz.
anestezi de gerekmiyor. yan etkisi yok. vajinal kuruluğa fln da iyi geliyor...
yorumları okudukça çok üzüldüm. çok aktif bir kullanıcı değilim ama keşke paylaşsaydım dedim.
beyazlatma, dudakları küçültme fln da yapıyor aynı makine.

hep ameliyattan bahsedilmiş arkadaşlar ama eğer vajina 3 parmaktan daha geniş değilse lazerle ameliyatsız çözülüyor bu sorunlar. keşke ameliyatı son çare olarak düşünseydiniz.
max 3 seansta vajina kendini topluyor.
ameliyat olmadığı için kalkıp normal hayatınıza devam ediyorsunuz.
anestezi de gerekmiyor. yan etkisi yok. vajinal kuruluğa fln da iyi geliyor...
yorumları okudukça çok üzüldüm. çok aktif bir kullanıcı değilim ama keşke paylaşsaydım dedim.
beyazlatma, dudakları küçültme fln da yapıyor aynı makine.
Hangı makıne bu zaten amelıyat denılen cogu ıslem lazer altında lokal aneztezı ıle yapılıyor eskı dıkıs sıstemı yok dıye bılıyorum

Hangı makıne bu zaten amelıyat denılen cogu ıslem lazer altında lokal aneztezı ıle yapılıyor eskı dıkıs sıstemı yok dıye bılıyorum
ameliyatta kullanılanlar cerrahi lazerler; yani bıçakla yaptıklarını lazerle daha kontrollü yapıyorlar diye biliyorum.
lokal anestezi bile yapılmıyor. femilift diye aratırsanız çıkar. tam teknolojisini bilmiyorum.
çok geniş ise işe yaramıyormuş.
ben başka birşey için yaptırdım ve çok memnunum (geçmeyen akıntım vardı)

ameliyatta kullanılanlar cerrahi lazerler; yani bıçakla yaptıklarını lazerle daha kontrollü yapıyorlar diye biliyorum.
lokal anestezi bile yapılmıyor. femilift diye aratırsanız çıkar. tam teknolojisini bilmiyorum.
çok geniş ise işe yaramıyormuş.
ben başka birşey için yaptırdım ve çok memnunum (geçmeyen akıntım vardı)
Arastırmak lazım aslında

Merhaba arkadaşlar vajinaplasti ameliyati olmaya karar verdim 1 normal doğum 2 kürtajım var beni çok rahatsız ediyor bu durum ama yorum okudukça da korkmuyor değilim. İlk ilişki kaç gün sonra oldu? Acı nasıl bir acı ilk gün acısı gibi mi? Yeterince ıslanmak yeterli olmuyor mu, yağ ihtiyaç duyuluyor? His kaybı oldu mu? Cinsel hayatınız nasıl etkilendi? Çok soru sordum kusurabakmayin 6 senedir düşünüp bir türlü giremedim şu ameliyata. Ankaradayım Dr buldum kesin yapılması lazım dedi ama yaşayan kişilerin tecrübelerime ihtiyacım var.
Merhaba ankaradasiniz gokcen hocayi neden dusunmediniz , Instagramdan gördüm ve suan aklimda o var ama bana cok uzak. Siz gorustunuzmu hic

Çok övülen bir doktor oysa bnde gitmeyi düşünmüştüm ücretten dolayı vazgeçtim. Sizin vajinoplasti ameliyatının sonucu şikayetleriniz devam mı yani ??. Bende yaptırdım 17 gün oldu ins pisman olmam .
Bende öldüm dudak küçültme amaliyati sonuç harika

15 bin lira istiyor o aradım normal kadın doğumcular 3 ila 5 arasında fiyat veriyor
Merhaba evet tek islem icin 10 lira dedi ,bende bursada bir doktorla görüştüm dr.yuliya doster gayet makul fiyatlar soyledi yani 3lu kombine islem icin toplamda 11bin civari oluyor sadece daraltma islemi 5.400 + hastane ucreti eger yakınsanız görmenizi tavsiye ederim ben ameliyat icin butce ve gun hazirligindayim

Merhaba evet tek islem icin 10 lira dedi ,bende bursada bir doktorla görüştüm dr.yuliya doster gayet makul fiyatlar soyledi yani 3lu kombine islem icin toplamda 11bin civari oluyor sadece daraltma islemi 5.400 + hastane ucreti eger yakınsanız görmenizi tavsiye ederim ben ameliyat icin butce ve gun hazirligindayim
Ben Ankaradayım. Devlet hastanesi de yapıyormuş geçen hafta muayene için gittim kadın dogumcuya bahsettim yaparız dedi. Risklerdrn bahsetti biraz urktum ama bilemiyorum hala kararsız bir şekilde beklemedeyim

Ben Ankaradayım. Devlet hastanesi de yapıyormuş geçen hafta muayene için gittim kadın dogumcuya bahsettim yaparız dedi. Risklerdrn bahsetti biraz urktum ama bilemiyorum hala kararsız bir şekilde beklemedeyim
Ne gibi risklerden bahsetti mesela ve evet durumunuz icin kesin ameliyat gerekiyor dedimi

X