- 10 Ocak 2010
- 248
- 162
Ben 2 çocuğuma da kullanıyorum evetBunu çocuklar da kullanabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 2 çocuğuma da kullanıyorum evetBunu çocuklar da kullanabilir mi?
Biri 13 yaşında diğeri 11 yaşındaKaç yaşındalar acaba?
Bize kendi doktorumuz önermişti zaten bağışıkları çok düşünce, zeytin yaprağı özütü zaten birçokm hastalığa ii geliyormuşBenim kızımda 11 yaşında kullanmak istiyorum da merak ettim doktora danıştınız mı peki?
Aynı dertten muzdaribiz.. peki faydası oldu mu benimki sürekli hastalanıyo kışı zaten hep hasta geçiriyoruz sinüsleri dolu hepBize kendi doktorumuz önermişti zaten bağışıkları çok düşünce, zeytin yaprağı özütü zaten birçokm hastalığa ii geliyormuş
Benimkilerde öyleydi uçuk çıkarcak dereceye gelmişlerdi v160 iyi geldi gerçekten kışın sadece kızım 1 kere grip oldu onu da çok hafif atlattı. sinüzite de iyi geldiğini biliyorum.Aynı dertten muzdaribiz.. peki faydası oldu mu benimki sürekli hastalanıyo kışı zaten hep hasta geçiriyoruz sinüsleri dolu hep
Dediğiniz gibiyse çok iyiymiş yaBenimkilerde öyleydi uçuk çıkarcak dereceye gelmişlerdi v160 iyi geldi gerçekten kışın sadece kızım 1 kere grip oldu onu da çok hafif atlattı. sinüzite de iyi geldiğini biliyorum.
Valla şöyle söyliyim ben evden eksik etmiyorum zaten artık sık hastalanmıyoruz ama öyle bi durum olursa da çok iyi toparlıyo vücuduDediğiniz gibiyse çok iyiymiş ya
Bizim evde de öyle olcak gibi duruyo aktardan şuruplar falan denedim bu zamana kadar ama öyle aman aman bi fark olmadı bi de bunu deneyelim bakalımValla şöyle söyliyim ben evden eksik etmiyorum zaten artık sık hastalanmıyoruz ama öyle bi durum olursa da çok iyi toparlıyo vücudu
Zamanında bende çok içirdimde şeker yükünden başka bişey değilBizim evde de öyle olcak gibi duruyo aktardan şuruplar falan denedim bu zamana kadar ama öyle aman aman bi fark olmadı bi de bunu deneyelim bakalım
Doğal olması önemli ya bu da öyle zaten zeytin yaprağı özü, zeytini de organik tarımla üretiliyoİşte doğal olsun zararsız olsun diyerek denedik zamanında
Evet özellikle mevsim geçişlerinde falan aksatmıyoruz mesela bu havalar normalde bizim hastalık havamız olur evde kimse tık yok şükürPeki siz günlük düzenli mi veriyosunuz nasıl yapıyosunuz onu da soriyim
Anladım bizim eczacımız tanıdık ona söyledim getirtcek banadaEvet özellikle mevsim geçişlerinde falan aksatmıyoruz mesela bu havalar normalde bizim hastalık havamız olur evde kimse tık yok şükür
O zaten size anlatır nasıl kullanmanız gerektiğiniAnladım bizim eczacımız tanıdık ona söyledim getirtcek banada
Rica ederim şifa olsun ufaklığaBi kaç güne gelir dedi alırken sorcam bende çok teşekkür ederim