Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeytin yaprapğı ekstraktı diyim kısaca. Gıda takviyesi olarak kullanılyo ve bi sürü faydası olan çok sağlıklı bişey ben hem bağışıklık hem insülin direnci için kullanıyorum mesela faydasın görüyorumBu v160 tam olarak nasıl bişey arkadaşlar?
Hmm aslında bi denemek lazım bakmak lazım eşimde de insülin direnci varZeytin yaprapğı ekstraktı diyim kısaca. Gıda takviyesi olarak kullanılyo ve bi sürü faydası olan çok sağlıklı bişey ben hem bağışıklık hem insülin direnci için kullanıyorum mesela faydasın görüyorum
Dediğim gibi benimkini düşürdü yememe içmeme de dikkat ediyorumHmm aslında bi denemek lazım bakmak lazım eşimde de insülin direnci var
Eczaneden aldım ben canımMerhaba bu v160ı nerden aldınız acaba?
Bi yan etkisi vs olur muEczaneden aldım ben canım
Zannetmiyorum çünkü tamamen doğal bişey zeytinin yaprağından yapılıyo organik şekilde üretiliyoBi yan etkisi vs olur mu
Biz tüm aile kullanıyoruz herhangi bi yan etki yokBi yan etkisi vs olur mu
Almadan çok araştırıdm ben piyasada en güvenilir bunu buldum. Bikaç eczacıya da danıştım hep v160 önerdiler bi de dediğim gibi organik o yüzden tavsiye ederimDoktor bana da tavsiye etti de bi marka söylemedi hala da almadım memnunsanız v160a bakayım direkt
İlhan Sarı v160 diye sorarsanız bulursunuzTam ismiv160 diye mi geçiyo
Aa ben biliyorum İlhan Sarıyı organik sızma zeyitnyağları vardıİlhan Sarı v160 diye sorarsanız bulursunuz
Size ne için önerdi özel değilse?Doktor bana da tavsiye etti de bi marka söylemedi hala da almadım memnunsanız v160a bakayım direkt
Diyabetle kireçlenme için verdi bi de sinüzitim var ona da iyi gelirmişSize ne için önerdi özel değilse?
Düzenli kullanıp yemene içmenede dikkat edersen faydasını görürsünDiyabetle kireçlenme için verdi bi de sinüzitim var ona da iyi gelirmiş