- 10 Mart 2012
- 458
- 221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kimi zaman eczaneden kimi zaman internetten kendi sitesinden alıyorumSadece eczanede mi satılıyo bu
Siz ne için kullanıyosunuz?bende aldım eczaneden, eşimle birlikte düzenli kullanıyoruz V160 :)
Genel olarak hem bağışıklığı güçlendirmek adına hemde eşimin sedef başlangıcı var araştırıp iyi gelceğini öğrenmiştim onun için aldıkSiz ne için kullanıyosunuz?
Çok geçmiş olsun sedef zor bi rahatsızlık umarım faydalı olurGenel olarak hem bağışıklığı güçlendirmek adına hemde eşimin sedef başlangıcı var araştırıp iyi gelceğini öğrenmiştim onun için aldık
Teşekkürler.. aslında ufak ufak iyi gelmeye başladı düzenli kullanmaya devam edicek tabiÇok geçmiş olsun sedef zor bi rahatsızlık umarım faydalı olur
Geçmiş olsun soğuk algınlığına boğaz enfeksiyonuna birebir cidden zaten içeriği multivitamin gibi resmen, araştırdım sitesinde kitabı da varmış ve birçok iyi gelen hastalıklardan bahsediliyor, okumanızı tavsiye ederim.Teşekkürler.. aslında ufak ufak iyi gelmeye başladı düzenli kullanmaya devam edicek tabi
Aynen öyle o yüzden çocuklara rahat rahat kullanıyorum zatenÖyle gerçekten alırken baktım ilhansari.com sitesine yazıyo hemde doğal yolla almş oluyo insan başka bi multivitamin almaya gerek yok asla burda kullanan arkadaşların anlattığı gibi
Aynen bende Now'da hem Çağla da hem de Kadir Ezildi programında denk geldim o canımKızlar geçe n V60' i Çağla Şikelin programında görmüştm bunu o takviye mi???
Valla orda da bahsediyolarda faydalarından iyiymiş ya dediğiniz gibi başka takviye almantansa maktıklıAynen bende Now'da hem Çağla da hem de Kadir Ezildi programında denk geldim o canım
Bende Kızılcık Şerbeti'nde gördüm. İlhan Sarı bebek yağlarını da daha önce almıştım.. Güvendiğim bir marka Zeytin zaten yağıyla özüyle tam genel olarak tam şifa kaynağı doğada ihtiyacımız olan her şey var aslındaValla orda da bahsediyolarda faydalarından iyiymiş ya dediğiniz gibi başka takviye almantansa maktıklı
Hergangi bi yan etkisi vs olmaz heralde dimi belki alabilirim bende merak ettimBende Kızılcık Şerbeti'nde gördüm. İlhan Sarı bebek yağlarını da daha önce almıştım.. Güvendiğim bir marka Zeytin zaten yağıyla özüyle tam genel olarak tam şifa kaynağı doğada ihtiyacımız olan her şey var aslında
Yok canım organik üretilen zeytin yaprağından elde edilen öz hiç bi yan etkisi yok, zaten zeytinözü yıllardır şifa kaynağı olarak konuşulur.Hergangi bi yan etkisi vs olmaz heralde dimi belki alabilirim bende merak ettim