- 28 Şubat 2007
- 427
- 279
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde öğrendiğimizden beri eşimin sedef olan kısmına sürmeye de başladık daha da verimli oldu böyleEczacı sağolsun ertesi güne getirdi V160 ı sabah akşam suya 10 damla damlatarak kullansın dedi başladık bakalım hayırlısı
Bende öyle olmasından çok korktum da korktuğum gibi olmadı çok şükür v160 iyi geldiAyy çok sevindim sedef zor çünkü bizim komşuda da var onunki baya ilerlemiş her yeri yara yara
Tamamen geçse dahi devam etsin bence tekrarlamaması adınaBende öyle olmasından çok korktum da korktuğum gibi olmadı çok şükür v160 iyi geldi
Yok canım zaten evin demirbaşı oldu eksik etmem bende kullanıyorumTamamen geçse dahi devam etsin bence tekrarlamaması adına
Bilmiyorum ama hafiflemesinde faydası olur diye düşünüyorum denemekte yarar varAcaba ilerlemiş sedefte de işe yarar mı bahsettiğim kadına da söylesem
Aynen hem içip hem sürsün eşim de öyle yapmaya başladıKızlar o aman ayak mantarı içinde sürsek daha iyi olur heralde
Tamamdır çok sağol.Aynen hem içip hem sürsün eşim de öyle yapmaya başladı
Evet ben tv izlemediğim için görmedim ama, eczane tavsiye etmişti o v160dan bahsediyouz:)Aa bu v160 İlhan sarı yı ben kızılcık şerbetinde görünce dikkatimi çekmişti meraklıyımdır böyle şeylere araştırdım denemek için aldım bi tane bitirdim ikinci şişeyi açtım hatta aynısından bahsediyoruz
Ne amaçla kullanıyosunuz acabaAa bu v160 İlhan sarı yı ben kızılcık şerbetinde görünce dikkatimi çekmişti meraklıyımdır böyle şeylere araştırdım denemek için aldım bi tane bitirdim ikinci şişeyi açtım hatta aynısından bahsediyoruz
Dediğim gibi ben zaten sağlık konusuna meraklıyım düzenli kan verip eksik vs varsa takviye ederim normalde. Bu doğal diye ilgimi çekti baktım içinde benim tek tek kullandığım takviyelerin hepsi var hem sentetik de değil , organik o yüzden bunu tercih ettimNe amaçla kullanıyosunuz acaba
Anladımm doğal olan her zaman daha iyidirDediğim gibi ben zaten sağlık konusuna meraklıyım düzenli kan verip eksik vs varsa takviye ederim normalde. Bu doğal diye ilgimi çekti baktım içinde benim tek tek kullandığım takviyelerin hepsi var hem sentetik de değil , organik o yüzden bunu tercih ettim
Öyle tabi bi de bazı takviyeler bende çok mide ağrısı yapıyodu bunda hiç öyle bişey yok o açından da rahat ediyorumAnladımm doğal olan her zaman daha iyidir
Benimde öyle ağrı kesici bile mideme dokunur bende sorun yaşamadımÖyle tabi bi de bazı takviyeler bende çok mide ağrısı yapıyodu bunda hiç öyle bişey yok o açından da rahat ediyorum