Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bilmiyorum yanlış yönlendirmiyim doktoruna veya firmaya sorabilirsin bilgi verirler diye düşünüyorumAcaba v160ı hamileler de kullanabiliyo mu onu da merak ettim
Tamamdır öyle yapiym o zaman ilgilendin cevap verdinOnu bilmiyorum yanlış yönlendirmiyim doktoruna veya firmaya sorabilirsin bilgi verirler diye düşünüyorum
Ne demek canım bildiğimi söyledim sadeceTamamdır öyle yapiym o zaman ilgilendin cevap verdin
Ertesi günü letişime geçtim ilhan sarı ekibi ile, çok ilgilendi ve bilgilendirler, kullanabileceğimi söylediler aldım bi denemek için başladım o günden beri kullanıyorumNe demek canım bildiğimi söyledim sadece
İyi yapmışsın hem sana hem bebişe iyi gelirErtesi günü letişime geçtim ilhan sarı ekibi ile, çok ilgilendi ve bilgilendirler, kullanabileceğimi söylediler aldım bi denemek için başladım o günden beri kullanıyorum
Ya evet zaten şimdiden kabızlığımı çözdü gebelik ilerledikçe kabızlığım çok artmıştıİyi yapmışsın hem sana hem bebişe iyi gelir
Hamilelikte o çok kötü oluyo bende öyle geçirmiştim çok zordu sevindim faydalı olmasınaYa evet zaten şimdiden kabızlığımı çözdü gebelik ilerledikçe kabızlığım çok artmıştı
Gel bide bana sor çatlicam sanıyodum bi ara. Daha yeni başlamama rağmen rahatlattı daha kullandıkça iyice düzene sokarHamilelikte o çok kötü oluyo bende öyle geçirmiştim çok zordu sevindim faydalı olmasına
Midemde hassas bulantı yapar diye endişelendim de hiç rahasız etmedi neyseki, iyi ki kullanmış V160 ıEvet yumuşatır bağırsakları
Ekstra bişi yapmadysan ondandırBenimde kabızlığım geçti ama hiç buna bağlamamıştım demekki v160dan düzeldii
gülüyoruz da bağırsak sağlığı genel bağışıkla ilgili zaten çok önemli yani bi çok sorunun da kaynağı duygu durumunu bile etkiliyoYok ya hiç bişey yapmadım kronik benim sorunum bide hep böyleyim yani şaşırdım bende sevindim kendi kendime V160ı düşünememiştim
Bende aylardır kötüydüm işte yeni yeni düzelmeye başladı keşke önceden bilip alsaydım diyorum V160 ı kendi kendime bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordum genel olarak zeytin yaprağının özütünün, muzice gibi bi şey bu..Doğru zaten çok sıkıntısını çektim şişkinliği ağrısı en hafifi kalıyo nazar etmiyim şimdi çok rahat çıkıyorum tuvalete şükür
Zeytinyağının kendisi bile şifa ekstratı da kat kat kat fazla daha yararlı olanı işte yapılışı da kaliteli organik olunca böyle oluyo demekkiBende aylardır kötüydüm işte yeni yeni düzelmeye başladı keşke önceden bilip alsaydım diyorum V160 ı kendi kendime bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordum genel olarak zeytin yaprağının özütünün, muzice gibi bi şey bu..