- 22 Haziran 2007
- 282
- 141
Zaten mide için de kullanılıyo o yüzden rahatsız etmemesi normalBenimde öyle ağrı kesici bile mideme dokunur bende sorun yaşamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten mide için de kullanılıyo o yüzden rahatsız etmemesi normalBenimde öyle ağrı kesici bile mideme dokunur bende sorun yaşamadım
Doğrudur bilmiyodumZaten mide için de kullanılıyo o yüzden rahatsız etmemesi normal
V160'ın kendi sitesinde ilhansari.com da tek tek hepsini yazmışlar bi de yapılan çalışmalar, hangi hastalıklarda kullanıldığı, bunların iyileşme oranları vs vs hepsi yazıyo kaynaklarıyla beraberDoğrudur bilmiyodum
Hem öyle hemde ülkemizin kendi üretimi mis gbi kendi topraklarımızda organik tarımGördüm bende evet hepsinin kaynakçasını vermişler o yüzden güven verdi bana zaten
Evet İlhan Sarı bebek zeytinyağları da o şekilde üretilliyomuş ablamın kızına alcam onudaHem öyle hemde ülkemizin kendi üretimi mis gbi kendi topraklarımızda organik tarım
Öyle mii bebeğim olmadığı için dikkat etmedim:)Evet İlhan Sarı bebek zeytinyağları da o şekilde üretilliyomuş ablamın kızına alcam onuda
Aynen ben baya bi araştırdım neymiş ne değilmiş diye ona da denk geldim baya yüksek kalite bişey bebişi olan bakabilirÖyle mii bebeğim olmadığı için dikkat etmedim:)
Sağlıkla al kucağına anladığım kadarıyla ek gıda zamanı ama bi danışmak lazım tabi kendi iletişim bilgileri vardır sitede vsAyy 21haftalığım ben acaba bebek kaç aylık olduktan sonra verilir ben alırım
Çok teşekkür ederim amin inşallahSağlıkla al kucağına anladığım kadarıyla ek gıda zamanı ama bi danışmak lazım tabi kendi iletişim bilgileri vardır sitede vs
Bak aklıma şimdi geldi gebeler için olanı da vardıÇok teşekkür ederim amin inşallah
Hamileler için olanda ekstradan a vitamini de varmış bebeklerin beyin gelişimi için önemliymişBunların farkı ne oluyo acaba bilen var mı
Zeytinden ne kadar faydalanabilrse o kadarını yapmşlar valla helal olsunHamileler için olanda ekstradan a vitamini de varmış bebeklerin beyin gelişimi için önemliymiş
Gördüm şimdi linkten çok sağol tekrardan şimdilik kendim için aldım bebeğe de artık zamanı gelince alırım