Allah isteyene, bakabilene,hakedene hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin, sana da en kısa sürede nasip etsin. İnsanlara hadlerini bildir sen kirilacagina onlar kırılsın.Selam kızlar bunaldım içimi dökmek istedim galiba bir umutla başlıyosunuz hayata heycanlar hayaller ama bazen bazı mutluluklar uzak kalıyo galiba ya da çaba istiyo 4 senelik evliyim güzel bi yuvam var Allaha şükürler olsun geçinip gidiyoruz iki kişilik olan yuvanızı üç kişiyle sürdürmek bir evladınız olsun istiyorsunuz ama bazen çok büyük bir umut olarak kalıyo eşimin rahatsızlından dolayı çocugumuz olmuyo tüp bebek tedavisine başlamadık daha başlamayı istiyoruz her ay bir umut acabalarla geçiyo o psikolojiyi yaşıyoruz ama sonu hüsranla bitiyo çok üzülüyoruz içimize atıyoruz bazen gecelerı uyuyamadım oluyor imtihan diyorum sabırlı olmam isyan etmemem gerektini biliyorum çocukları o kadar çok seviyoruz ki o kadar hayaller kuruyoruz ki Allah büyüktür diyoruz hep ama her ay umutlanıp elimiz boş döndümüzde de çok büyük üzüntüyle kalıyoruz belli bi süre sonra insanların hani çocuk düşünmüyomusunuz lafları canımı sıkmaya başlıyo dua edıyorum Allah saglıklı hayırlı evlat nasip etsin diye bende çok heves edıyorum o annelik duygusunu sizde dua ederseniz çok mutlu olurumm
Amin inşallah teşekkür ederimAllah isteyene, bakabilene,hakedene hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin, sana da en kısa sürede nasip etsin. İnsanlara hadlerini bildir sen kirilacagina onlar kırılsın.
Ben de evleneli 3 bucuk ay oldu 3 aydır deniyoruz olmuyor henüz kontrole de gitmedim sorun ne bilmiyorum bir süre daha denemeye devam edip sonra kontrole gidicez yaştan dolayı mı bilmiyorum millet nasıl yanlışlıkla hamile kalıyor valla hayret ediyorum ne zor bir şeymiş ya Allah bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahSelam kızlar bunaldım içimi dökmek istedim galiba bir umutla başlıyosunuz hayata heycanlar hayaller ama bazen bazı mutluluklar uzak kalıyo galiba ya da çaba istiyo 4 senelik evliyim güzel bi yuvam var Allaha şükürler olsun geçinip gidiyoruz iki kişilik olan yuvanızı üç kişiyle sürdürmek bir evladınız olsun istiyorsunuz ama bazen çok büyük bir umut olarak kalıyo eşimin rahatsızlından dolayı çocugumuz olmuyo tüp bebek tedavisine başlamadık daha başlamayı istiyoruz her ay bir umut acabalarla geçiyo o psikolojiyi yaşıyoruz ama sonu hüsranla bitiyo çok üzülüyoruz içimize atıyoruz bazen gecelerı uyuyamadım oluyor imtihan diyorum sabırlı olmam isyan etmemem gerektini biliyorum çocukları o kadar çok seviyoruz ki o kadar hayaller kuruyoruz ki Allah büyüktür diyoruz hep ama her ay umutlanıp elimiz boş döndümüzde de çok büyük üzüntüyle kalıyoruz belli bi süre sonra insanların hani çocuk düşünmüyomusunuz lafları canımı sıkmaya başlıyo içine atıyorsun eşim çocuk gördunde o kadar içi gidiyo ki dua edıyorum Allah saglıklı hayırlı evlat nasip etsin diye bende çok heves edıyorum o annelik duygusunu sizde dua ederseniz çok mutlu olurum
çok uzun bir süre.. Allah sabrınızı ve ümidinizi hiç eksiltmesin insallah. ben 1 yıl çabaladım.. sizin yanınızda hiçbir sey çektiklerim veya gösterdiğim sabır anca ceyreğini anlarım yasadıklarınızın. sadece dua etmeye geldim. Rabbim emin olun hiçbir seyi sebepsiz vermiyor.. hiçbir sınav sebepsiz değil.. belki bekledikçe sizi daha da güzeline saklıyor rabbim. hiç umutsuz olmayın. çok zor her ay yeniden umut etmek, inanmak biliyorum.. ama hayat malesef böyle..Selam kızlar bunaldım içimi dökmek istedim galiba bir umutla başlıyosunuz hayata heycanlar hayaller ama bazen bazı mutluluklar uzak kalıyo galiba ya da çaba istiyo 4 senelik evliyim güzel bi yuvam var Allaha şükürler olsun geçinip gidiyoruz iki kişilik olan yuvanızı üç kişiyle sürdürmek bir evladınız olsun istiyorsunuz ama bazen çok büyük bir umut olarak kalıyo eşimin rahatsızlından dolayı çocugumuz olmuyo tüp bebek tedavisine başlamadık daha başlamayı istiyoruz her ay bir umut acabalarla geçiyo o psikolojiyi yaşıyoruz ama sonu hüsranla bitiyo çok üzülüyoruz içimize atıyoruz bazen gecelerı uyuyamadım oluyor imtihan diyorum sabırlı olmam isyan etmemem gerektini biliyorum çocukları o kadar çok seviyoruz ki o kadar hayaller kuruyoruz ki Allah büyüktür diyoruz hep ama her ay umutlanıp elimiz boş döndümüzde de çok büyük üzüntüyle kalıyoruz belli bi süre sonra insanların hani çocuk düşünmüyomusunuz lafları canımı sıkmaya başlıyo içine atıyorsun eşim çocuk gördunde o kadar içi gidiyo ki dua edıyorum Allah saglıklı hayırlı evlat nasip etsin diye bende çok heves edıyorum o annelik duygusunu sizde dua ederseniz çok mutlu olurum
Merhaba, umarım en kısa zamanda evladınız olurSelam kızlar bunaldım içimi dökmek istedim galiba bir umutla başlıyosunuz hayata heycanlar hayaller ama bazen bazı mutluluklar uzak kalıyo galiba ya da çaba istiyo 4 senelik evliyim güzel bi yuvam var Allaha şükürler olsun geçinip gidiyoruz iki kişilik olan yuvanızı üç kişiyle sürdürmek bir evladınız olsun istiyorsunuz ama bazen çok büyük bir umut olarak kalıyo eşimin rahatsızlından dolayı çocugumuz olmuyo tüp bebek tedavisine başlamadık daha başlamayı istiyoruz her ay bir umut acabalarla geçiyo o psikolojiyi yaşıyoruz ama sonu hüsranla bitiyo çok üzülüyoruz içimize atıyoruz bazen gecelerı uyuyamadım oluyor imtihan diyorum sabırlı olmam isyan etmemem gerektini biliyorum çocukları o kadar çok seviyoruz ki o kadar hayaller kuruyoruz ki Allah büyüktür diyoruz hep ama her ay umutlanıp elimiz boş döndümüzde de çok büyük üzüntüyle kalıyoruz belli bi süre sonra insanların hani çocuk düşünmüyomusunuz lafları canımı sıkmaya başlıyo içine atıyorsun eşim çocuk gördunde o kadar içi gidiyo ki dua edıyorum Allah saglıklı hayırlı evlat nasip etsin diye bende çok heves edıyorum o annelik duygusunu sizde dua ederseniz çok mutlu olurum
İnşallah tez zamanda anne olursunuz hakkıyla yeriyleSelam kızlar bunaldım içimi dökmek istedim galiba bir umutla başlıyosunuz hayata heycanlar hayaller ama bazen bazı mutluluklar uzak kalıyo galiba ya da çaba istiyo 4 senelik evliyim güzel bi yuvam var Allaha şükürler olsun geçinip gidiyoruz iki kişilik olan yuvanızı üç kişiyle sürdürmek bir evladınız olsun istiyorsunuz ama bazen çok büyük bir umut olarak kalıyo eşimin rahatsızlından dolayı çocugumuz olmuyo tüp bebek tedavisine başlamadık daha başlamayı istiyoruz her ay bir umut acabalarla geçiyo o psikolojiyi yaşıyoruz ama sonu hüsranla bitiyo çok üzülüyoruz içimize atıyoruz bazen gecelerı uyuyamadım oluyor imtihan diyorum sabırlı olmam isyan etmemem gerektini biliyorum çocukları o kadar çok seviyoruz ki o kadar hayaller kuruyoruz ki Allah büyüktür diyoruz hep ama her ay umutlanıp elimiz boş döndümüzde de çok büyük üzüntüyle kalıyoruz belli bi süre sonra insanların hani çocuk düşünmüyomusunuz lafları canımı sıkmaya başlıyo içine atıyorsun eşim çocuk gördunde o kadar içi gidiyo ki dua edıyorum Allah saglıklı hayırlı evlat nasip etsin diye bende çok heves edıyorum o annelik duygusunu sizde dua ederseniz çok mutlu olurum
Böyle bir dünyaya üstelik böyle bir ülkeye çocuk getirilmemeli bence.Selam kızlar bunaldım içimi dökmek istedim galiba bir umutla başlıyosunuz hayata heycanlar hayaller ama bazen bazı mutluluklar uzak kalıyo galiba ya da çaba istiyo 4 senelik evliyim güzel bi yuvam var Allaha şükürler olsun geçinip gidiyoruz iki kişilik olan yuvanızı üç kişiyle sürdürmek bir evladınız olsun istiyorsunuz ama bazen çok büyük bir umut olarak kalıyo eşimin rahatsızlından dolayı çocugumuz olmuyo tüp bebek tedavisine başlamadık daha başlamayı istiyoruz her ay bir umut acabalarla geçiyo o psikolojiyi yaşıyoruz ama sonu hüsranla bitiyo çok üzülüyoruz içimize atıyoruz bazen gecelerı uyuyamadım oluyor imtihan diyorum sabırlı olmam isyan etmemem gerektini biliyorum çocukları o kadar çok seviyoruz ki o kadar hayaller kuruyoruz ki Allah büyüktür diyoruz hep ama her ay umutlanıp elimiz boş döndümüzde de çok büyük üzüntüyle kalıyoruz belli bi süre sonra insanların hani çocuk düşünmüyomusunuz lafları canımı sıkmaya başlıyo içine atıyorsun eşim çocuk gördunde o kadar içi gidiyo ki dua edıyorum Allah saglıklı hayırlı evlat nasip etsin diye bende çok heves edıyorum o annelik duygusunu sizde dua ederseniz çok mutlu olurum
Ben de evleneli 3 bucuk ay oldu 3 aydır deniyoruz olmuyor henüz kontrole de gitmedim sorun ne bilmiyorum bir süre daha denemeye devam edip sonra kontrole gidicez yaştan dolayı mı bilmiyorum millet nasıl yanlışlıkla hamile kalıyor valla hayret ediyorum ne zor bir şeymiş ya Allah bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Yok yaşımız 30 o yüzden hemen olsun istiyoruz şimdilik 1 ay ara verdik tekrar deneyeceğiz teşekkür ederimYeni evliyseniz ve yaşınız küçükse 1 yıl bekleyin diyorlar. Tabi siz istiyorsaniz eşli olarak gerekli tahlil ve tetkikleri yaptırın.
Eşli olarak gebelik öncesi vitamin mineral, yeme içme duzeninize dikkat etmenizi, hatta spor yapmanızı öneririm.
Bir de yumurtlama takibi yapabilirsiniz.
Konuyla alakası?Böyle bir dünyaya üstelik böyle bir ülkeye çocuk getirilmemeli bence.
Amin teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsinçok uzun bir süre.. Allah sabrınızı ve ümidinizi hiç eksiltmesin insallah. ben 1 yıl çabaladım.. sizin yanınızda hiçbir sey çektiklerim veya gösterdiğim sabır anca ceyreğini anlarım yasadıklarınızın. sadece dua etmeye geldim. Rabbim emin olun hiçbir seyi sebepsiz vermiyor.. hiçbir sınav sebepsiz değil.. belki bekledikçe sizi daha da güzeline saklıyor rabbim. hiç umutsuz olmayın. çok zor her ay yeniden umut etmek, inanmak biliyorum.. ama hayat malesef böyle..
umarım çok yıpranmadan, yorulmadan Allah nasip eder..
Dünya böyle diye umutlarınızdan mı vazgeçiceksiniz napalım o zaman yaşamayalım zaten berbat bi dünya mantıklımı düşünce yapınızla çok mutlu olabilcenizi düşünmüyorumBöyle bir dünyaya üstelik böyle bir ülkeye çocuk getirilmemeli bence.
Teşekkür ederimSelamlar Instagram'da ege sirkeleri hesabından ben spirulina ve gül sirkesi alıyorum değerlerim eskiye göre çok çok iyi . Orda okuduğum storyler de hayıt kürü ile hamile kalan çok kadın var bir bakın isterseniz belki vesile olur . Hem siz hem eşiniz için uygulanacak birşey vardır belki şifa Allah'tandoğal şeylerin gücüne inanırım .
Teşekkür ederimSelamlar Instagram'da ege sirkeleri hesabından ben spirulina ve gül sirkesi alıyorum değerlerim eskiye göre çok çok iyi . Orda okuduğum storyler de hayıt kürü ile hamile kalan çok kadın var bir bakın isterseniz belki vesile olur . Hem siz hem eşiniz için uygulanacak birşey vardır belki şifa Allah'tandoğal şeylerin gücüne inanırım .
eşim ameliyat oldu onun toparlanma düzelme sürecini bekledik bu surecte tabıkıde doktorumuza gıttık en ıyı doktorları arastırdık ben rahım fılmı vs hersey cektırdım 5 ay sure verdık dogal yolla olması ıcın 5 ayı doldurduk sonuc olumsuz maddi yonden kendımızı toparladımızda olucaz tedavımızı bu işler cok buyuk paralar malesefMerhaba, umarım en kısa zamanda evladınız olurbu kadar bekledikten sonra tüp bebek tedavisine geçerdim ben olsam.
Ertelemeyin artık isterseniz.
Eşinizin rahatsızlığından dolayı olmuyor demişsiniz. Sorun nedir?
Büyük bir sorun ise tüp bebek harici uğraşmak vakit kaybı olabiliyor.