Üzüntüden sütüm kesildi, artik dayanamiyorum

Allah kurtarsın. Tavsiyem o evden gitmen. Yada dizginleri eline alman. Cok guclu durman gerek. Koca evine gitsen baba evine de sigamazsin belki ama goc olmazsa idare edip kendini toparlayip bir hayat kurabilirsin. Kocandan hayır yok . Bir on yıl geçse gene bu günkü gibi düşünürsün. Yol yakınken tedbirini al.

Kayınvalidede aynı 1.buçuk aylık bebekle Yok iş yapmıyorum yok yemek yapmıyorum diye lohusa kadına çıkıştı kavga ettik 1 hafta sonra sütüm kesildi eşim sonra ailesinin yanında oldu ve biz boşanıyoruz

Allah kurtarsın. Tavsiyem o evden gitmen. Yada dizginleri eline alman. Cok guclu durman gerek. Koca evine gitsen baba evine de sigamazsin belki ama goc olmazsa idare edip kendini toparlayip bir hayat kurabilirsin. Kocandan hayır yok . Bir on yıl geçse gene bu günkü gibi düşünürsün. Yol yakınken tedbirini al.

Bunlara ortam yaratan sizsiniz. Ne diye kabul ediyorsunuz misafirlerin sizde ağırlanmasını. Ben olsam kapıyı açmam. Otursunlar kapının önünde. Benim evime gelmek istediklerinde eşime diyorlar kapıyı açar mı acaba diye şakayla karışık. Çünkü açmam eşim de bilir. Nasıl bu kadar müdahale ettirebiliyorsunuz hayatlarınıza gerçekten şaşırıyorum.

Onlara bağımlı da değilsiniz. Çalışan sizsiniz. Çıkın gidin annenizin yanına ne çekiyorsunuz. Cahil insanla tartışmaya bile girilmez. Boşverin çıkın gidin bir de boşanma davası açın tamamdır.

Kaynanalardan nefret ediyorum
Kaynanalardan nefret ediyoruz ama aslında kendimiz yapıyoruz bacılar. Başta nişanlıyken sözlüyken dargınlık olmasın kırgınlık olmasın aman kaynanaya şirinlik olsun bilmem ne diye mesafeyi koyamıyoruz Sonra ne gerektiği yerde hayır diyebiliyoruz nede gerekli durumda ses çıkarabiliyoruz. Toplumsal ilişkilerin hepsi için geçerli mesafe her zaman olmalı kişiler arasında o zaman kimse sana hadsizlik yapamaz.Ha yapan olursada cevabını verebilirsin zaten var ya bi kere hayır deyince oluyo karşındaki kişiye zırhlı duvar örmüş oluyosun anlıyo bazı şeyleri. Bne şu an öyle bi durumun içindeyim fesat görümcem yüzünden kayınvalidemle uzaklaştık biraz iyi oldu.Gör şimdi hiç sesini çıkaramıyor. O yüzden Balık baştan kokar öyle ilk gitmede kendinizi atmayın mutfağa bulaşığa tamam boşunu götür ama koy gel.Bizde Bi Laf var ağır ol molla desinler diye çok doğru

Aynen valla aynen. İyi olayım dedim, kötü demesinler dedim. Sonunda noldu? Dün eşime dedim bir daha annene adimimi atmam diye. Nasilsa kötüyüm ne yaparsam yapayım kötüyüm.

misafir berekettir.karşlanır ağırlanır uğurlanır...bu normal.ama size yardım etmeden sizi eleştirerek sizi mutsuz edecek söylemleri eşinize ileterek bebeğinizle işinizin gücünüzün olup olmadığını sormadan emrivaki hareketlerle köle gibi çalışmanızı bekleyen kayınvalide bence biraz geri çekilsin.evinizde kimi ağırlamanız gerektiğine 3.kişiler karışamaz ve anne babanızı misafir etmenize kim ne diyebilir. mutlu olmak için evlenmiyormuyuz bizzz.kendilerine hizmetçi temizlikçi bakıcı arayan kayınvalideler size sesleniyorummmmmm. o kadar bohçaydı düğündü altındı evdi vb masrafları yapacağınıza o paralarla her ay bir işinizi rahatlıkla yaptırabileceğiniz birsiini bulabilirsiniz.amacınız buysa tabi. (hayat şartları hastalık gibi durumlar seslenişime dahil deil.) kendini seven bir insan gibi davranmalısın balea....

Böyle sıkıntılar olmasına rağmen hele de bebegin süte bagimliyken tekrar mi hamile kaldın. Ve böyle davranırken karşı tarafı evlerinde bir kitap bile yok diyip cahillikle mi sucluyorsun. Burada cahil kim çok net.
Bu arada al çocuğunu git ailenin evine orada takıl bir süre gelirse senin gelmezse cehennemin dibinin.

En zor olanıda eşin senin yanında değil seninle hareket etmiyor halen bekarmış gibi hareket etmesi anne kuzusu oluşu bunuda olabildiğince seni ezerek ailesini şımartarak sürdürüyor hiç kıymetin yok ya böyle devam edeceksin yada onu terk edip ailene taşınacaksın eşinin bu duruma yıllarca devam edecek görünüyor ne yapmayı planlıyorsun ?

Ayrıca evin ultra ezigi haline gelmişsin ki babasından korkup banyoda sigara içmek isteyen terbiyesiz yeni yetmeler bile seni takmayip kvye şikayet ediyor. Bu nedir yani? Böyle misafir mi olur? Bunlar zaten senin değil kvnin seni ezmek için getirdiği pislikler. Biraz dik durun Hayır diyin kendi paranızla rezil olmayın
Ayrıca banyoya sigara içme olayını da ilk defa duydum. Evimde bebeğim olduğu zaman kV bile gider balkonda sigara içer evin içinde asla asla asla. Ben kullanmıyorum kullanmayan insana çok kokar sigara

Çalışan güçlü bi kadinsin ne güzel çocuğun da var.sana kıymet vermeyenlerin arasında işin ne.bebeğine annen bakar sen de çalışır istediğin gibi yetiştirirsin.yoksa yıllar sonra arkana bakar kayıp bi ömür bulursun.hayat bu tiplerle uğraşmayacak kadar kısa.mahkeme de çocuğu sana verir zaten.eşin işsiz ailesi cahil falan.ne bekliyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…