Üzüntüden sütüm kesildi, artik dayanamiyorum

Arkadaslar, hepinize tesekkür ediyorum. Ben artik kararimi verdim, buralarda yapamayacagim. Beni eziyorlar sürekli. Kendime acimasam cocuguma acirim bu ortamda asla büyütmek istemiyorum...
Böyle sıkıntılar olmasına rağmen hele de bebegin süte bagimliyken tekrar mi hamile kaldın. Ve böyle davranırken karşı tarafı evlerinde bir kitap bile yok diyip cahillikle mi sucluyorsun. Burada cahil kim çok net.
Bu arada al çocuğunu git ailenin evine orada takıl bir süre gelirse senin gelmezse cehennemin dibinin.
hayir tabii ki hamile kalmadim. Istemiyorum da. Hamile kalsaydim, haklisiniz cahillik etmis olacakdim ama bu olanlardan sonra gercekden aptallik olurdu...sanirim yanlis anlasilmis, bu bebegime hamileykene oldu bazi seyler gibisinden yazmisdim.

Kizlar kafamda toparlamaya calisdim herseyi ve bir karar verdim... önce okudum yorumlari, sakin bir zamanda (bebek var malum) cevap yazmak istedim

Umarım doğru kararı vermişsinizdir, ben dahil birçok üye halinize çok üzüldük. Çok saygısız acımasız insanların içine düşmüşsünüz. Arkanızda aile desteği olmayınca da pek ses çıkaramadınız sanırım. Ama inanın ki dilediğinizde yapamayacağınız şey yok. Bol şans dilerim...

bacım ana oğul bunlar seni kanser eder
düzelebilir diyeceğim tek bir yanları yok adalet duygusu yok fitne fesat bunlarda işsizlik bunlarda bebeğinden ayrı kalıp çalışıyorsun zaten annenin babanın evinde de aynısını yaparsın
hiç değilse cumartesi pazar hiç kimseye hizmetçilik etmezsin

ben olsam ne yapardım diye düşündüm. o kaynananın bütün getirdiklerini kapının önüne koyardım, kaynanayı da bir güzel boyardım. kocamla bir gün kavga ederdim ama kaynanadan ömür boyu kurtulurdum.

Umarım doğru kararı vermişsinizdir, ben dahil birçok üye halinize çok üzüldük. Çok saygısız acımasız insanların içine düşmüşsünüz. Arkanızda aile desteği olmayınca da pek ses çıkaramadınız sanırım. Ama inanın ki dilediğinizde yapamayacağınız şey yok. Bol şans dilerim...
Tesekkür ederim canim, ben bir kez kafaya koydummu zaten sonunu getiririm...simdiye kadar bebek var diye sabrettim hemde ailem bilmiyordu...üstelik tayinimi istemisdim ama bu olanlardan sonra geri çektim, iptal ettirdim tayinimi. Inanin aniden yani sonradan degisti bu aile önceden hersey cok güzeldi...gecen sefer emzireyim diye öbür odaya gectim, emzirmek bahane sütüm yokki mamasini icirdim kapi kapali degildi ve arkamdan neler neler söylediler.esim de seslenmiyor. Suuus anne duyacak diyor. Ya i duyacagim diye korkuyor hani kavga cikaricam ya, beni kayirmiyor hicbir sekilde.ogullari ise girince simardilar, tayinimi istedim nede olsa artik mecburen buralarda diye simardiler...nede olsa artik bebegi var bagli kaldi artik bize mecburen bakitacak diye de simardilar. Tayinimi iptal ettirdigimi bilmiyor esim olacak o adam. Bu evde durmak bana artik haram

Neden tepkini daha sert bir biçimde ortaya koymuyosun?
Susmakla bi şey değişmiyo.
Koydum canim Tepkimi hem kaynanaya hem de kayinbabaya neler neler söyledim..ama cahil adam ne anlar. Esimde suruyor. Evime birdaha getirmeyin benim evim yolgecerhani degil dedim. Kendi misafirini kendi evinde agirlayamiyormusun dedim. Bana hakaretler yagdirdi...evde de esimle tartisdik, bu konu yuzunden kacinci tartismamiz...kv ile kb da bizim misafirimizi kabul etmessen bizde sana gelmeyiz dediler bende siz bilirsiniz dedim. Gecen pazar esim onlari zorla getirtti, zorla diyorum cunki yazismalarini okudum. Bana ise onlar torunlarina dayanamiyor da öyle gelmek istiyorlar diye yalan söyledi.bu yakaladigim kacinci yalani orasi ayri konu...

ayrıca niye bu kadar sessiz kalmışsın ya
ben evime gelip zıkkımlanan arkadan bir ton dedikodu yapan fitne fesat kavga çıkaran misafiri eve almazdım ikinci geldiklerinde
bir defa yüzlerine söyleseydin ya maalesef yine mi siz
yine eliniz boş ağzının dedikodul dolu gelmişiniz diye
hatta ben onlara laf gönderirdim yaptığım her yemeği onlara haram ediyorum diye
biraz utanmaları varsa gelmezlerdi

ayrıca niye bu kadar sessiz kalmışsın ya
ben evime gelip zıkkımlanan arkadan bir ton dedikodu yapan fitne fesat kavga çıkaran misafiri eve almazdım ikinci geldiklerinde
bir defa yüzlerine söyleseydin ya maalesef yine mi siz
yine eliniz boş ağzının dedikodul dolu gelmişiniz diye
hatta ben onlara laf gönderirdim yaptığım her yemeği onlara haram ediyorum diye
biraz utanmaları varsa gelmezlerdi
Ilk geldiklerinde laf cikartildi. Simdiki tartismalar iste ikinci kez getirilmek istendikleri icin cikiyor. Bende katiyyen istemiyorum..o zaman da tepkimi koymustum onlara karsi ama iste adim misafire sole boyle davrandi oluyor, kaynana bunun icin de oglunu fitliyor oglumm esine sole misafirime gene sole boyle etmesin diye

Tesekkür ederim canim, ben bir kez kafaya koydummu zaten sonunu getiririm...simdiye kadar bebek var diye sabrettim hemde ailem bilmiyordu...üstelik tayinimi istemisdim ama bu olanlardan sonra geri çektim, iptal ettirdim tayinimi. Inanin aniden yani sonradan degisti bu aile önceden hersey cok güzeldi...gecen sefer emzireyim diye öbür odaya gectim, emzirmek bahane sütüm yokki mamasini icirdim kapi kapali degildi ve arkamdan neler neler söylediler.esim de seslenmiyor. Suuus anne duyacak diyor. Ya i duyacagim diye korkuyor hani kavga cikaricam ya, beni kayirmiyor hicbir sekilde.ogullari ise girince simardilar, tayinimi istedim nede olsa artik mecburen buralarda diye simardiler...nede olsa artik bebegi var bagli kaldi artik bize mecburen bakitacak diye de simardilar. Tayinimi iptal ettirdigimi bilmiyor esim olacak o adam. Bu evde durmak bana artik haram

Ne güzel bir adım atmışsın ya sevindim gerçekten. Elini verip kolunu kaptırmışsın yaranılmaz bu aile gibilere. Bu kızın da canı var hamile demezler, bebek bakıyor demezler. Kendini ve evladını kurtarmaya bak.

Ilk geldiklerinde laf cikartildi. Simdiki tartismalar iste ikinci kez getirilmek istendikleri icin cikiyor. Bende katiyyen istemiyorum..o zaman da tepkimi koymustum onlara karsi ama iste adim misafire sole boyle davrandi oluyor, kaynana bunun icin de oglunu fitliyor oglumm esine sole misafirime gene sole boyle etmesin diye
ben her hafta sonu geliyorlar şeklinde anlamıştım
ama yine de resti çekin sonra başınızı alamazsınız

Koydum canim Tepkimi hem kaynanaya hem de kayinbabaya neler neler söyledim..ama cahil adam ne anlar. Esimde suruyor. Evime birdaha getirmeyin benim evim yolgecerhani degil dedim. Kendi misafirini kendi evinde agirlayamiyormusun dedim. Bana hakaretler yagdirdi...evde de esimle tartisdik, bu konu yuzunden kacinci tartismamiz...kv ile kb da bizim misafirimizi kabul etmessen bizde sana gelmeyiz dediler bende siz bilirsiniz dedim. Gecen pazar esim onlari zorla getirtti, zorla diyorum cunki yazismalarini okudum. Bana ise onlar torunlarina dayanamiyor da öyle gelmek istiyorlar diye yalan söyledi.bu yakaladigim kacinci yalani orasi ayri konu...
Evliya sabrı varmış sende.
Adamlara bak, her türlü istediklerini yaptırıyolar.

Bütün yorumlara katılıyorum, kısa yoldan boşan kurtul diyorum. İşin annenlere yakınmış, onların yanına gidersin.
Boşanamam diyorsan ( deme lütfen ) resti çek. Ben sizin misafirlerinizi ağırlamak zorunda değilim de.
Ağırladıklarınla ilgili şikayet ettiklerinde, evime aldığıma şükredeceğinize üstüne laf ediyorsunuz deseydin keşke.
Çok sinirlendim. Bırak git kendilerine başka uşak bulsunlar.

kizlar merhaba,

Sorun eve karisan , esimi sürekli ögretip üstüme salan bir kayinvalide ve anasini babasini hep önde tutan beni ezen bir es. Kayinvalide artik o kadar ileriye gitti ki, kendi kalabalik misafirlerini benim evimde agirliyor. Üstelik hizmetcilik yapan da ben, yok cocugu mu var, hasta mi agrisi mi var, hamile mi dinleyen yok. Tekbasimayim yardim eden de yok...misafirdir dedim saygida kusur etmedim ama cogu gelen laf cikariyor, fesat insanlar ve kayinvalideye söyleyip o da oglunu dolduruyor...neymis efendim sunun pecetesi bükükmüs saygisizlikmis, bissürü kadindan birine ayri nasilsin dememissimmis, birine tuvalette sigara icmeye izin vermemissim babasi balkondan görürmus bilmem ne bilmem ne sacma sapan seyler...ogluna esine söyle birdaha misafirime böyle böyle yapmasin diyor, o da gelip bana patliyor ve evde kavga gürültü eksik olmuyor. Esim bundan önce issizdi, yeni is buldu süreli ve cok sevindik. Tek calisan bendim. Ama maalesef birden simardi ve beni artik ezmeye basladilar...nede olsa artik oglunun isi var ya lazim degilim. Defol dedi bana, daha persembe cuma calismakla...ben bu durumu kayinvalideye anlattim. Anne yapma etme sen yuvasini bozuyorsun oglunun dedim, birsürü azar isittim ve oglu yine bana patladi hakaretler etti...her haftasonu agliyorum cunki haftasonlari oluyor bu kavgalar...doktora gidecegim annem geliyor bebege gözkulak oluyor...onlardan bir tik yok. Birkere laf soktular anan sizde yatiyor galiba diye...annemi babami gelince evden kiskaniyor esim...gelmelerini istemiyor, oysa ki ne yemek yerler ne bi sey yaparkar sirf bana yardim amacli gelirler, elleri bos gelmesler sagolsunlar...maalesef annemgil de anlamis esimin evi kiskandigini. Cekindikleri icin gelmiyorlar...izinliyim bir sene, seneye yaz dan sonra isime devam edecegim...bebege kim bakacak...hergün 100 km yol gidilecek, isim ailemin oldugu sehirde..basta bunu soyledim sorun olacak diye ama kavga cikdi...ne yapicagimi ne edecegimi bilmiyorum...esimin ailesiyle ayni sehirde oturuyoruyz hic bi faydalari yok...ise baslayinca bebegi bize ver hep bizde kalsin haftada bir görmeye gel diyorlar.. ben nasil dayanirim boyle ya...birde onlar cok egitimsiz insanlar, evlerinde bir kitap yok, kitap ta neymis okumak ta neymis diyen birileri. Ben cocugumun iyi bir ortamda yetismesini okumasini istiyorum.üstelik esimin isi de gecici bi senelik ve suan kötü gidiyor...büyük ihtimal o yine issiz kalacak, ben hergün onca yolu gidecegim üstelik bebegimi de görmeyecegim. Artik caresizlikten aileme de actim konuyu cünki basedemiyorum dayanamiyorum...ama esimin haberi yok bilmelerini istemiyor.her haftasonu anasi gelip kakmalarini kakiP, beni akrabasiyla köylusuyle ogluyla ezip, benim de aileme söylememden korkuyorlar. Suan napacagimk bilmiyorum stresten sütüm bile kesildi...esim yine anasinin misafirlerini getirmesine razi üstelikte dedikodu yapmislardi onlar hakkimizda bende istemiyorum evimde...yani kavga yakinda yine olacak
Allah sabirlar versin size. Nereye kadar cekeceksiniz boyle bir esi ve kayinvalideyi

Back