Üzüntüden sütüm kesildi, artik dayanamiyorum

Bence her haftasonuna bir plan yap.Kendi arkadaşlarını hatta esinin arkadaslarini çağır. Kayinvalidene de ayyy tuh cok üzüldüm gelcekmiydin ama biz musait degiliz de.Esinin de hoslanacagi programlar yap.Ortak arkadaslariniza filan gidin.gezmeye çıkın filan.sanki gelmesini cok istiyorsun ama malesef planiniz var gibi davran.boyle ayip sey olur mu ya valla kaynanamin gözünü seveyim.Ver agzinin payini her haftasonu misafir ağırlamaktan dolayi oglun yorgun düşüyor benlik bisey yok filan de.basbasa kalmak istiyor de

Bence de canin hoc inandirici degil...gecmis olsun sana üzüldüm...bende maalesef hep alttan alan, taviz veren taraf oldum ama bitti artik...bebekle bu durumda olmak istemezdim ama insan maalesef birsey yapamiyor, olmayinca olmuyor öyle öküzleri de çekmek zorunda degiliz

Süper fikir:)))ama ben bu anakuzusunu çok iyi tanirim, iki günde hemen anami babami özledim der...beni de tersler...

Süper fikir:)))ama ben bu anakuzusunu çok iyi tanirim, iki günde hemen anami babami özledim der...beni de tersler...
Aslında baba baba olduğunu bebek 2 yaşını geçtikten sonra anlıyor.Yani en azından benim eşimde oyle olmuştu.Ilk 2 sene hersey cok zordu benim için ama sonra eşim aile kavramını idrak etti.Belki seninki de zamanla düzelir.Hatta cok buyuk ihtimalle oyle olacak çoğu evde boyle oluyor.İdrak gecikmeli de olsa geliyor.Sabır sabır sabır diliyorum

Boşanma kararı aldınız mı siz peki
Aileler de birbirine girdi. Anasi annemgili arayip birsürü hakaret ve iftira atti bagirdi ve teli annemin yüzüne kapatti. Ortaligi bozan kendisi ama onun bunun üstüne atiyor herseyi...annemgilin en son haberi oldu...bundan sonra beraber kalmak biraz zor.

Belkide onda da öyle olur bilmiyorum...esiniz sonradan olgunlasmis ama ben esime de güvenemem acikcasi bu saattten sonra

Okurken ruhum daraldı sen nasıl dayanıyosun böyle.. Bebeğin olmasa bi dakka bile kalma bence ama insanın cocugu olunca bosanmak o kadar da kolay olmaz tahminimce. Bebeğini alıp bi süre ailenin yanına gitsen belki hatalarını anlarlar düzeltirler davranışlarnı

Suan bu durumdayim ama sanirim is bosanmaya dogru gidiyor...asla geri dönmem ben mafoldum düzelir insallah diyecegim ama zannetmiyorum...hersey esime bagli kndini isost etmesi lazim hic güvenim falan kalmadi

Aileler birbirine saygısızlısızlaşmışsa zor maalesef bizde öyle olmadı ... eşim çok saygısızca konuştu ve bitirdi dönüşü Yok artık hakkımızda hayırlısı olsun

Boşa bu adamı.
Inan benimde eşimin ailesiyle sıkıntılarım var ama eşim seninki gibi değil
Özür dilerim ama sukrettim bir an.
Henüz 1 çocuğun var işin var ne cekiyorsun bu basiretsiz haysiyetsiz adamı.
Git yeni bir düzen kur kendine.oda girsin annesinin eteginin altına hödük...
Huzurun yerine gelince niye çektim okadar diyecek kizicaksin kendine.

Adamın işi gücü yok sen besliycen onu hepsinden önemlisi sanada çocuğuna da değer verse hafta sonu çocuğunu görme fikrine yanasmaz.
Canım anne olunca boşanma ihtimalini ne olursa olsun düşünmek istemiyorsun biliyorum ama bu adam dan babada olmaz.
Yarın öbür gün çocuğun da büyüyünce bu düzen içinde oda psikolojisinden olucak.

Kusura bakma ama eşinin ailesi nereli
Bizimkilere çok benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…