- 9 Ocak 2012
- 15.086
- 29.036
- 798
- Konu Sahibi xxxCanKizxxx
-
Bence her haftasonuna bir plan yap.Kendi arkadaşlarını hatta esinin arkadaslarini çağır. Kayinvalidene de ayyy tuh cok üzüldüm gelcekmiydin ama biz musait degiliz de.Esinin de hoslanacagi programlar yap.Ortak arkadaslariniza filan gidin.gezmeye çıkın filan.sanki gelmesini cok istiyorsun ama malesef planiniz var gibi davran.boyle ayip sey olur mu ya valla kaynanamin gözünü seveyim.Ver agzinin payini her haftasonu misafir ağırlamaktan dolayi oglun yorgun düşüyor benlik bisey yok filan de.basbasa kalmak istiyor dekizlar merhaba,
Sorun eve karisan , esimi sürekli ögretip üstüme salan bir kayinvalide ve anasini babasini hep önde tutan beni ezen bir es. Kayinvalide artik o kadar ileriye gitti ki, kendi kalabalik misafirlerini benim evimde agirliyor. Üstelik hizmetcilik yapan da ben, yok cocugu mu var, hasta mi agrisi mi var, hamile mi dinleyen yok. Tekbasimayim yardim eden de yok...misafirdir dedim saygida kusur etmedim ama cogu gelen laf cikariyor, fesat insanlar ve kayinvalideye söyleyip o da oglunu dolduruyor...neymis efendim sunun pecetesi bükükmüs saygisizlikmis, bissürü kadindan birine ayri nasilsin dememissimmis, birine tuvalette sigara icmeye izin vermemissim babasi balkondan görürmus bilmem ne bilmem ne sacma sapan seyler...ogluna esine söyle birdaha misafirime böyle böyle yapmasin diyor, o da gelip bana patliyor ve evde kavga gürültü eksik olmuyor. Esim bundan önce issizdi, yeni is buldu süreli ve cok sevindik. Tek calisan bendim. Ama maalesef birden simardi ve beni artik ezmeye basladilar...nede olsa artik oglunun isi var ya lazim degilim. Defol dedi bana, daha persembe cuma calismakla...ben bu durumu kayinvalideye anlattim. Anne yapma etme sen yuvasini bozuyorsun oglunun dedim, birsürü azar isittim ve oglu yine bana patladi hakaretler etti...her haftasonu agliyorum cunki haftasonlari oluyor bu kavgalar...doktora gidecegim annem geliyor bebege gözkulak oluyor...onlardan bir tik yok. Birkere laf soktular anan sizde yatiyor galiba diye...annemi babami gelince evden kiskaniyor esim...gelmelerini istemiyor, oysa ki ne yemek yerler ne bi sey yaparkar sirf bana yardim amacli gelirler, elleri bos gelmesler sagolsunlar...maalesef annemgil de anlamis esimin evi kiskandigini. Cekindikleri icin gelmiyorlar...izinliyim bir sene, seneye yaz dan sonra isime devam edecegim...bebege kim bakacak...hergün 100 km yol gidilecek, isim ailemin oldugu sehirde..basta bunu soyledim sorun olacak diye ama kavga cikdi...ne yapicagimi ne edecegimi bilmiyorum...esimin ailesiyle ayni sehirde oturuyoruyz hic bi faydalari yok...ise baslayinca bebegi bize ver hep bizde kalsin haftada bir görmeye gel diyorlar.. ben nasil dayanirim boyle ya...birde onlar cok egitimsiz insanlar, evlerinde bir kitap yok, kitap ta neymis okumak ta neymis diyen birileri. Ben cocugumun iyi bir ortamda yetismesini okumasini istiyorum.üstelik esimin isi de gecici bi senelik ve suan kötü gidiyor...büyük ihtimal o yine issiz kalacak, ben hergün onca yolu gidecegim üstelik bebegimi de görmeyecegim. Artik caresizlikten aileme de actim konuyu cünki basedemiyorum dayanamiyorum...ama esimin haberi yok bilmelerini istemiyor.her haftasonu anasi gelip kakmalarini kakiP, beni akrabasiyla köylusuyle ogluyla ezip, benim de aileme söylememden korkuyorlar. Suan napacagimk bilmiyorum stresten sütüm bile kesildi...esim yine anasinin misafirlerini getirmesine razi üstelikte dedikodu yapmislardi onlar hakkimizda bende istemiyorum evimde...yani kavga yakinda yine olacak
Bence de canin hoc inandirici degil...gecmis olsun sana üzüldüm...bende maalesef hep alttan alan, taviz veren taraf oldum ama bitti artik...bebekle bu durumda olmak istemezdim ama insan maalesef birsey yapamiyor, olmayinca olmuyor öyle öküzleri de çekmek zorunda degilizBende bebeğimle boşanma aşamasındayım aile olamadık onu anladım hep ben Alttan aldığım için gitmiş evlilik barışmak için yine şartları var ama ben inanmıyorum şartlarına dediklerine evi satıp son model araba alacakmış parayı zevklerine harcayacakmış mesela
Süper fikir:)))ama ben bu anakuzusunu çok iyi tanirim, iki günde hemen anami babami özledim der...beni de tersler...Bence her haftasonuna bir plan yap.Kendi arkadaşlarını hatta esinin arkadaslarini çağır. Kayinvalidene de ayyy tuh cok üzüldüm gelcekmiydin ama biz musait degiliz de.Esinin de hoslanacagi programlar yap.Ortak arkadaslariniza filan gidin.gezmeye çıkın filan.sanki gelmesini cok istiyorsun ama malesef planiniz var gibi davran.boyle ayip sey olur mu ya valla kaynanamin gözünü seveyim.Ver agzinin payini her haftasonu misafir ağırlamaktan dolayi oglun yorgun düşüyor benlik bisey yok filan de.basbasa kalmak istiyor de
Bende rahatladim be ohh dünya varmis vallaa...buldular, kimsesiz saniyorlar eziyorlardi beni adilerohh be rahatladım! inş bundan sonrası daha iyi olacak. o adamdan bir cacık olmaz.
Aslında baba baba olduğunu bebek 2 yaşını geçtikten sonra anlıyor.Yani en azından benim eşimde oyle olmuştu.Ilk 2 sene hersey cok zordu benim için ama sonra eşim aile kavramını idrak etti.Belki seninki de zamanla düzelir.Hatta cok buyuk ihtimalle oyle olacak çoğu evde boyle oluyor.İdrak gecikmeli de olsa geliyor.Sabır sabır sabır diliyorumSüper fikir:)))ama ben bu anakuzusunu çok iyi tanirim, iki günde hemen anami babami özledim der...beni de tersler...
+1Adamı cekmen icin elinde olumlu bisey bile yok...hersey olumsuzsa neden cekiyosun...1 sene ailen idare eder seni sonra da baslayacakmışsin ya işe..
Aileler de birbirine girdi. Anasi annemgili arayip birsürü hakaret ve iftira atti bagirdi ve teli annemin yüzüne kapatti. Ortaligi bozan kendisi ama onun bunun üstüne atiyor herseyi...annemgilin en son haberi oldu...bundan sonra beraber kalmak biraz zor.Boşanma kararı aldınız mı siz peki
Aslında baba baba olduğunu bebek 2 yaşını geçtikten sonra anlıyor.Yani en azından benim eşimde oyle olmuştu.Ilk 2 sene hersey cok zordu benim için ama sonra eşim aile kavramını idrak etti.Belki seninki de zamanla düzelir.Hatta cok buyuk ihtimalle oyle olacak çoğu evde boyle oluyor.İdrak gecikmeli de olsa geliyor.Sabır sabır sabır diliyorum
Suan bu durumdayim ama sanirim is bosanmaya dogru gidiyor...asla geri dönmem ben mafoldum düzelir insallah diyecegim ama zannetmiyorum...hersey esime bagli kndini isost etmesi lazim hic güvenim falan kalmadiOkurken ruhum daraldı sen nasıl dayanıyosun böyle.. Bebeğin olmasa bi dakka bile kalma bence ama insanın cocugu olunca bosanmak o kadar da kolay olmaz tahminimce. Bebeğini alıp bi süre ailenin yanına gitsen belki hatalarını anlarlar düzeltirler davranışlarnı
Kusura bakma ama eşinin ailesi nereliBen zaten ümidimi kaybettim, bu adam degismez asla. Bir adami degistiremessin asla...is bulunca simardi...issizkene ama benim sirtimdan gecindi simdide nankörlük yapiyor...ailemi kiskanmasi ayri bir facia...ama kendi anasi herseyime karisti evde hepp..annemgil esimden cekindigi icin evimde hic 1 kere bile yemek yemediler....annem yazik bana yardim etmek icin pilav yapmak istemis tuzu ararkene dolabi acmis. Annemle babam ikiside görmüs esimin ters ters baktigini, ofladigini... Görümcenin annemgili görünce öflenip püfledini de görmüsler...off sunlarda var gibisinden...ailem hep yardima geliyor, onlar istenmiyorlar ama kendileri bana köstek oluyorlar hemde ezmeye calisiyorlar...kv evimde neye el atsa çürüttü, tavalarimi maffetti, oturma odami su basdi bebegi yikayacagim diye halim onun yuzunden küflendi ama yinede senin anani birdaha istemiyorum demedim esime kiskanmadim oflamadim....
Belkide, biz gurbetteyiz...özelden yazdim. Sizin bolgeden degilKusura bakma ama eşinin ailesi nereli
Bizimkilere çok benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?