Üzüntüden sütüm kesildi, artik dayanamiyorum

Kusura bakmayın da, siz çok pasif kalmışsınız.. Sessiz kaldıkça da tepene çıkmışlar..
Artık aç gözlerini, silkelen kendine gel..
3 günlük dünyada senin ve bebeğinin sevgisini haketmeyen insanlar için hırpalama kendini.
Gençlik gidiyor güzelim, ömür gidiyor..
Dön ailenin yanına, çalışıyorsun. Paran var pulun var.
Ailenle yapamazsan da ayrı bir eve çıkarsın.
Az ye, gerekirse soğan ekmek ye. Ama huzurla ye...
Seni sevmeyen, senin kişilik haklarına saldırıda bulunan, seni ezmeye ve sindirmeye çalışan insanlardan uzak dur..
Bu kişiler eşin de olsa. Seni hak etmeyen insanlara ömrünü verme..

Bebeğini al ve annene git hicmi Allah korkusu yok bunlarda anlamıyorum peki annen ne dedi bu konuda

Neresinden tutsanız elinizde kalır bir eş ve anası
Allah hakkınızda hayırlısı ne ise gönlünüze razı etsin .....
Hiç çocuğum var diye düşünmeyin bitirin

Canim bence senin ona bir ders vermen lazim al cocugunu git annene ya da bir baskasina gosterme cocugunu bosanmakla tehdit et kocan sana mecbur su anda calisan sensin para getiren sensin senin kiymetini anlayinca afedersin ama kopek gibi surunur kapinda bir daha yapma dersin yaparsan ne beni ne de cocugu gorursun diye tehdit et bak bakalim bir daha yapabiliyor mu!..

Bebisi al ve git canim annene. Glderkende soyleme ayi kocana. Sonra da bir muddet burda kalicam annenden ve senin yaptiklarindan biktim duzelirsen gelirim. Tek sartim evi buraya tasicaksin annene mesafe koyacaksin. Kimseyi yuvamiza mudahale ettiemeyeceksin diyeceksin. Yok derse de davayi o acsin. Ezdirme kendini yavrum

Hadi kendinizi ezdirmişsiniz de, size çocuğu bize verirsin dediklerinde cevap vermediniz mi gerçekten, yıkmadınız mı ortalığı, kocanızın üzerine yürümediniz mi, yüzüne tükürmediniz mi...
Boşanın boşanmayın o işler ayrı, ama çocuğunuz üzerinde hak iddia eden herkese hadi ordan demek annelik göreviniz, ve o konuda suçlu sizsiniz, bu cesareti onlara vermemeniz gerekir.

nasıl insan bunlar ya? kocanda erkeğim diye dolansın ortalıkta ana kuzusu. sen o kv olacağa bi sesini yükselt bak bakalım aynı şekilde davranabiliyomu? veya koy git annenin evine ya adam olsun yada boşanın

Allah sabunmayan kocayı düşmanıma bile vermesin..Valla senin evinde misafir ağlamasında göstermeliydin yepkini canım çok çok çok pasif kalmışsın. İşe girince kendini bi halt sanan kocan için yapılacak tek şey sağlam bir tekme basmak. Bence artık zaman kaybetme ve al çocuğunu annene dön..

Önce ağızlarınin ortasına diycem tövbe tövbe bebeğini al git bacım niye bekliyon çocukla koca bulamammi diyon çekilecek çile değil hasta olacan bu gidişle berdel değilsin kaçan değilsin niye duruyon hem işin var ailenin yanında onlar bebeğine bakar sen çalışırsin kendi kıymetini bil kimseye erdirme kv deli misafirler ondan deli koca zir deli kaç bacım kaç

KV ye hele hiç söyleyecek söz bulamıyorum zırcahil belli,ama eşin ondan betermiş ev içi işlere karışan erkeklerden nefret ederim ,sen o evin hanımısın kimi nasıl ağırlayacağın senden sorulmalı ,gıcık oldum yahu

Sen niye kendini ezdiriyorsun yaa.Hem de çalışan insansın.Sen insanlara tavır koyamıyor musun.Bırakın Allah aşkına şu saygıda kusur etmedim laflarını.Ezilmenin adı ne zamandan beri saygı oluyor.Benim evime milleti misafir getirip,hizmet ettirip bi de yemeğimi yiyip dedikodumu yapacaklar.Sen restini çekemiyor musun.Sen eşinin kuklası mısın.İnsansın.Bu hayat senin.Alma arkadaş eve misafir İstemiyorum de.Kayınvaliden bir şey dese çocukmuyum sen beni eşime şikayet ediyorsun de.Eşine de ben senin karını şamar oğlanı değil de.Anlamıyorsa git ailenin yanına ya.İnsan hayata kaç kez geliyor.eVLADINA yazık değil mi ya.

+1

Yerinizde olsam annemin yanına giderim.. çalışırım ve huzur içinde Bebeğimi büyütürüm.. Bu huzursuz evi siz çekebilirsiniz ama çocuk da yaşayacak o evde.. huzursuz kavgalı evde büyümeyle ilgili bi konu vardı.. lütfen okuyun..

Bacım Allah Yardımcın olsun ne diyim ama saygı dediğin karşılıklı olur sevginin temeli saygıdır kocamı seviyorum deyip katlanabilirsin ama o katlandıkların yarın sevginin önüne geçecek daha beter olcakl bebeğin huzursuz ortamda büyücek ister istemez ona hissettirceksin yaşadıklarını. Önce yuvanı yıkmadan çareler bakalım ailene söyle baban bi görünsün bunlara onlara söylemeni istemiyosa demekki çekiniyolar Bi güzel konuşsun baktın olmuyo ben ailenle yapamıyorum madem işinde orada kendi ailemin yanına gidicem bizi istiyodsan gelirsin de onunda işi geçiciymiş zaten yoksa böyle geçim olmaz kardeş tamam fedakarlık yapmak istersin yuvan için ama tek taraflı olduğu zaman olmaz. ne yapar eder sabreder çekersin ama bu insanlarla yarın yaşını başını aldığında geri dönüp bakınca yazık olmuş bi ömür olcak. Allah Islah etsin Allah yardımcın olsun

Çok zor bir durum Allah korkusu yok kayınvalidende.Allah böyle insanları uzak etsin evlatlarımızdan.Anan,baban arkandaysa git hiç çekme bunların kahrını canım.Daha kötü olur iyi olmaz.Katlanayım desen psikolojin bozulacak.Evladınada bir hayrın kalmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…