- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.460
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birden kesmek daha iyi bencede..ama tv bu yani sonucta her gittigi yerdede karsisina cikacak birsey...otizminde evreleri ve cesitleri var biliyorum.Sonuna kadar okuyamadım. Dayanamadım üzüntünüze. Otizm belirtisi demiş de doktor ama hangi otizmli çocuk göz teması kurar hangi otizmli çocuk anneye sarılır! Ben şimdiye kadar hiç görmedim. Çocuk bu seferde açlıktan vitamin eksikliğinden hasta olacak. Televizyonu azalta azalta bitirmek yerine birdenbire kesmek niye anlamadım. Tabii ki sonuçta o doktor. Bizden daha iyi bilir. Ama farklı yöntemler mutlaka vardır. Daha merhametli bir doktor bulun lütfen.
Buyrun gorun.Sonuna kadar okuyamadım. Dayanamadım üzüntünüze. Otizm belirtisi demiş de doktor ama hangi otizmli çocuk göz teması kurar hangi otizmli çocuk anneye sarılır! Ben şimdiye kadar hiç görmedim. Çocuk bu seferde açlıktan vitamin eksikliğinden hasta olacak. Televizyonu azalta azalta bitirmek yerine birdenbire kesmek niye anlamadım. Tabii ki sonuçta o doktor. Bizden daha iyi bilir. Ama farklı yöntemler mutlaka vardır. Daha merhametli bir doktor bulun lütfen.
Doktor onca yıl okumuş yapmasın diyorsa bir bildiği vardır. Bu işin bencesi olmaz. Ayrıca tv izlediği için otistik olabilir diyen de olmamış. Tv izlemediginde nasıl bir gelişim gösterecek bakalım denmişBu çok saçma bence TV izlenmeyen çocuk var mi? Ayrıca TV izliyor diye hmn otistik olabilir ne demek? 3 yasında oğlum anca konuşmaya başladı. TV de izler oyun da oynar çok inattir. Bazen beni dinler bazen dinlemez. Parkada gider krese de. Mesela hala bezini inattan bırakmıyor bendezorlamiyorum vakti gelince bırakır. Bana tanı saçma geldi açıkçası. Sure i krese vererek takip edin korkmayın günümüz çocuklarında inat TV izleme TV olmadan yememe hep var duyuyoruz ama bu bence bir otistik belirtisi değil.