merhaba, hastane yolculuğuma başladım. teşekkürler önemseyip yazdığın içinSizi merak ettim nasilsiniz ameliyat oldunuzmu
Bakmayın siz empati yoksunu insanlara. Yargilamaktan başka işe yaramayanlara. Allah muvaffak etsin sizi inşallah hem iyileşir hem anne olur hayatınızın kalan her gününü keyifle gecirirsiniz:)arkadaşım, o konu zaten kapandı bitti, biz burada tüp mide yolculuğumu konşuyoruz. daha önceki mesajlarda anlattığımız üzere, onları sorunlu hayat ve kilo, saglık kaybımın sebebi diye anlatmıştım.
konumuz başka, ve saoğlsun arkadaşlar saglığım ve hayatım için çıktığım bu hastane yolculuğunda destek oldular.
eşimlede hiç bir sorunumuz yok şuan. çocukluktan cahillikten zor zamanlar oldu ama geçti gitti çok şükür.
amin allah herkesin derdine derman versin.
Bakmayın siz empati yoksunu insanlara. Yargilamaktan başka işe yaramayanlara. Allah muvaffak etsin sizi inşallah hem iyileşir hem anne olur hayatınızın kalan her gününü keyifle gecirirsiniz:)
Bu kadar gaddar olacak kadar ne yaşadınız merak ettim. Başını yakmak ne demek, iradesi yok mu o adamın? Bi de adama çocuk vermen, bi dediğini iki etmemen lazım demişsin ki tam fecaat. Şu aşamaya ne yaşayıp da geliyorsanız, Allah kimseye yaşatmasın onu.Yazık adamın başını yakmışsın.resmen kendi basiretsizligini başkasına yikmissin çok mu zordu üni okurken aileni silip devlet yurduna çıkıp hem çalışıp hem okumak madem bı hata yapıp evlenmissin adamın ailesi duymadan neden boşanıp kendi hayatını kurmadın.şimdi en azından kilo verip ameliyat olmasa dahi bu hastalıklardan sporla kurtulmak ve adama çocuk vermen eşinin bir dediğini iki etmemen lazm Allah sabır versin eşine.
+1Bu kadar gaddar olacak kadar ne yaşadınız merak ettim. Başını yakmak ne demek, iradesi yok mu o adamın? Bi de adama çocuk vermen, bi dediğini iki etmemen lazım demişsin ki tam fecaat. Şu aşamaya ne yaşayıp da geliyorsanız, Allah kimseye yaşatmasın onu.
Bu kadar gaddar olacak kadar ne yaşadınız merak ettim. Başını yakmak ne demek, iradesi yok mu o adamın? Bi de adama çocuk vermen, bi dediğini iki etmemen lazım demişsin ki tam fecaat. Şu aşamaya ne yaşayıp da geliyorsanız, Allah kimseye yaşatmasın onu.
Bişey sorcam Allah insanlara vicdan dağıtırken sen şemsiyemi tutuyordun.. bu ne saçma bir yorum yaa unutmaki hayatta ummadığın anda herşey olabilir bu yüzden yargılarken yererken iyi düşün..Yazık adamın başını yakmışsın.resmen kendi basiretsizligini başkasına yikmissin çok mu zordu üni okurken aileni silip devlet yurduna çıkıp hem çalışıp hem okumak madem bı hata yapıp evlenmissin adamın ailesi duymadan neden boşanıp kendi hayatını kurmadın.şimdi en azından kilo verip ameliyat olmasa dahi bu hastalıklardan sporla kurtulmak ve adama çocuk vermen eşinin bir dediğini iki etmemen lazm Allah sabır versin eşine.
canimm merak ediyordum seni cokk sevindim o bos bos konusana da hicc aldirma bir soz vardir el yumrugu yemeyen kendininkini balyoz sanirmis diye iste bu hadsizlik ordan ileri geliyor sen fazlasiyla mücadele etmisin kazanacaksin insallah cok iyi olicaksino arkadaş için bende huzur diliyorum. bazıları umutsuzluk içinde olduğunda kimse düzlüğe çıkmasın ister. bazılarıda umut sacar etrafına. hayatı güzelleştirirler.
Konu sahibi gücüne azmine hayran kaldım.. Rabbim şafii isminin hürmetine şifa versin sana ve o yuvayı şenlendirecek güzel evlatlar nasip etsin... bizide hep habedar et.. Allah yardımcın olsun kardeşim..
canimm merak ediyordum seni cokk sevindim o bos bos konusana da hicc aldirma bir soz vardir el yumrugu yemeyen kendininkini balyoz sanirmis diye iste bu hadsizlik ordan ileri geliyor sen fazlasiyla mücadele etmisin kazanacaksin insallah cok iyi olicaksin
Canım benim ya bu zamana kadar güçlü birşekilde gelmişsin eminimki çok çok güzel haberlerini alacağız.. senin için dua edeceğim hep Allah hem derman hemde evlat nasip etsin inşallah.çok çok teşekkürler, rabbim derman isteyene derman, evlat isteyene hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
zorlu yolumda düşmemem için yüreğimden sıcacık tutuyorsunuz ya. benim gücüm bundan kaynaklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?