uzunca içimi döktüm sıkılmazsan gel

Umarım çok mutlu olursun ben de birazcık kiloluyum eşim bir kere laf etmisti diye buraya başlık açmıştım sonra kendisi bunu tesadüfen okumuştu özür dilemişti. Ben zayıflamak icin moral olsun diye 'ağır yaşamlar' izliyorum 300 kilo insanlar zayıflıyor. Umudunu yitirme 300 kiloyla bile spor yapıyorlar herkes bedenine göre spor yapıyor. Pes etme sen çok güçlü bir kadınsın. Ablanı da sil öyle abla olmaz olsun. Aileni de sil. Seni dinleyip inanmak yerine ablana kandılar. Allah ından bulsun hepsi ay bu nedir ya. Hepsini Allaha havale et hakkını ödemeden ölemesinler hastalıktan inlesinler. Vicdansızlar

Hayat yine de herşeye her zorluğa rağmen yaşanmaya değer ve güzel be.o yüzden yılmayın,yıkılmayın.kimse yoksa yanınızda rabbim var,kk kadınları var.rabbim inşaallah önce sağlığınızı size verir.sonra da kilolarinizdan kurtulur ve en sonda istediğiniz ve beklediginiz mucizenin gerceklesmesini ve ona yani çocuğunuza kavusmanizi nasip eder insaallah aminnn.

Biliyor musun bende tüp mideliyim :). Sagligim falanda yerinde cok sukur. Insallah doktorun istedigi tum test sonuclarin cok iyi cikar. Bi an once ameliyat olursun.

Cok cok cok cok guclusunuz masallah
Bence esinizde sizi seviyor ama araya cok zorluklar girmis tabiki insaniz olanlarin sizin yuzunuzden oldugunu dusunuyor hissediyor olabilir
Insallah ameliyattan sagsalim cikar, esinizle aranizi duzeltir hayatiniza en basindan tertemiz sayfa misAli baslarsiniz
Allah yar ve yardimciniz olsun

canım benim ya...
lütfen küllerinden yeniden doğ. ailenle ve ablanla asla görüşme...

Şİmdi ANNE'ne çok şey demek isterdim ama yutuyorum.
Abla na gelince bu dünyada kıskançlık ve hasetinden ettiğini zaten çekecek.
Eşine gelince şiddet göstermiş hakaret etmiş elle tutulacak yanı olmamasına rağmen tabiki de tebrik etmicem ama size iyi kötü sahip çıkıp yanınızda olmuş.
Sağlığınız için en önemlisi bu ve bunun için sizinle bir adım atmış inşallah kurtulursunuz.
Sağlığınıza kavuşup öğrenim hayatınıza devam edersiniz.
Bundan sonrada aynı kandan olduğunuz abla adı altındaki insanı yanınıza yaklaştırmazsınız.

eşin adammış boşver sen herkes sinirle bişeyler diye biliyor dışarda görüyor erkek sonuçta ama ailenden fazla sana sahip çıkmış yanında durmuş herzaman Allah birini bin etsin çok versin kilo ver çalış herseyi sizde görsünler onlar ablanla asla görüşme ölüyorum deyip su istese bardağı kır şansın bahtın açık olsun

Ne olur bu konu fake olsun ne olur okurken bogazim dugum dugum oldu allah o ailenin belasini versin o karektarsiz ablan ettigini misli misli ceksin kocanada helal olsun herseye ragmen sana sahip cikmis dilerim allahtan bundan sonra hersey gonlunce olur

aile mi facia mı öyle.demekki eşininde akıllanması için senin gitmek için kararlı olman gerekiyormuş.zaten bünyen manyk aileyi kaldıramamış şeker hastası olmuşsun.annenin ablanın seni harcıyanların Allah ayrı ayrı belasnı versin.

Merhaba Elnira
annen ve ablanın psikolojik sorunları var kesinlikle normal değiller. Seni de hasta etmişler. Aşırı kilolu olmanın nedeni bu. İhmal edilmek ve terk edilmek.
Ameliyatını ol inşallah çok iyi geçer, bununla beraber psikolojik destek al ki bu sorun kalıcı biçimde çözülsün.
Sen çok güçlü birisin.
Eşin seni kıracak şeyler söylwmiş olabilir evet ama çoğu erkek bunların kırıntısına bile katlanamazdı .
Evlenmek gibi bir kararı hayır işlemek gibi yapıp bundan dolayı ailesiyle arası bozulan bir erkeğin tüm olanlara ve bunca zamana karşı hala seninle kalması aslında çok ilginç.
İkiniz de terapiye gidin, tüm bu yaşanan sıkıntılardan kurtulun. Sizi bekleyen olağanüstü güzel şeyler olsun , çok mutlu olun.
Ameliyatının haberlerini bekliyoruz.
Sevgiyle kal.

Nasıl aileler var, şaştım kaldım vallahi.
Allah yardımcınız olsun, ablanız da ettiklerini bulur inşallah.

bu amelıyat sızın kırılma noktanız
hayatınız bu amelıyattan sonra çok guzel olacak inşallah ,
çünkü siz çok güçlü bir kadınsınız ,

Tüylerim diken diken oldu.. Rabbim sağlığınıza tez zamanda kavuşmanızı nasip etsin.. kan bağı aile olmuyormuş okuyunca gördüm gerçekten de

gözlerim dolu dolu okudum
gözlerim dolu dolu okudum. umarım her şey gönlünce olur.
arkana sakın bakma bi ailem var diye hepsi çıkarcı ve kötü kalpli bence.
eşinden Allah razı olsun bundan sonra tut bırakma ve çok mutlu ol hep :)

seninle gurur duyorum arkadasım . sizin gibi güçlü insanlar oldukça biz kadınlar güçleniyoruz. ben hep dinlerim yaşadıkların cok zor seyler ama helal olsun sana kenini feda etmişssin allah inşallajh bu yaptıgın iyilikler bazş ettigin dertlerin sana karşılıgı verir.

Yani şaka gibi bir aile... İki yüzlü kıskanç abla, vicdansız anne...

Allah yardımcın olsun bundan sonra. Umarım ameliyat olursun ve başarılı geçer, bundan sonra da ailenle irtibat kurmanı önermem ben olsam.

çocuğunuz var mı?
herkes aile olamıyor işte
gözünüzü seveyim görüşmeyin şunlarla hele o ablayla

inşallah ameliyatınız başarılı geçer.. eşinizle bir ömür boyu mutluluklar

Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah . Eşim de bu ameliyatı oldu 1ayda 16kg verdi şuan 32.gün biraz zorlayıcı bir süreç ama bence kg verdikçe kendinizi çok daha mutlu hissedeceksiniz. Eşiniz ile zaman geçirin açık açık konusun derim

Allah şifa versin içim burkuldu benim de okurken. Ne vicdansız şerefsiz insanlar var bu dünyada. Midem bulandı o kan bağınız olan iğrenç varlıklardan. İnşallah her şey düzelir ve yoluna girer hayatınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…