uzunca içimi döktüm sıkılmazsan gel

Böyle bi abla anne nasıl olabiliyor ya hele abla çok farklı bi boyutta gercekten inanasım gelmedi inanmak istemedim daha dogrusu

Film
G

Film gibi bir hayat. İnşallah bundan sonrası hayal bile edemeyeceğiniz kadar güzel olsun. Geçmişi bırakın. Daha çok gençsiniz inanıyorum çok güzel günleriniz olacak. Size bu mutsuzlukları yaşatanlarda cezalarını çekecek ve siz de göreceksiniz onları. O zaman hiç acımayın onlara. Herkes hakettiğini bulsun. Tertemiz vicdanınıza sarılın.

teşekkür ederim destekleriniz için, dediğim gibi
sorunum ne anne ne abla ne geçmiş. sadece güzel haberi paylaşmak istedim. onları yazdım çünkü bana neden saldın kendini niye kilo aldın kendine saygın yokmu gibi sorular geldi zamanında, neden bu haldeyim aşamayı belirttim.

abarti bulan arkadaşlar, abarsam ne dsize dert nede bana kâr olur. çünkü burada kimsenin kimseden menfaati yok ki.
bana bunları yaptılar yardım eli uzatın maddi destek olun desem abarti diyin amenna. ama kalbinizin sıcaklığından minicik bir kıvılcım diledinizmi ben ısınırım, bunun için abartmaya gerek yok ki, 2 kelimeyle yakınlık hissedersiniz yada uzunca anlatımla soğukluk, bu elde edilmeye çalışılan birşey değil sizlerin verdiği bir hediyedir. bu yüzden ben samimiyetimle yazdım. inşallah hastane sonrası sonuçlarımı paylaşacağım. çünkü iyileşmek anne olmak istiyorum.
bundan daha masum bir istek olabilir mi

Bundan sonra çok ama çok mutlu ol inşallah. Hayat sana çok acımasız olmuş ama sen çok güçlü bir kadınsın inşallah zayıflayacak ve çokta güzel bir anne olacaksın. Dualarım seninle Allah bundan sonra her daim yüzünü güldürsün inşallah.

Miras hakkınızı anne ve ablanıza bırakmanız büyük hata olur.
Zayıfladıktan sonra çocuğunuz olursa inşallah onun geleceği için birikim yaparsınız.
Bence sakın hakkınızı onlara yedirmeyin.

babam zamanında aldığı herşeyi annemin üstüne yaptı. anne kız mal mülk sevdasından gözleri ne evlat gördü ne kardeş.
bu kadar fitne karştırılan miras bana huzur getirmez. azıcık aşım kaygısız başım. helal kazandıktan sonra rabbim karşılığını veriyor, tek bir iğnelerini bile istemiyorum. bu yüzden bir tomar laf etmelerini, mutahap olmayı yada dava etmeyi bana uzak allaha yakın. hakkım varsa ahirete kalsın.

ilerde çocuğum olursa inşallah öğreneceği en önemli şey, bizden alacağı en değerli mirası saygısı olacak diye diliyorum.
saygı duymayı bilen, empatide yapar sevgiyide bilir, hakkı haksızlığı kavrar.

Allah yardımcınız olsun gönlünüze göre versin. Belli ki eşin de sen de yüreği güzel insanlarsiniz. Ameliyatını ol sağlığına kavus. Senin için dua edicem. İnşallah bir an evvel toparlanirsin.

Rabbim size şifa versin tez zamanda inşallah. Kimse kazik cakmiyor bu dünyada herkes hak ettiğini bulur merak etmeyin.lutfen artik o kötü günleri geride birakin biliyorum her saniyesi akliniza kazinmistir ama gecmise takilirsaniz bugünü yasayamazsiniz.insallah ameliyatinizi sorunsuz atlatirsiniz.Allaha emanet olun.

Ezan okunuyor şu an ve rabbim dilerim senin bundan sonra yüzümü hep güldürsün çok üzüldüm bacım ya.bırak aileni de ablan olacak o kadını da.eğer sana bile bile zarar Beren annen bile olsa dçnme yüzünü.sana sahip çoktan eşine sarıl sende azmet ne yaparsan kendine çünkü.dua en büyük güç Allah’a sığın.ne diyeyim diyecek çok şey var da denmiyor

Ailenizden ayri kalmaniz iyi olmus ve esiniz ilk basta formalite bile evlilik yapip sizi korumasi sahip cikmasi iyi insan oldigunu gosterir ne insanlar var ortada birakiyor.

Allah yardimciniz olsun kilolar verilir siz neler atlatmissiniz kilolari da verirsiniz.
Yasadiklarinizin mukafatini alacaksiniz insallah hersey cok guzel olur.

Cok guclusunuz. Bu kadar seyin ustesinden gelmissiniz, bunun da gelirsiniz.. Insanlar ne basit seylere yikiliyorlar.. Esiniz de size destek olmus.. Insallah ameliyatiniz sorunsuz gecer ve bundan sonra her sey sizin icin cok guzel olur..

Rabbim yardimciniz olsun,guzel gunler sizinle olsun insallah. Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste...

Öyle aile yerin dibine batsin ins.
Doğurmakla anne olunmuyor. Kimileri limon satip, evladini okutmakniçin uğraşir. Kimileri var olan durumlari ile okutmak istemez. Ablacim sen çek elini o anadan o abladan. Ölüyorum deseler, 1 damla su verme. Sokaktami kaliyorlar? Açmi duruyolar bosver tamamen bağını kopart onlarla. Onlar insana iyilikten cok kotuluk verirler
ama bu kadar şey atlattigina gore, kilo vizz gelir sana. verirsin incecik olup, sağligina kavusursun Insallah. Rabbime sigin bol dua et. umarim hep mutlu, umutlu olursun

Allah güç, sabır versin size. Yanınızda olup elinizi tutmak isterdim.
Ailemizi seçemiyoruz.
Aileniz demek istemiyorum olmaz olsalarmış keşke. İnsan bunları düşmanına yapmaz nasıl abla
İnşallahh bundan sonra her şey gönlünüzce ilerler. Çok mutlu bi yuvanız Sağlıklı çocuklarınız olur inşallah.
Sağlığınıza kavuşursunuz inşallah..

Şu hikayeye dizi çekseler yuh be bu kadar da olmaz diyip izlemem o kadar. Çok çok çok üzüldüm. Ve tüp mide ameliyatı karariniza o kadar sevindim ki.
Benim de kız kardeşim 110 kilodayken tüp mide ameliyatı oldu ve bir yıl içinde 60 kiloya düştü. Resmen yeniden doğmuş gibi oldu. Hayatının en doğru karariydi onun adına çok mutluyum. Sizin adınıza da çok umutluyum. Lütfen doktorunuzu iyi seçin, iyi araştırın. Ameliyat sonrası süreçte de çok dikkatli davranin, Allah'ın izniyle çok güzel atlatirsiniz bu süreci umarım.

Umarım gerçek değildir bu yaşananlar diye diye okudum cidden film olsa bu kadar abartılmaz ya derdim heralde. Bunca yaşanana diyecek bi şey bulamıyorum hele ailenize. Ama ne yazık ki ailemizi seçemiyoruz fakat ne güzel ki siz onlara benzeyip kalbinizi bozmamıssınız.Artık umarım her şey sizin için daha güzel olcak inanıyorum önünüzde daha uzun yıllar var bundan sonra hep mutlu olursunuz insallah siz sadece inanınn.

Ameliyatini ol. Hayata dön herşeye inat. Çok üzüldüm yasadklrna iyi dayanmissn. Esinde gerçekten çok iyi bi insan. Kendin ve onun icin hayata tutun. Bundan sonra mutlu olursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…