- 1 Kasım 2024
- 374
- 122
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba pazartesi günü kan vermeye gidicem gebelik testleri silik cikiyor ama bu ovulasyon karıştırdı kafamı.bakalim pazartesi belli olacak herşey inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahKan testi yaptirdinizmi adetiniz kac gun gecikti merak ettim durumunuzu ?
İnşallah sonucun güzel çıkar bnmde cok çok silik çıktı bende beklicem pazartesi kaset test yapıyım diyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olsurMerhaba pazartesi günü kan vermeye gidicem gebelik testleri silik cikiyor ama bu ovulasyon karıştırdı kafamı.bakalim pazartesi belli olacak herşey inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Amiin canım inşallah gönlümüze göre olur herşeyİnşallah sonucun güzel çıkar bnmde cok çok silik çıktı bende beklicem pazartesi kaset test yapıyım diyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olsur
Sen ovulasyon yaptın mı yoksa sadece idrar testi mi yaptinİnşallah sonucun güzel çıkar bnmde cok çok silik çıktı bende beklicem pazartesi kaset test yapıyım diyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olsur
Ovulasyon testi ile yumurta takibi yaptim sonra yapmadim erken gebelik testi yaptim sadece iki kere birini cok erken yaptim birini günümde yaptim kararsizim yarin mi yapsam yeniden yoksa pazartesi mi bilemedimSen ovulasyon yaptın mı yoksa sadece idrar testi mi yaptin
Birde günün geçmiş senin canım benim ya bence kanda çıkar diye dusunuyorumDun yaptim erken gebelik testini emin degil bazi belirtiler var ama adetlede ayni oluyo gebelik belirtisi bekliorm adet gunum gecti 1 gun
Ya ben gecen ay sanirim yine düşük yaptim emin degilim iki kez adet oldum bide oyuzden beklemek istiyorum bide ilac kullaniorum düşük olmasin die doktor tavsiyesi uzerine 3 ay icinde iki kere düşük oldu 7 yil olucak bekleyeli tup bebekler asilamalar anlican artik heyecanlanamiyorum birini kanda gördük gec fark ettim birinide testte fark ettim kan veremedim bile düşuklerin kendiliginden oldu baya şaşkınlık yaşamıştım nasip iste iyice belirgin olsa giderim kan icin ama cok cok silik nasil gidiyim bu halde bekliyorumBirde günün geçmiş senin canım benim ya bence kanda çıkar diye dusunuyorum
Yaaa seni çok umutlandırmakta istemem ama yaptığın ovulasyon testi pozitif hemde kıpkırmızı normalde silik olması lazımdı böyle hamileliğini öğrenen çok kişi var umarım gebesindir ya ben bile heyecanlandım. Diğer testlerinde silik ihtimal büyük açıkçası.Dayanamdim bide ovulasyon vardı onu yaptım bu da artı Med marka ama bundan pek bişey anlamadim
Ah canım benim yaaa kıyamam ya o kadar iyi anlıyorum ki seni vallahi artık insan dejenere oluyo cizgilerden belirtilerden zerre kadar bişey hissetmiyorYa ben gecen ay sanirim yine düşük yaptim emin degilim iki kez adet oldum bide oyuzden beklemek istiyorum bide ilac kullaniorum düşük olmasin die doktor tavsiyesi uzerine 3 ay icinde iki kere düşük oldu 7 yil olucak bekleyeli tup bebekler asilamalar anlican artik heyecanlanamiyorum birini kanda gördük gec fark ettim birinide testte fark ettim kan veremedim bile düşuklerin kendiliginden oldu baya şaşkınlık yaşamıştım nasip iste iyice belirgin olsa giderim kan icin ama cok cok silik nasil gidiyim bu halde bekliyorum
Canım benim Umutlanmam ben artık hiç heves kalmadigi için Benim testlerim hala silik çıkıyor yani koyulasmasi gerekmez mibelirtim var ama mesela goguslerde yok belirtim.akintim var bide hiç yemedigim bir iki şeyi istahla yedigimi fark ettim dün. Ani sicak basması ve çok üşüme var onun dışında belirtim yok öyle cok. Ama ovulasyon testi benide şaşırttı yani yumurtlama dönemi bile o kadar net değildi çizgi. Bakalım pazartesi inşallah kan testi yaptiricamYaaa seni çok umutlandırmakta istemem ama yaptığın ovulasyon testi pozitif hemde kıpkırmızı normalde silik olması lazımdı böyle hamileliğini öğrenen çok kişi var umarım gebesindir ya ben bile heyecanlandım. Diğer testlerinde silik ihtimal büyük açıkçası.
Belirtilerinde var mı bir yenilik yada hala devam ediyor mu ?
Aynen bakalım belki yarin yaparim testim cok sırf cok diye yaparim keyfeAh canım benim yaaa kıyamam ya o kadar iyi anlıyorum ki seni vallahi artık insan dejenere oluyo cizgilerden belirtilerden zerre kadar bişey hissetmiyor
Test bağımlısı oldum bendepozitif görsem bile arada yaparmiyim acaba diyorum kendi kendimeAynen bakalım belki yarin yaparim testim cok sırf cok diye yaparim keyfe
Bol olunca insanın yapması geliyo nasilsa var şeşkaza bide koyu çift çizgi oooo değmeyin keyfe kalpten giderim herhaldeTest bağımlısı oldum bendepozitif görsem bile arada yaparmiyim acaba diyorum kendi kendime