Çok teşekkür ederim canım :)
Eklemeye çalışırım inşallah cuma günü memlekete gidiyorum ilk düğün orda olacak haftaya bugün :) Acaip heyecanlıyım ama uçuk çıktı dudağımda kocaman ona sinir oldum :)
Gelinliğim yatağımın üzerinde, akşam eve gidince önce odaya girip gelinliğe bakıyorum :)) İlginç ruh halleri :)))
İnşallah seneye senin düğün heyecanını da birlikte yaşarız canım, darısı başına tez vakitte :)
Canım çok teşekkür ederim :) Ben de severek aldım, ne zamandır aklımdaydı beğenip alamamıştım nihayet bu sete denk gelip alabildim. Çay bardak ve tabaklarıyla da uyumlu olacaklar ona da ayrıca sevindim :)
Daha güzelleri sizlerin olsun kızlar :)
Ben haftaya bugün ilk düğün koşuşturmacasında olacağım. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen :)
Eki Görüntüle 282349
Ve tv nin fotoğrafını ekleyebildim nihayet :)
Ya bu uçuk benim de nişanda başıma bela oldu bi hafta da anca geçti ama makyajla falan belli olmaz takma kafana heyecandan resmen. Gelinliğini de merak ettim şimdi? Güzel heyecanlar insanlar gerilebiliyor da zaman zaman. Ufak pürüzleri kafanıza takmayın. Mutluluklar diliyorum tekrardan :)
Canım senden haber alamıyoruz ne yaptın evlendin mi? çok merak ediyorum. En kısa sürede görüşmek üzere.
Evet evlendim canım :)
8 gündür evliyim :) Bugün iş başı yaptım, fırsat bulursam daha uzun yazacağım.
Her şey çok güzeldi şükür :) Darısı başına canım :)
cnm benm çok tebrik ederm:))))
ayy ne güzel yahuu darısı başımıza inşşş, nasıl geçti düğün uğrarsan anlat her bişiyciği
YoLcu41
Hayirli olsun canim tebirk ederim. Allah bir yastikta kocatsin insaAllah sayisini unutacagin nice 8 günler yasarsiniz Darisi en kisa zamanda bizlerin basina kizlar
Canım yaa çok sevindimm hayırlı uğlu olsun, bir yastıktaa kocayınn, darısıı başımızaaa.
Evinii merak ediyoruzz halaa bilginnn olsun.
Bi de balayına ağvaya gittiğini yazmışsınn bende heppp balayı için ağva düşünmüştümm yorumlarını merak ediyorum. Nerde kaldığınızı da cnm beni aydınlatırsan sevinirimm.
Tekrar mutluluklarrrrr hepp mutlu olll hep yüzün gülsünn
Biz de karadenizliyiz canim. Bizim dügünde de kemenceler hic susmayacak topuklar hic durmayacak :) Balayina iki günmü ayirdiniz sadece? Aslinda bende 3 gün düsünüyordum. Cünkü kocam hemen ise baslayacak. Balayindan sonra evimizde de bir iki günümüz olsun diye. Bakalim hayirlisi. Canim takilari kaynanan direk alip size vermedi heralde hic? Olsun.. Sen yuvanda ki huzurun bozulmamasina bak gerisini bosvermeye calis. Borclar alin teri ile calisilip yine ödenir Allahin izniyle. Sana kurdugun yeni dünyada sonsuz mutluluklar dilerim. Darisi basimiza insaAllah :)
kıyamam bebeğim yaaa:)) ama o kdr mutlu oldmki anlatamam, oyun gibi dmişssin bende tüm aldklarımı evcilik oyuncağı gibi görüorm çocukken pek oyuncağım olmadı belki ondan bu kdr ceyizlere meraklıyım bilemiorm:)) herseyi kullanıcam die bulaştırıorm demişssin bende farklı olmıcam sanırm:))
eşinle en güzel günleri yaşayın su an olduğu gibi borç ödenr ama böle bişeyn sorun olmasıda çok sıkıcı brbirinze kenetlenirseniz herseyn üstesinden gelirsiniz cnm benm
çok sevindm çok mutlu oldm sanki yakınımda birinin düğünü olmus o da bana herseyiyle anlatıo gibiydi demekki kk düğünleri böle oluo:) mutluluklar diliyorumm
İki gün ayırabildiğimize şükrediyoruz canım :) Benim iznim yoktu zaten ikinci düğünü beklerken arada 5 gün gitti :)) Anca iki gün kaldı balayına eşimin İstanbul'a dönüp ilişiğini kesmesi gerekiyordu sonra da yeni bir uzun yolculuk daha yapmamız :) Biraz da evimizde dinlenmek istedik iyi ki de öyle yaptık :)
Takılar değil de canım düğünde takılan paralardan nasiplenemedik hiç :) Halbuki borçlarımız için bize vereceğini söylemişti kayınvalidem. Sonradan borcumuz var diyerek aldı. Taktığı altınların parasını almış gibi oldu bir nevi. Eşlerin ikisinin de çalışması insanlarda böyle bir intiba bırakıyor tamam gayet iyi kazanıyoruz da, düğün arefesi ve sonrasında kazandıklarımız pek elimizde kalmadı- kalmıyor. Bunu kimseye anlatamıyoruz :) Kimse gelinime şöyle yaptım böyle yaptım diyemez artık anında cevabını veririm :)) İyice çirkef gelin oldum :) Hiç yakıştıramıyorum kendime ama cidden ortam bozuyormuş olmayacak kılıklara sokuyormuş insanı :)))
Tekrar çok teşekkür ederim canım, inşallah inşallah :))
İki gün ayırabildiğimize şükrediyoruz canım :) Benim iznim yoktu zaten ikinci düğünü beklerken arada 5 gün gitti :)) Anca iki gün kaldı balayına eşimin İstanbul'a dönüp ilişiğini kesmesi gerekiyordu sonra da yeni bir uzun yolculuk daha yapmamız :) Biraz da evimizde dinlenmek istedik iyi ki de öyle yaptık :)
Takılar değil de canım düğünde takılan paralardan nasiplenemedik hiç :) Halbuki borçlarımız için bize vereceğini söylemişti kayınvalidem. Sonradan borcumuz var diyerek aldı. Taktığı altınların parasını almış gibi oldu bir nevi. Eşlerin ikisinin de çalışması insanlarda böyle bir intiba bırakıyor tamam gayet iyi kazanıyoruz da, düğün arefesi ve sonrasında kazandıklarımız pek elimizde kalmadı- kalmıyor. Bunu kimseye anlatamıyoruz :) Kimse gelinime şöyle yaptım böyle yaptım diyemez artık anında cevabını veririm :)) İyice çirkef gelin oldum :) Hiç yakıştıramıyorum kendime ama cidden ortam bozuyormuş olmayacak kılıklara sokuyormuş insanı :)))
Tekrar çok teşekkür ederim canım, inşallah inşallah :))
canım çok sinir oldum yaa düğünlerde hep böyle olaylar oluyormuş. Benim kayınvalidem çok uysal çok iyi biri fakat şu düşüncede olması sinirlerimi bozuyor. Çalışıyorlar masrafları yükleriz zamanla öderler. Tabiki her şeyimizi kendimiz almaya çalışıyoruz ama ailelerin de katkısının olması çabalaması lazım bunlar beni evlilikten soğutan şeyler. Umarım her şey güzel ve sorunsuz olur zamanı gelince. Sen de takma kafaya eşinle mutlu ol, boşver. Öptüm canım.
canım ben resimleri göremiyorum
canım hatırladın mı beni:)) evlenmişsin sende hayırlı olsun. mutluluğunuz daim olsun inşallah hayatım
sende karadenizliymişsin bende öyle bizim oraların düğünleri çok güzel olur. bende eylülde evlendim ve malum horon oynamaktan bitap düştümdüğünde takılan paralar erkek tarafınındır diye saçma bi gelenek vardır bizim oralarda sen de bu yüzden mağdur olmuşsun. düğünü erkek yapar ya takılan paralarlada düğün masrafları ödenirmiş ne saçma dimi...ben bu duruma çok şahit olduğum için baştan eşime demiştim bak düğünde para altın ne takılırsa bizimdir sakın aksi bi durum olmasın diye gözdağı vermiştim. ki zaten bizde çoğu şeyi eşim kendisi yaptı bide paraları verin diyeydi Allaaahhh varyaa cıngarı görürdülerr:)) olsun önemli olan huzurunuz olan olmuş biten bitmiş sen mutluluğuna bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?