- Konu Sahibi _Semiramis_
- #24.161
Canımm. Benimki bu yaz söz düşünüyomuş ama ben istemiyorum
Daha hazır hissetmiyorum. Yaşım küçük![]()
yaşın kaçtı canım ? benım 22 sanırım tam zamanım söz veya nişan içinn :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm. Benimki bu yaz söz düşünüyomuş ama ben istemiyorum
Daha hazır hissetmiyorum. Yaşım küçük![]()
merhaba kızlarr kendi topiğime bu güzel gelişmeleri yazmazsam olmaz değil miii :) fatih isteyelim artık seni aile arası söz yapalım önce sonra nişan yaparız biraz bekleyip evleniriz karım ol artık dedii :) ben baharda istedim ona kalsa bikac aya yapacak ama havalar bozuk sizin için gelip gitmek zor olur dedım tmm bitanem haklısın dedi :)) inanılmaz mutluyum şaşkınım 1 bucuk yıl kendi aramızda söze dahi gelmeyen bi insan aile arası yapalım dedi :) demekki bildiği bişeyler varmış şuanda iş konusundada baya iyi bi yere geçecek kısmetse..Allahım bozmasın![]()
Ayy canım çook sevindim... Sen kendi aranızda söz derken bak Fatih büyük düşünüyormuş ondan oralı olmuyormuş demek ki...
Burada böyle haberleri okudukça kendiminmiş gibi seviniyorum. Daha bir kaç ay önce ne kadar mutsuz, umutsuzduk ama şimdi söz,nişan konuşmaya başladık bile...
Uygun tarihi belirleyin de nişan hazırlıklarını, elbiseni falan da konuşalım burada canım
Maşallah bu ara topikte çok güzel haberler okuyorum.
Biliyorsunuzdur belki, benim sevdicek de işe girdi.Bugün işe başladı hatta...
Hep hep hep güzel haberler alalım inş.![]()
yaşın kaçtı canım ? benım 22 sanırım tam zamanım söz veya nişan içinn :)
2 bucuk yıllık ilişkimden yola çıkarak cvp verecek olursam eğer gerçekten seviyorsan sıkılma vs olmuyo :) ben hala sevgilimi çözmeye çalışıyorum bi insanı nekadar yıl geçerse geçsin %100 tanıyamıyosun zaman geçtikçe farklı özelliklerini keşfediyosun :)
anladım canım :) umarım bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah hiç ayrılmassınızbirşey daha sormak istiyorum peki sevgilibnizle sürekli konuşurmusunuz mesajlaşırmısınz bundan dolayıda bunalan çiftler çok sık oluyorda
sevgilim çalştığı için sabahları işe giderken msj atar,ben dışarı cıkacaksam msj atarım sonra akşam dönerken arar bide uyumadan önce..ara sıra msjlaşırız..eğer evdeyse 2-3 kez arar ve çok sık msjlaşırız..ama ilişkinin ilk günlerindeki gibi olmuyo tabi ilk günler on dk msj atmayayım hemen 'noldu sustun bişey mi oldu' derdi :) amin canım hepimiz çok mutlu olalım :)
anladım tatımm :) valla iyiki bu konuyu görmüşüm şu an çok mutluyumsizlerlede tanışmış oldum hemde tüyolar ipuçları ögrenirim heyoooo :)
kıyamamvalla kuzum sana bunca yaşadıklarımdan sonra verebileceğim en büyük ipucu bi erkeğin üzerine asla gitme hangi konuda olursa olsunn :))
çok dogru söylüyorsun ben ne zaman üstüne gitsem o kadar kötü oluyor ki herşey bunu çokk uzun zaman sonra anladımAma ben çok korkuyorum biliyormusun tatlım ya ne biliyim sıkılacağız diye bazı şeyler bitecek diye. mesela ben suan herşey yolunda olduğu için biraz rahatlama dönemine girdim ilk başlarda hani nasıl desem gel gitler daha çok oluyor onu henüz tanımıyorsun korkuyorsun vs. şu anda herşey iyi güzel ama bu durgunluk beni sıktı biraz nedenini bende bilemedim bulmaya çalışıyorum :)
Bizim durumumuzla tıpatıp![]()
korkma canım aranızda gerçek bi sevgi varsa :) mesela bak 4 bucuk yıldır toplam nerdeyse her anımız birlikte geçti yarısı arkadaslık yarısı sevgili olarak şimdide söz heyecanı sardı sonra nişan heyecanı saracak sonra düğün kısmetse :) sizdede aynı şekilde olacak :)
ne güzel canım yaa acaba bizde öyle olacak mı .. tatlım çok soru soruyorum biliyorum ama sence gercek sevgi nedir insan bunu nasıl anlar biliyorsun aşk bitiyor sevgi kalıyor geriye ama gercek sevginin tanımı nedir ki.. ben bazen onu hak etmediğimi düşünüyorum bazı hislerimle ..![]()
gerçek sevgi ; onsuz bi dünya,yaşam,ondan başkasıyla olmayı hayal edememek, en ufak bi tartışmada kalbinde bi yerin derinden acıması, kokusunu, bakışlarını her anını deli gibi özlemektir bana göre :) olsun canım sor tabii neolacak :)
ne güzel tanımlamışın canım .. valla okurken bile duygulandım o kadar duru yalin ki söylediklerinbenim sanırım birazda ruh halimin değişikliğinden kaynaklanıyor bunlar :)
gerçek sevgi ; onsuz bi dünya,yaşam,ondan başkasıyla olmayı hayal edememek, en ufak bi tartışmada kalbinde bi yerin derinden acıması, kokusunu, bakışlarını her anını deli gibi özlemektir bana göre :) olsun canım sor tabii neolacak :)
ne güzel tanımlamışsın bitanem, gözlerim dolu dolu oldu şu an..
Benim yazdiklarima kimse cevap vermiyor
Noldu bana küs müsünüz?
Bu arada Semiramis iyi haberlerine cok cok svindim canim
Benim evlilik merakim gecti bu aralar gezme tozma derdindeyim![]()