• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

iç güveysinden halliceyim :1: bildiğin gibi valla kuzum ne bi ileri ne geri arkadaslarımla görüşüyorum kafamı dağıtıyorum işte biraz fatih bey hala aynı takmıcam diye karar alıyorum hep ama işte duygusal hassas bi kız olunca insan doluyo kafaya :1:

of sorma canm bz cok hassasız takmıcaz dıe karar alırız anca ıkı gun uygularız.sahı bnmkı bıde bgn ölmek ıstıyorum sevenım yok dedı ay delı etcek bu adam benı:ssz:
napabılırm daha bılmıyorum yaaa acaba unutamadıgı bırımı var bunun gönlunde:2:

of sorma canm bz cok hassasız takmıcaz dıe karar alırız anca ıkı gun uygularız.sahı bnmkı bıde bgn ölmek ıstıyorum sevenım yok dedı ay delı etcek bu adam benı:ssz:
napabılırm daha bılmıyorum yaaa acaba unutamadıgı bırımı var bunun gönlunde:2:

ah ah hürremcim düşündüğün şeye bak cocuk bildiğin sana şımarıyor sev beni ilgi göster diyor sen ne diyosun :1: erkek kaprisi bu resmen benımkide geçen gün çok hastaymış bana bişeyler söyle hasta hasta kaldırdın beni yataktan dedi ne diyeyim ki dedim 'hasta yavru kedim'diye sevecekmişim ne gülmüştüm ama çocuk gibiler :1:

ah ah hürremcim düşündüğün şeye bak cocuk bildiğin sana şımarıyor sev beni ilgi göster diyor sen ne diyosun :1: erkek kaprisi bu resmen benımkide geçen gün çok hastaymış bana bişeyler söyle hasta hasta kaldırdın beni yataktan dedi ne diyeyim ki dedim 'hasta yavru kedim'diye sevecekmişim ne gülmüştüm ama çocuk gibiler :1:

aahaahhhhh hasta yavru kedim dicekmişsin ha.:))
ayyy demek şımarıyolar dıosun haa dogrudur canm valla ben hiç sağlıklı düşünememeye basladım galıba paranoya war bende malesef nası atlatıcam bılmıyorum

aahaahhhhh hasta yavru kedim dicekmişsin ha.:))
ayyy demek şımarıyolar dıosun haa dogrudur canm valla ben hiç sağlıklı düşünememeye basladım galıba paranoya war bende malesef nası atlatıcam bılmıyorum

ben ona hep yavru kedim derim artık pek demıyorum eskiden cok derdim çünkü bişeye üzüldüğünde hemen dudaklarını bükerdi gözleri minik kediler nasıl bakar masum masum öyle bakardı farkında olmadan yapardı bunları hep :) ahh o eski günlerr şimdi asla öyle değil :/ kendınden pay biçsene sen sevgiline neden 'benım hiç sevenım yok ya ' dersin açıkçası ben ilgi istersem sevildiğimi duymak istersem söylerim bunu :)

Kızlar meraba

Benim keyfim yok

Neden ?

Vizesinden 100 aldığım dersten kaldım

Finalim 30.

Hocaya bu işte yanlışlık var hocam diyorum vizem 100 finale çalıştım ben 30 alamam yanlışlık var diyorum

Sınav kağıdımı tekrardan değerlendirmeyi kabul etmiyor :5::5::5::5:

Kızlar dua edin bana lütfen bir iki gün içinde tercih yapıcam atama için umarım olur iyice stres oldum :26:

Kızlar meraba

Benim keyfim yok

Neden ?

Vizesinden 100 aldığım dersten kaldım

Finalim 30.

Hocaya bu işte yanlışlık var hocam diyorum vizem 100 finale çalıştım ben 30 alamam yanlışlık var diyorum

Sınav kağıdımı tekrardan değerlendirmeyi kabul etmiyor :5::5::5::5:
hmm kotu olmus ama yapıcak bişi yok tatlım bütte werırsın sıkma cANINI

Kızlar dua edin bana lütfen bir iki gün içinde tercih yapıcam atama için umarım olur iyice stres oldum :26:

bol şans canım

4 yillik bi iliskim var.birbirimize cok duskunuz gonul isterki hemen evlenmek ama lisansini tamamlayip kisa donem askerlik yapacak. sonra iyi bir ise girmesi gerekiyo. buarada ben 20 o 22 yasinda. bu bole giderse 30 umda evleniriz artik :)))

merhaba kızlarr kendi topiğime bu güzel gelişmeleri yazmazsam olmaz değil miii :) fatih isteyelim artık seni aile arası söz yapalım önce sonra nişan yaparız biraz bekleyip evleniriz karım ol artık dedii :) ben baharda istedim ona kalsa bikac aya yapacak ama havalar bozuk sizin için gelip gitmek zor olur dedım tmm bitanem haklısın dedi :)) inanılmaz mutluyum şaşkınım 1 bucuk yıl kendi aramızda söze dahi gelmeyen bi insan aile arası yapalım dedi :) demekki bildiği bişeyler varmış şuanda iş konusundada baya iyi bi yere geçecek kısmetse..Allahım bozmasın :nazar::16:

bizimde 1,5 yıllık ilişkimiz var sevgilimin atanması ve askerliği var ortlama 3-4 yıl bakalım nasip kısmet :D

semiramis çok sevindim :D

merhaba kızlarr kendi topiğime bu güzel gelişmeleri yazmazsam olmaz değil miii :) fatih isteyelim artık seni aile arası söz yapalım önce sonra nişan yaparız biraz bekleyip evleniriz karım ol artık dedii :) ben baharda istedim ona kalsa bikac aya yapacak ama havalar bozuk sizin için gelip gitmek zor olur dedım tmm bitanem haklısın dedi :)) inanılmaz mutluyum şaşkınım 1 bucuk yıl kendi aramızda söze dahi gelmeyen bi insan aile arası yapalım dedi :) demekki bildiği bişeyler varmış şuanda iş konusundada baya iyi bi yere geçecek kısmetse..Allahım bozmasın :nazar::16:

Ayyy canııım. Bende dün başka bi konuda gördümm. Bekledim buraya yazarsın diye. Hadi hayırlısı olsun. Taktiklermi işe yaradı yoksa kendiliğinden mi oldu kız merak ettm hee :1:
Yada fatih konuyu felanmı okudu :1::1::1:
Annen ne diyo kız. Söyledin mii.
Çok heycanlı yaa. Bende yaşıycakmıyım acaba bu günleri :52::52:

Ayyy canııım. Bende dün başka bi konuda gördümm. Bekledim buraya yazarsın diye. Hadi hayırlısı olsun. Taktiklermi işe yaradı yoksa kendiliğinden mi oldu kız merak ettm hee :1:
Yada fatih konuyu felanmı okudu :1::1::1:
Annen ne diyo kız. Söyledin mii.
Çok heycanlı yaa. Bende yaşıycakmıyım acaba bu günleri :52::52:

yok hiç taktik vs yapmadım sadece üzerine gitmedim daha anlayışlı oldum konuyu okudugunu sanmam ama okusa bile 1 bucuk yıldır çoktan bunları söylemiş olması lazımm beni bukadar bekletti :1: annem bişey demiyo zaten seviyo fatihi :) inşallah yaşarsın canım ya ben fatihten asla beklemiyodum yüzlerce sayfa konusmalarımız var mesela birinde bile ondan umudum oldugunu söylememişimdir..erkekler genelde olaya daha mantıklı yaklaşıyo üstüne gitmek illa olsun demek hiç bi işe yaramıyo bak ben kendi aramızda diye ısrar ederken o bana şimdi aile arasında yapalım diyo :) bakalım tabi başka aksilikler çıkmazsa olur inşallah :31:

bizimde 1,5 yıllık ilişkimiz var sevgilimin atanması ve askerliği var ortlama 3-4 yıl bakalım nasip kısmet :D

semiramis çok sevindim :D

çok tşkler limoncum Allah sanada nasip etsin :) benım sevgilimde askere gitti geldi , iş konusunda cok sıkıntılar yaşadık şimdi cok şükür hepsi bitti emın ol benım gibi hangi ara bugünlere geldik diyeceksin yeterki birbirinizi daima sevin :16:

Hadi hayırlısı sevindim :16:
Otelden döndüler mi için rahatladı mı biraz aklımdaydı soramadım :17::61:

Back
X