- 13 Ağustos 2011
- 8.451
- 40
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.821
Ya sorunumuz çok acayip.. Konu nerden geldiyse evlenince ev işlerine geldi. Ben de o an yardımcım olabilir bu kişi aynı anda bakıcı da olur ben çalışan bir kadın olacağım yetişemeyebilirim dedim. Kıyamet koptu. Yardımcı da almam bakıcı da dedi. Ya bunlar şimdi konuşulacak şeyler değil ki o günler geldiğinde sen de zor olduğunu göreceksin dedim filan. Ben yapacakmışım, sen yapmazsan ben yaparım dedi. Tövbeeee. He dedim bahar temizliği filan yaparsın artık dedim yaparım diyo. Eee biz işe gidince çocuk ne olacak diyorum kreşe veririz diyo yahu saçmalıyor ha kres ha bakıcı yani. Ayrıca 1yaşında filan kreş kabul etmez çocuğu diyorum anlamıyor. Sonra konu kaydı tabi kavgalarda hep öyle olur ya. Dayanamıyorum ağlıyorum ağladığıma kızıyor. Ya şimdiden net bir şekilde ben yardımcı filan almam denir mi yaw. Sanki kadın olan o sanki çocuğu doğurcak olan o. Hey Allahım ya.
bebişim erkekler bu tarz konuları konuşmaktan nefret ederler nedensee bi de iş biraz inada binmiş gibi geldi banaa.Hem maddi durumunuzda önemli bunlarda tabi o zamanın koşulları neyi gösterecek bakalım bi anda kestirip atmak olmazz..iyi madem sen uzatır bacaklarını yatarsın o yemeği hazırlar temizlik yaparr çocuk sana yardm edicem ben diyo daha ne desinn benımki bebeğimizin altını bile almıyo sadece bacaklarından tutup kaldırırmışşşYa sorunumuz çok acayip.. Konu nerden geldiyse evlenince ev işlerine geldi. Ben de o an yardımcım olabilir bu kiş aynî anda bakıcı da olur ben çalışan bir kadın olacağım yetişemeyebilirim dedim. Kıyamet koptu. Yardımcı da almam bakıcı da dedi. Ya bunlar şimdi konuşulacak şeyler değil ki o günler geldiğinde sen de zor olduğunu göreceksin dedim filan. Ben yapacakmışım, sen yapmazsan ben yaparım dedi. Tövbeeee. He dedim bahar temizliği filan yaparsın artık dedim yaparım diyo. Eee biz işe gidince çocuk ne olacak diyorum kreşe veririz diyo yahu saçmalıyor ha kres ha bakıcı yani. Ayrıca 1yaşıbda filan kreş kabul etmez çocuğu diyorum anlamıyor. Sonra konu kaydı tabi kavgalarda hep öyle olur ya. Dayanamıyorum ağlıyorum ağladığıma kızıyor. Ya şimdiden net bir şekilde ben yardımcı filan almam denir mi yaw. Sanki kadın olan o sanki çocuğu doğurcak olan o. Hey Allahım ya.
ay canım kavga sebebınız bu olsun ne guzelYa sorunumuz çok acayip.. Konu nerden geldiyse evlenince ev işlerine geldi. Ben de o an yardımcım olabilir bu kişi aynı anda bakıcı da olur ben çalışan bir kadın olacağım yetişemeyebilirim dedim. Kıyamet koptu. Yardımcı da almam bakıcı da dedi. Ya bunlar şimdi konuşulacak şeyler değil ki o günler geldiğinde sen de zor olduğunu göreceksin dedim filan. Ben yapacakmışım, sen yapmazsan ben yaparım dedi. Tövbeeee. He dedim bahar temizliği filan yaparsın artık dedim yaparım diyo. Eee biz işe gidince çocuk ne olacak diyorum kreşe veririz diyo yahu saçmalıyor ha kres ha bakıcı yani. Ayrıca 1yaşında filan kreş kabul etmez çocuğu diyorum anlamıyor. Sonra konu kaydı tabi kavgalarda hep öyle olur ya. Dayanamıyorum ağlıyorum ağladığıma kızıyor. Ya şimdiden net bir şekilde ben yardımcı filan almam denir mi yaw. Sanki kadın olan o sanki çocuğu doğurcak olan o. Hey Allahım ya.
umudumu daha beni bıraktığı gün bitirdim ben zaten ama bu da normal yani
aslında tamamen unutmam benim öyle bir ayda falan olamaz yani çünkü 4-5 sene öyle bir ayda atlatılmıyor yani
sende daha evlenmeden neden bakıcı falan diyosun ki ortada hol yok yumurta yok belki yetişiceksin ev işlerine falan erkekler her gün bir yardımcı gelmesini istemez tabi ki hele bir de pintiyse
bebişim erkekler bu tarz konuları konuşmaktan nefret ederler nedensee bi de iş biraz inada binmiş gibi geldi banaa.Hem maddi durumunuzda önemli bunlarda tabi o zamanın koşulları neyi gösterecek bakalım bi anda kestirip atmak olmazz..iyi madem sen uzatır bacaklarını yatarsın o yemeği hazırlar temizlik yaparr çocuk sana yardm edicem ben diyo daha ne desinn benımki bebeğimizin altını bile almıyo sadece bacaklarından tutup kaldırırmışşş
anladım cnm erkekler böyle eminim bende benimkine desem senın dediklerini aynı yada benzer cvbı alırımmmYardım ederim demiyor sen yapmazsan ben yaparım sonra millet de kadına bak kocasına iş yaptırıyor der diyor anladın mı canım :S konuyu da ben açmadım ki o açtıböyle bir konu için bu kadar bana bağırmasına gerek yoktu ağlattı beni ya
anladım cnm erkekler böyle eminim bende benimkine desem senın dediklerini aynı yada benzer cvbı alırımmmbelki sinirli bi anına denk gelmiş olabilirsin eminim o da üzülmüştür bağırdığı için falann..Erkeklerde korkuda oluyo maddi anlamda yetmezse,mutlu edemezsem vs vs hassas oluyolar
kıyamam üzülme canım bi anlık sinirle söylemiştir onları erkeklere göre büyütülecek şeyler değil bunlarrUmarım üzülür de bana söylerAy bir de aman sen çocuğu da doğurma başkası doğursun senin yerine dedi. Ey Allahım. Evlenesim kalmadı yaw. Yok onun ananem 10 çocuk büyütmüş de 60 yaşında torun büyütüyormuş da. Bu bana çalışma evde otur dese hiç şaşırmam artık.
kıyamam üzülme canım bi anlık sinirle söylemiştir onları erkeklere göre büyütülecek şeyler değil bunlarryat uyu yarın barışacaksınız bak üzme kendini semiramisss biz barıştkk diceksinnn mutlu mutlu
anladım cnm ye yemeğini yat uyu bende yatıyorum artık herkese iyi gecelerrİnşallah canım.. Ya aslında kavga etmekten yemek yemeedim vaktim olmadı ve yurtta kafeterya kapanıyor 9buçukta. Açım ben o yüzden uyuyamıyorum kaçırdım yemek saatini
anladım cnm ye yemeğini yat uyu bende yatıyorum artık herkese iyi gecelerr
tşk ederimBende şu an asker yolu bekliyorum :) Daha bi cacık yok :)
Topik süper olmuş eline sağlık :13:
Bende şu an asker yolu bekliyorum :) Daha bi cacık yok :)
Topik süper olmuş eline sağlık :13:
fıstığım napıyosunnncanım o da bişey, ben şu an asker yolu beklemek isterdim :106:
ama okul yolu bekliyorumbi de ondan önce mezun olucam, yakında öğretmen öğrenci ilişkisi yaşıcaz
canım o da bişey, ben şu an asker yolu beklemek isterdim :106:
ama okul yolu bekliyorumbi de ondan önce mezun olucam, yakında öğretmen öğrenci ilişkisi yaşıcaz
fıstığım napıyosunnnne öğretmeni olacaksın bakıyımm
iyiyim valla buaksam düğün var bende oje sürücemmm ne renk sürüyosunniyiyim kuzum oje sürüyorum şu ansen napıyosun
sınıf öğretmeni olcam, miniciklerime bişeyler öğretcem