- 13 Ağustos 2011
- 8.451
- 40
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.821
Ya sorunumuz çok acayip.. Konu nerden geldiyse evlenince ev işlerine geldi. Ben de o an yardımcım olabilir bu kişi aynı anda bakıcı da olur ben çalışan bir kadın olacağım yetişemeyebilirim dedim. Kıyamet koptu. Yardımcı da almam bakıcı da dedi. Ya bunlar şimdi konuşulacak şeyler değil ki o günler geldiğinde sen de zor olduğunu göreceksin dedim filan. Ben yapacakmışım, sen yapmazsan ben yaparım dedi. Tövbeeee. He dedim bahar temizliği filan yaparsın artık dedim yaparım diyo. Eee biz işe gidince çocuk ne olacak diyorum kreşe veririz diyo yahu saçmalıyor ha kres ha bakıcı yani. Ayrıca 1yaşında filan kreş kabul etmez çocuğu diyorum anlamıyor. Sonra konu kaydı tabi kavgalarda hep öyle olur ya. Dayanamıyorum ağlıyorum ağladığıma kızıyor. Ya şimdiden net bir şekilde ben yardımcı filan almam denir mi yaw. Sanki kadın olan o sanki çocuğu doğurcak olan o. Hey Allahım ya.
sende daha evlenmeden neden bakıcı falan diyosun ki ortada hol yok yumurta yok belki yetişiceksin ev işlerine falan erkekler her gün bir yardımcı gelmesini istemez tabi ki hele bir de pintiyse