Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

semıramıscım bu arada askınla albumlerını felan yenı gordum....
cok yakısmıssınız hiç ayrılmayın ınsallah
yalnız bişi itiraf edıyım sen daha guzelsın ona gore

yok yapmıyım en iyisi zaten kaderimi bilmemek daha iyi sonra üzülürüm belki
zaten kaderimizi bilmemeiz bizim için hayırlı olsaydı ALLAH gizlemezdi ki herkes bilirdi başına gelecekleri böylesi daha iyi

aynen kız benım muhabbet gırgırdır sıze komık anılarımı anlatırdım
komik anı dedin aklıma aşkıma rezil oluşum geldi azıcık ayıppp ama anlatayım daha çıkmıyoduk ama konuşuyoduk nette tartışmaya başladık bi nedenden dolayı hatırlamıyorum bende sinirlendim sil beni yazacağıma s.k beni yazmışım ortaya i koyun camlarımızda açıktı bana dedi sen ne yazdın bende sil beni yazdım dedim bi oku istersen dedi ayyyyyy rezil oldum yaa nasıl utanmıştım anlatamammm

semıramıscım bu arada askınla albumlerını felan yenı gordum....
cok yakısmıssınız hiç ayrılmayın ınsallah
yalnız bişi itiraf edıyım sen daha guzelsın ona gore
teşekkür ederim cnm inş tüm sevenler ayrılmaz aşkımda cok yakışıklıdır yaa ben tam tersi onun benden daha güzel oldugunu düşünüyorumm

ya evet gelinlik zaten beyaz ee saç sarı ten de bizimki gibi beyazsa ne soluk durur ama gelinliğe kesinlikle koyu tonlarrr
ynen ama siz sabaha kadar aşklarınızdan bahsederdiniz ben mal mal bakardım sapkolik olarak
yok canım ya her telden konuşuyoruz biz

haha canım bak bak oda nasıl dıkkat etmıs

sağolun canlar yinede moral vermeye çalışıyorsunuz bana
bu arada farkında mısınız topikte dördümüz konuşuyoruz hep

çok manidar ve davetkar bir laf ollmuş

bende anlatayım bi rezıl olma anısı cok utanmıstım rezalettı resmen
daha yenı sewgılıydık ve onun dogum gunu gelıyordu kız arkadasıma sence ne alayım dogum gununde tarzında bır mesaj yazmıstım
yanlıslıkla ona yollamısım cok utanmıstım
baska aklıma gelırse yazarım

yok yapmıyım en iyisi zaten kaderimi bilmemek daha iyi sonra üzülürüm belki
zaten kaderimizi bilmemeiz bizim için hayırlı olsaydı ALLAH gizlemezdi ki herkes bilirdi başına gelecekleri böylesi daha iyi

o da doğru canım
semiramisçim ayy ne tatlısınız canımm ya maşallah

haha nasıl kurtardın bu durumu yaaaa bende kuzenımle msjlaşıyorum dogum günü falan yaklaşınca fikir almak amacıyla on kere kontrol edıyorum ona göndermeyeyım diyeee

eskiden bende yapıyodum öyle yaa benim daha önceki telimin joistiği çok kyagandı hemen altta numaralar geçiyordu bende hep ex arkadaşıma msj attığımdan dolayı arkadaşıma atıcağım mesajlarıda ona atıyordum sonra teli değiştirince düzelttim

bi kere de film izlıyorduk cok basıt bır sahneyı anlayamamıs ona sormustum oda benle dalga gecmişti ozamanda utanmıstım...ama bnm fazla rezıllıgım yok galıba yaaa soyle bı dusundumde genelde o olur rezıl

hahah ayy biz bunu çok yapıyoruz. bana ondan mesaj gelmiş ''eve gelirken ekmek al aga'' yazıyo ya da benden ona yanlışlıkla ''erkek milleti böyle işte'' diye giden mesajlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…