Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bi kere de film izlıyorduk cok basıt bır sahneyı anlayamamıs ona sormustum oda benle dalga gecmişti ozamanda utanmıstım...ama bnm fazla rezıllıgım yok galıba yaaa soyle bı dusundumde genelde o olur rezıl:KK52:

bunlar da eğlence kısmı işte belkid siz ilerde sevdilinizle eskileri anlatıp gülüceksiniz anılarınızla
ama ben belkid başka kollarda olucam içimde hatırlıcam herşeyi kavuşamadığım için aklıma geldi genene melankolik oldum ya:KK43:

bi kere de film izlıyorduk cok basıt bır sahneyı anlayamamıs ona sormustum oda benle dalga gecmişti ozamanda utanmıstım...ama bnm fazla rezıllıgım yok galıba yaaa soyle bı dusundumde genelde o olur rezıl:KK52:
benimki de bana bi kere rezil olmuştuuu annemın doğum günüydü ona söylemiştim bana attığı msj ' annenın doğum günü mübarek olsun meleğim ' :KK9: :KK9: cok dalga geçmiştim kızmıştıı :KK1:

hahah :KK9: ayy biz bunu çok yapıyoruz. bana ondan mesaj gelmiş ''eve gelirken ekmek al aga'' yazıyo :KK53: :KK52: ya da benden ona yanlışlıkla ''erkek milleti böyle işte'' diye giden mesajlar :KK60:
erkeklerde demekkı atabılıyo yanlıslıkla
bunlar da eğlence kısmı işte belkid siz ilerde sevdilinizle eskileri anlatıp gülüceksiniz anılarınızla
ama ben belkid başka kollarda olucam içimde hatırlıcam herşeyi kavuşamadığım için aklıma geldi genene melankolik oldum ya:KK43:

yaa canım cok normal melankolıye baglaman ama o yenı kollarında olacagın adamı daha cok sevmeyecegın ne malum... hem yenı demek özen demek henuz kırılmamıs yıpranmamıs bi ilişki demek istedıgın gıbı sekıl verırsın...mutsuz bı ılıskıde sureklı dövunmektense boylesı daha ıyı

eve gelirken ekmek al aga mı:KK53::KK52:

bence ilerde senin değerini daha iyi bilecek biriyle, eski sevgilin için döktüğün gözyaşlarına gülüp geçiceksin tatlım :KK31:
aynen, ben de ''tamam aga,alırım'' diyorum :KK9: ''ay aşkım pardon kusura bakma yanlışlıkla atmışım'' diyo. zaten hiç anlamamıştım yanlışlıkla olduğunu :KK60:

erkeklerde demekkı atabılıyo yanlıslıkla

yaa canım cok normal melankolıye baglaman ama o yenı kollarında olacagın adamı daha cok sevmeyecegın ne malum... hem yenı demek özen demek henuz kırılmamıs yıpranmamıs bi ilişki demek istedıgın gıbı sekıl verırsın...mutsuz bı ılıskıde sureklı dövunmektense boylesı daha ıyı

peki onun sıcaklığını en yakınımda hissetmicek olmam neler hissettiriyor bilemezsin
onunla hiç uyuyup uyanamam da aynı şekilde:KK5:
sevgiliyi unutmak için bir dua var mı acaba yaa:26:

benimki de bana bi kere rezil olmuştuuu annemın doğum günüydü ona söylemiştim bana attığı msj ' annenın doğum günü mübarek olsun meleğim ' :KK9: :KK9: cok dalga geçmiştim kızmıştıı :KK1:

hahaha :KK9: çocukcağız belli ki heyecan yapmış kıyamam :KK17: bi de annenin yüzüne öyle dediğini düşünsene :KK52: tam komedi olur

bence ilerde senin değerini daha iyi bilecek biriyle, eski sevgilin için döktüğün gözyaşlarına gülüp geçiceksin tatlım :KK31:
aynen, ben de ''tamam aga,alırım'' diyorum :KK9: ''ay aşkım pardon kusura bakma yanlışlıkla atmışım'' diyo. zaten hiç anlamamıştım yanlışlıkla olduğunu :KK60:

:KK52:çok komiksin şekerim yaa:KK52:
zaten hiç anlamamıştım yanlışla olduğunu haaa:KK52:
aga ne demek bende onu anlamıyorum tüm erkeklerde mi sever bu lafı böğğğ:120:

peki onun sıcaklığını en yakınımda hissetmicek olmam neler hissettiriyor bilemezsin
onunla hiç uyuyup uyanamam da aynı şekilde:KK5:
sevgiliyi unutmak için bir dua var mı acaba yaa:26:
ahhh canımmm benı bıle duyulandırdın vardır dua nette kesın....yaaa pekı ne kadar oldu ayrılalı bıde barısma ıhtımalı yok mu yanı cok mu kotu bıttı ondan nefret edebılme gıbı bı durumun yok mu özel deilse:26:
kızlar ben yatıyorum, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar :KK16:
iyi geceler tatlım gorusz
Selam kızlar biz de bugun kavga ettik.. Tüm günüm heba oldu uyuyamıyorum hâlâ :KK43:

sıze noldu kız

ahhh canımmm benı bıle duyulandırdın vardır dua nette kesın....yaaa pekı ne kadar oldu ayrılalı bıde barısma ıhtımalı yok mu yanı cok mu kotu bıttı ondan nefret edebılme gıbı bı durumun yok mu özel deilse:26:

aslında içimde nefret var bırakıp bitti diye de işte kalbime söz geçmiyo biliyosun ama zamanla canım daha az acır heralde sonuçta ben onun umrunda değilim neden o benim umrumda olsun diye uzaklaştırıyorum kendimi aslında başarıyorum da sanki ama siz bahsedince sevgiliden falan aklıma geliyor işte bir şekilde sanki bir güç unutmamamı engelliyor gibi:26:
ayrılma sebebimiz bir yıl içinde birbirimizden soğuduk diyebilirim uzaklaştık sonrada koptu işte normal olanıda buydu
ayrılalı net olarak bilemesemde 1,5 ay falan oldu:KK14:

aslında içimde nefret var bırakıp bitti diye de işte kalbime söz geçmiyo biliyosun ama zamanla canım daha az acır heralde sonuçta ben onun umrunda değilim neden o benim umrumda olsun diye uzaklaştırıyorum kendimi aslında başarıyorum da sanki ama siz bahsedince sevgiliden falan aklıma geliyor işte bir şekilde sanki bir güç unutmamamı engelliyor gibi:26:
ayrılma sebebimiz bir yıl içinde birbirimizden soğuduk diyebilirim uzaklaştık sonrada koptu işte normal olanıda buydu
ayrılalı net olarak bilemesemde 1,5 ay falan oldu:KK14:

hmmm anladım canım..normal aslında ama 1 ay olmus artık ıyı olmalısın...umudunuda kes umut ettıkce ınsan unutamıyor kabullenmelı ayrılıgı...inşallah unutursun

Ya sorunumuz çok acayip.. Konu nerden geldiyse evlenince ev işlerine geldi. Ben de o an yardımcım olabilir bu kişi aynı anda bakıcı da olur ben çalışan bir kadın olacağım yetişemeyebilirim dedim. Kıyamet koptu. Yardımcı da almam bakıcı da dedi. Ya bunlar şimdi konuşulacak şeyler değil ki o günler geldiğinde sen de zor olduğunu göreceksin dedim filan. Ben yapacakmışım, sen yapmazsan ben yaparım dedi. Tövbeeee. He dedim bahar temizliği filan yaparsın artık dedim yaparım diyo. Eee biz işe gidince çocuk ne olacak diyorum kreşe veririz diyo yahu saçmalıyor ha kres ha bakıcı yani. Ayrıca 1yaşında filan kreş kabul etmez çocuğu diyorum anlamıyor. Sonra konu kaydı tabi kavgalarda hep öyle olur ya. Dayanamıyorum ağlıyorum ağladığıma kızıyor. Ya şimdiden net bir şekilde ben yardımcı filan almam denir mi yaw. Sanki kadın olan o sanki çocuğu doğurcak olan o. Hey Allahım ya.

Son düzenleme:
hmmm anladım canım..normal aslında ama 1 ay olmus artık ıyı olmalısın...umudunuda kes umut ettıkce ınsan unutamıyor kabullenmelı ayrılıgı...inşallah unutursun

umudumu daha beni bıraktığı gün bitirdim ben zaten ama bu da normal yani
aslında tamamen unutmam benim öyle bir ayda falan olamaz yani çünkü 4-5 sene öyle bir ayda atlatılmıyor yani

X