Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

o koyu bir ton ama parlak duruyor bitter çikulata
bence sen resimdeki renkde kal yakıştırdım ben sana
bu arada sevgilinle sizin resminizi gördüm ALLAH bozmasın yakışmışsınız ama sevgilin senden baya büyük gibi sanki kaç yaş var aranızda tatlım?
sağol cnm yok o büyük durmuyo ben küçük duruyorum ben 21 aşkım 24 yaşında :KK1:

ayy çok sevindim kuzenine, demek ki kaderinde sevgilisi varmış :13: mutlulukları daim olsun :KK16:
canım valla ben de korkuyodum ama yattım korkunun ecele faydası yok :KK1:
yatmak mantıklı, duygularınla hareket etme :KK31:
ben o gece yemyeşil çimenler üzerinde onurlayken gördüm kendimi, üzerimde de beyaz tülden bi elbise vardı. sabah kalktığımda öyle bi rahatlamıştım ki sorma, ama tabii bi de bilinçaltımızda istediğimiz şeyi görme isteği de var. onun da etkisi olabilir :KK1:

ben bir kez yapmıştım aarkadaşımdan özenip istihareyi ama çok eskiden 15-16 yaşlarındaydım ve rüyamda ünlü birirni gördüm ben onunla mı evlenicem şimdi yani:KK9:
bilinç altı işte ya da yapamaadım ben istihareyi
:KK53:

Son düzenleme:
sağol cnm yok o büyük durmuyo ben küçük duruyorum ben 21 aşkım 24 yaşında :KK1:

sevgilinle yaşıtız:KK14:
ne güzel ondan bahsederken bile aşkım diyorsun erkek arkadaşım ya da sevgilim demiyorsun belli ki çokkk seviyorsun
ALLAH ayırmasın seni ondan tabi hayırlıysa diyim de:KK34:

sevgilinle yaşıtız:KK14:
ne güzel ondan bahsederken bile aşkım diyorsun erkek arkadaşım ya da sevgilim demiyorsun belli ki çokkk seviyorsun
ALLAH ayırmasın seni ondan tabi hayırlıysa diyim de:KK34:
teşekkür ederim cnm Allahım seninde karşına hayırlı insanlar çıkarsın :KK31:sevmez miyim hiçç bebek gibi seviyorum bazen onu neler neler diyorumm son zamanlarda minik pufum diyorum yazık o da askım bu ne demek demiyo :KK1:

Bana kimse cvp vermedi bilmiyosunuz bu rengi sanırımmm :KK59:

ben hiç anlamam boyalardan canım. :44: 2 aya kadar saçımı hiç boyatmamıştım. doğal saç rengim siyah. bi cesaret kuaför yolunu tutup saçımı sarı yaptım. hiç alışamadım, sonra altın parıltılı toffe ye boyadım. amacım koyuya doğru gidip yine kendi rengime dönmekti. altın parıltılı toffe, sarı olan saçlarımı ilk başta kahverengi yaptı. sonra aktı, karamel oldu. karameli sevdim, biraz daha böyle gideyim diyorum. şimdi altın karamel aldım ama daha boyamadım. bi de şunu biliyorum. koyu kahveye boyayınca siyah oluyomuş. bitteri de ona göre boya bence baya siyah olabilir, yani siyah mı koyu kahve mi istiyosan ona göre boya

ben hiç anlamam boyalardan canım. :44: 2 aya kadar saçımı hiç boyatmamıştım. doğal saç rengim siyah. bi cesaret kuaför yolunu tutup saçımı sarı yaptım. hiç alışamadım, sonra altın parıltılı toffe ye boyadım. amacım koyuya doğru gidip yine kendi rengime dönmekti. altın parıltılı toffe, sarı olan saçlarımı ilk başta kahverengi yaptı. sonra aktı, karamel oldu. karameli sevdim, biraz daha böyle gideyim diyorum. şimdi altın karamel aldım ama daha boyamadım. bi de şunu biliyorum. koyu kahveye boyayınca siyah oluyomuş. bitteri de ona göre boya bence baya siyah olabilir, yani siyah mı koyu kahve mi istiyosan ona göre boya
ya ben çok siyah olsun istemiyorumm asi bi görüntü veriyo ya sevmiyorum o zaman gerçi kendi öz rengim siyah :KK31: kapiçino rengi boyamıştım 3 ay önce altında sarı oldugu için aktı dediğin gibi karamele dönük kahve gibi bi renk olduu şimdi tekrar boyatayım diyorumm ama dediğin gibi bitter cok siyah olabilirr :KK31: 5 yıl önce falan salaklık yapıp mavi siyah boyamıştımm o zaman baya esmerdim bi de okadar iğrenc oldum ki vampirella gibii :KK52:

yani işte ben şimdi istihareye yatsam karahanı görücem kesin çünkü beynim kalbim onda
unutmak istesemde ee bu bilinç altına inanıp sonra umutlar bağlamak istemem yani:KK5:

canım onu nasıl gördüğüne de bağlı.. eğer siyahlar içinde görürsen, onu içinden atmak istiyosan, 7 gece üstüste istihare yattığında soğuyomuşsun
ama bi de güzel bir şekilde görürsen mutlaka umut içine girersin. hazır olduğunda dene ama bence

ya ben çok siyah olsun istemiyorumm asi bi görüntü veriyo ya sevmiyorum o zaman gerçi kendi öz rengim siyah :KK31: kapiçino rengi boyamıştım 3 ay önce altında sarı oldugu için aktı dediğin gibi karamele dönük kahve gibi bi renk olduu şimdi tekrar boyatayım diyorumm ama dediğin gibi bitter cok siyah olabilirr :KK31: 5 yıl önce falan salaklık yapıp mavi siyah boyamıştımm o zaman baya esmerdim bi de okadar iğrenc oldum ki vampirella gibii :KK52:

beyaz tenlilerde siyah asi gösteriyo canım evet, sen de benim gibi beyazsın kendimden biliyorum :KK1: kahveler daha yumuşak gösteriyo. aslında en güzeli doğal saç rengimizdir bence :KK31: ben hiç boyatmadım diye değişiklik istedim, ama yaza kendi rengime yakın bi tonlarda boyayıp sonrasını bırakcam, söz olduğunda doğal rengim olsun istiyorum, anca döner kendi rengine :KK12:

beyaz tenlilerde siyah asi gösteriyo canım evet, sen de benim gibi beyazsın kendimden biliyorum :KK1: kahveler daha yumuşak gösteriyo. aslında en güzeli doğal saç rengimizdir bence :KK31: ben hiç boyatmadım diye değişiklik istedim, ama yaza kendi rengime yakın bi tonlarda boyayıp sonrasını bırakcam, söz olduğunda doğal rengim olsun istiyorum, anca döner kendi rengine :KK12:
haklısın tatlım :KK1: evet ya ben düğününe diye röfle falan yaptırıyolar ya açıkçası doğal bulmuyorum özellikle gelinliğin üzerine kahve tonları cok daha güzel gidiyoo bundan sonra sarı en son yapacağım renktir :KK31:

X