Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ne renk suan sacın canım..biraz tarıf et kendını tenını gozunu ona gore bı renk onerıyım

hmmm
canım ALLAH hakkında hayırlısı neyse onu versin sözlenmekse sözlen inşallah
aslında herşey nasip kısmet işte
benim kuzenim nişanlısı birde askere gitişti sonra başka bir erkekten hoşlandı bir ara kavgalar ettiler falan bissürü şey oldu yani aklıma geldi bak şimdi

bu arada sızle surda konusurken ewde ne var ne yok sılıp supurdum yaaaa bu iştah patlamasını naapıcam bılmıyorum

zaten bu face yuzunden mılyonun ustunde kavga etmısınzdır
semıramıs erkekler oyle canım hem anlamazlar bı kerede 2 3 kere soyleyıncede dırdırcı derler
ah bu erkekler
evet ya beni anlamıyo bende açıklama yapmak zorunda kalıyorum susmak istiyorum ama o da olmuyo ki bu sefer problem çözülemeyecek

ne renk suan sacın canım..biraz tarıf et kendını tenını gozunu ona gore bı renk onerıyım

saçlarım sarıydı yıllarca sonra saçlarımı dinlendirmeye karar verdim şuan koyu kahve doğal saç rengim yani
ten rengim açık beyaz diyebilirim gözüm ise deniz mavisi
bursadan katılıyorum yarışmaya

Kızlar saç boyasından konu açılmışken bende soraym ya bende boyucam dibim geldi baya bitter rengi düşündüm ama çok koyu olurda beni asi gösterir diye korkuyorumm sizce nasıl bi renk bitter :26:

aynen canım ben kadere çok inanırım. nikaha kadar gelmiş de nikah günü evlenemeyenler var. ki bu sadece istememekten de değil, sağlık durumunu da unutmamak lazım.
bi kere istiareye yatmıştım. o iş ya da kişi senin için hayırlıysa yeşil ve beyaz, hayırsızsa siyah görüyomuşsun. ve hayırsızsa senden soğuması için 7 kere daha yatıyomuşsun. ki hayırsızsa allah onu içimizden soğutsun, o daha iyi.
kuzenin için de hayırlısı ne ise o olsun canım

bu arada sızle surda konusurken ewde ne var ne yok sılıp supurdum yaaaa bu iştah patlamasını naapıcam bılmıyorum

o patlama genelde bu saatte yaşanıyo zaten, bende de çok oluyo

canım tarıfını begendım bayılırım mavı goze...valla sana ne renk yapsan olur gıbı gelıyor sarıda yakısır kızılda koyu kahvede ...
buarada bende bursadan kız

canım tarıfını begendım bayılırım mavı goze...valla sana ne renk yapsan olur gıbı gelıyor sarıda yakısır kızılda koyu kahvede ...
buarada bende bursadan kız

hadi ya hemşehri mi çıktık kız
sarı çok yakışıyor zaten hiç yakışmamış diyen duymadım yani
karamel ve siyahta aklım kalıyor hep ama ya yakışmazsa diyorum
hürrem sultanda boyamış saçını karamelaaaaöyle bir şarkı duymuştum

aynen canım onu anlatmak istemiştim zaten kadere inanırım bende ALLAHIM hakkımızda ne hayırlısı ve kimse onunla yapalım evliliği inşallah amin
sağlık versin cümlemize ve sevdiklerimizin acısını göstermesin buna da amin
yalnız sedef var ya ben o istihare yi yapamıyorum korkudan ya sevmediğim birini görürsem diye işte:26:
gerçi korkunun ecele faydası yok ama işte kuluz korkuyoruz yani
bu arada kuzenim evlendi ve iki çocuğu var çok mutlu sevdiğiyle sounlarını atlattılar zaman içinde biraz zor oldu ama ALLAH yardım etti işte

Bana kimse cvp vermedi bilmiyosunuz bu rengi sanırımmm

o koyu bir ton ama parlak duruyor bitter çikulata
bence sen resimdeki renkde kal yakıştırdım ben sana
bu arada sevgilinle sizin resminizi gördüm ALLAH bozmasın yakışmışsınız ama sevgilin senden baya büyük gibi sanki kaç yaş var aranızda tatlım?

ayy çok sevindim kuzenine, demek ki kaderinde sevgilisi varmış :13: mutlulukları daim olsun
canım valla ben de korkuyodum ama yattım korkunun ecele faydası yok
yatmak mantıklı, duygularınla hareket etme
ben o gece yemyeşil çimenler üzerinde onurlayken gördüm kendimi, üzerimde de beyaz tülden bi elbise vardı. sabah kalktığımda öyle bi rahatlamıştım ki sorma, ama tabii bi de bilinçaltımızda istediğimiz şeyi görme isteği de var. onun da etkisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…