- 29 Ekim 2011
- 4.341
- 15
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.681
canım hiç kurcalama o kızla olan muhabbetleri, bu sevgilini de seni de üzer. geçmişte çok acı şeyler yaşamış ama bitirmiş, bitirdiğine inanmasaydı seninle bi ilişkiye başlamazdı, başlasa bile devamını getirmezdi, şimdiye çoktan bitirirdi ilişkinizi. sonuçta o da seni kullanmak istemez dimi
hemde nasıl rahatlattın anlatamamhaklısın aşırı ilgimdnde sıkılmış olabilirr evet canım doğru söylüyosun ilişkilerde de evlilikte de en büyük iş kadınlara düşüyo sanırım hep alttan alıcı ortalığı yatıştırıcı taraf biziz baksana
Selam kızlar son bir sınav kaldı ondan sonra eve gidiyorum yurt yemeklerinden sıkıldım yahuuu. Sınav dönemi sevgilimle pek msjlaşmıyoruz o yuzden bende bir değişiklik, bir gelişme yok :)
kızlar erkek arkadasım facede bi söz paylasmıs..
hanı soyle bı soz; Allah der ki kımı benden cok seversen alırım onusuz yasayamam deme onsuzda yasatırım vs dıe
yaa bunu eskı sewgılısını dusunerek mı paylastı acaba asırı sınırlendım. zamanında eskı sevgılı sendromu yasadık cunku.abartıyomuyum sızce kızlar :26:
ohh hadi kurtuluyosun canım.benim salı günü bitti, ama dün de stajım vardı. o kadar yorulmuş ki.. bugün 2 de kalktım
evet canım aramız düzeldi bugün sıcak davranıyo aksamki tartışma hiç olmamış gibiyiz artık sormucam asla zaten içinden geldiğinde söyler diye umuyorumCanım doğru söylüyorsun sonuçta yuvayı dişi kuş yapar öyle değil mi :). Eski sevgili hakkında söylemek istediğim bir şey var kızlar sevgiliniz eskisiyle beraberken sizinle tanışacağını, sizle sevgili olacağını bilemezdi tahmi edemezdi o yuzden eski ilişkileri boşverin derim şimdi sevgiliniz varken aaa ben bundan ayrılırsam başka sevgilin olursa diyor muyuz? Hepimiz evleneceğiz diyoruz :) Bi de samiramis senin yaşadığını ben de yaşadım sevgilime benim neremi seviyosun benim için iyi ki var diyor musun gibi sorular sorunca cevabını alamıyordum böyle olmuyor yani onun senin neyini sevdiğini sorarak öğrenmen biraz zor canım o yuzden bence ısrar etme. Gün gelir ansızın aşkım anlayışlı biri olmanı çok seviyorum der iyi ki bu kadar anlayışlın Filan der yani :)
evet canım aramız düzeldi bugün sıcak davranıyo aksamki tartışma hiç olmamış gibiyiz artık sormucam asla zaten içinden geldiğinde söyler diye umuyorum
Kızlar bu hafta sevgilimle görüşücez :) İzleyeceğimiz güzel[(hatta çok güzel :)] bi film önerir misiniz acaba ? :)
cesaretin var mı aşka?,kasımda aşk başkadır,benim hırçın sevgilim,göl evi ve not defteri
Çok sağol canım :) bunların arasında en etkileyici olanı? gerçi öznel bi durum ama hepsini izleyeck fırsatm yok o yüzdn bi soraym dedm :)
Kızlar bu hafta sevgilimle görüşücez :) İzleyeceğimiz güzel[(hatta çok güzel :)] bi film önerir misiniz acaba ? :)
melekler şehri ni tavsiye ederim. sevgilimin tek beğendiği aşk filmidir. benimde öyle
İzlemiştim ben onu hoşuma hiç gitmedi :)
biraz fantastik kaldı diye mi halbuki imkansız bi aşkı anlatır
günümüz aşklarına göre değil gerçi...
İzlemiştim ben onu hoşuma hiç gitmedi :)