Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

çok teşekkür ederım ya çok mantıklı şeyler yazıyosunn evet ona göre cok basit ben saçmalıyorum eskiden herşey ne kadarda güzeldii..Benı sevmediğini bile düşünmeye başladım artık insan sevdiğini kıramaz diye düşünüyorum ben bilmiyorum yanlış mı bu düşüncem :26: gerçi o sevmese seni sevmiyorum diyebilecek kadar açık sözlüdür 4 yıldır karakterini iyi tanıdım ama işte şüphe insanı yiyip bitiriyo..Bi de çalıştıgı yerde bi kız var hayatım diye hitap ediyomuş benımkine ama yan dükkanda çıktıgı varmış kızın acaba benden baska iyi güzel vs kızların oldugunu mu düşündü yani ben tek değilim gibii

canım kafandan bu düşünceleri at bakiim önce.. bak bunları ona sinirlendiğin için söylüyosun. ama şimdi ondan bi mesaj gelse seni seviyorum diye, o zaman pişman olcaksın bunları düşündüğün için. öncelikle ona güven. diğer kızlar onun için sadece ''diğer kızlar'' ama ''özel'' olan sensin. bi de bu ne zamandan beri var bilmiyorum ama arada oluyo böyle şeyler, hem erkekte hem kızda.. benimki de bi kere böyle pek konuşmuyodu, tv ile falan ilgileniyodu ve aynı evdeydik o sırada düşün. kırk yılda bir fırsat bulmuşuz, insan daha çok ilgi gösterir dimi? en azından sarılır,biz farklı koltuklarda oturuyoduk. neyse biraz zaman geçti, ben surat asıyorum falan takmıyo.. sonra ben koltuğa otururken fazla geriye gitmişim, kafam duvara vurmasın mı? ama ne vurmak küüütt diye ses geldi. benimki başladı ağlamaya aşkım dur sen sakın kıpırdama hemen gelcem dedi, bi kaç dk sonra geldi. elinde buz torbası kafama koydu, bi yandan soruyo miden bulanıyo mu gözlerin kararıyo mu diye, bi yandan ağlıyo, sana bişey olmasın diye.. meğer o beyin kanamasından korkmuş, yan etkilerini de bildiğinden kusturmaya falan çalıştı, çok şükür bişey olmadı. ben o gece düşündüklerim için çok pişman oldum. ama ben şunu anladım ki, onlar ne söylerlerse söylesinler, ne yaparlarsa yapsınlar, onlar bize dilleriyle değil kalpleriyle bağlı ve dilleriyle olan zaman zaman değişimler yaşasa da kalpleriyle olan hiçbir zaman değişmicek.

benim suçum bana olan duygularından bahseder misin demek oldu cok yorgunmuş zaten neyinden bahsetsinmiş takmışım duygularına üstüne cok gidiyomuşum bunaltıyomuşum bıkmış bu huyumdan vs vs

ya aynı ya hep aynı aynı sey yüzünden bizde defalarca kavga ettikksaat kaç olmus o saate sorulcak sorumuymuss yada ne bilimm hastaymıss tamda zamanımıss sanki çok sey istioruz iki saat kavga edene kadar sanki bi gzel söz söleseler dilleri kopar valla

ben senı cok sevdim ya cok ısındım sana sedefcim keske aynı yerde olsaydıkk insanı inanılmaz rahatlatıyosun kıyamam insan gerçekten kötü olur ama ya aynı evde ilgilenmeyince bende mi kafamı vursam napsam belki üzülür o da inanılmaz korkuyorum onu kaybetmekten biliyo musun romantık olmasada onun gibisini bulamam ben ona hissettiklerimi başkasına karşı hissedemem asla tartışsakta ilgilenmesede odun olsa da ona olan sevgim çok yoğun çok farklı ben aşk evliliği yapamıcam diye çok üzülüyodum onu tanımadan önce sevemiyodum kimseyi çünkü ağladıgımı bilirim ben cok duygusalım cunku mantıktan cok duygulara önem veririm tam o dönemimde Allah ona aşık etti benii 4 yıldır tanışıyoruz 2 yıl hep beni sevip bekledi o bi gün bende severim diye rüyasında görmüş semiramisin kocası olucaksn sen demiş bi arkadasım ki o arkadasımı hiç tanımıyo görmedide bana anlattıgında cok şaşırmıştım

kızlar erkek arkadasım facede bi söz paylasmıs..
hanı soyle bı soz; Allah der ki kımı benden cok seversen alırım onusuz yasayamam deme onsuzda yasatırım vs dıe
yaa bunu eskı sewgılısını dusunerek mı paylastı acaba asırı sınırlendım. zamanında eskı sevgılı sendromu yasadık cunku.abartıyomuyum sızce kızlar :26:

bu erkeklerın hepsi aynı demek ki yaa bi çözüm bulamadın dmi bu soruna :26: önceden beri mi böyleydi yoksa son zamanlarda mı cnm

hımmm bu tarz şeylere bende cok önem veririm ama bu Allahın yüceliği konusunda bişeyde olabilir yanı bilmiyorum tabi eski sevgili sendromu derken ne gibi şeylerdi bunlar mesela özel değilse :26:

erkekler sevgiliyken ne kadar ilgili oluyolar dimi canının acımasından korkuyolar üzülmeden korkuyolar kaybetmekten korkuyolar ilgi alaka hediyeler süprizler hepsi çok güzel peki ya evlilik... ben eşimle 7 yıl sevgili kaldım 7 mükemmel yıl kavgasız gürültüsüz harika 2009 da evlendik 3 ay sonra hamile kaldım herşey yine güzel di doğumdan sonra başladı herşey gürültü patırtı bazen tokat ilgisizlik evin yolunu unutur oldu tek dayanağım oğlum.. anladım ki sevgiliden koca olmuyomuşş şimdi tanıdığım herkese bu öğütü veriyorum sevgiliden koca olmuyo... hiç bir erkek göz yaşına değmiyo evlenmeyin illa evlencekseniz mantık evliliği yapın enazından evliliğinizde birbirinizi tanırsınız heyecanı olurr

bu erkeklerın hepsi aynı demek ki yaa bi çözüm bulamadın dmi bu soruna :26: önceden beri mi böyleydi yoksa son zamanlarda mı cnm

yok canım maalesef blamadım çk konstum bi gün anlıoo ama sonra yne unuto önceden kesnlikle böle deildi her dediğime her sorduuma hatta sormadıgmda dahill hep cevap verirdi anladı bseyi yanlıs anladıımı yada moralmn bouzk oldunu şimdi böle oldu aslında biliorum sevgsne inanıorm ama artık o kadar sene gectkten sonra heyecanmı btti dyrm kendi kendme

anlattıklarınızı okurken inanın çok üzüldüm gerçekten hep bölem oluo neden kadınlar değişmiyoda erkekler b denli değişiyo anlamıyorum benn umarımm hersey düzelir sizin için

canm 4 yıl once kapanmıs bı konu ama bunda bayagı etkı bırakmıs bı konu asırı sınırlenıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kapattık artık biz bunu ama ıcıme sınmıyo işte yok oyle dıo ben kuruntuluymusum....
Allah la ilgili oldugu ıcın begenmıs olabılır haklısın canım bilmıyorum :44:

hımmm bu tarz şeylere bende cok önem veririm ama bu Allahın yüceliği konusunda bişeyde olabilir yanı bilmiyorum tabi eski sevgili sendromu derken ne gibi şeylerdi bunlar mesela özel değilse :26:

oladabilir olmayada bilir erkeklerin psikolojileri değişken oluyo eski sevgilisini unutmamış olabilir

canım benim naptım ki, içimden geçenleri söylüyorum, seni rahatlatabildiysem ne mutlu bana ben de seni çok sevdim kader arkadaşım yok aman kafacığına bişey olmasın, çok acımıştı valla senin o hissettiklerine aşk deniyor işte ve aşk olduğu sürece kaybetme korkusu hep vardır, sadece bunu biraz daha az göstermemiz gerekiyor. orda hata yapıyoruz, ilgiden sıkınılmaz gibi geliyor bize ama öyle olmuyor işte, gerçekten her şeyin fazlası zarar. her şey dozunda güzel ne güzel bi aşk hikayeniz varmış aslında o zaman sizin 4 yıllık bi aşk hikayeniz var sayılır, 2 yıl seni karşılıksız sevmiş baksana, kıyamam
bezbebe canım biraz zamana bırak.. her uzun ilişkide zaman zaman böyle dönemler oluyor, ama sonra geçiyor ve geçtiğinde eskisinden de daha enerjik ve aşk dolu günler başlıyor. önemli olan bu sürecin saygı içinde atlatılması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…