- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.641
çok teşekkür ederım ya çok mantıklı şeyler yazıyosunneğer öyle bişey yazarsa sen de ona gün içinde mesaj atma, sadece sana mesaj attığında nasıl mesaj atıyosa ona göre cevap ver. o sana iltifatlar seni seviyorum vs. yazmadan sen de yazma. canım konuşmadan halledemezsiniz emin ol mesaj atman iyi oldu. çünkü o senin bu durumu neden bu kadar büyüttüğünün farkında bile değil, ona göre bu basit bişey, ama sorunlar sadece tartışmakla çıkmaz, aksine tartışmakla çözülür. bazen yolunda gitmeyen şeyler de vardır, ama doğası gereği kadınlar ayrıntılara takıldıkları için bunu daha erken fark ederler. şimdi sen öyle yapınca sendeki soğukluğu fark edicek. sen de soğuk değilim, ne görürsem karşılığında onu veriyorum dersin.
mrb cnm iyi diyeyim iyi olayım sen nasılsın
bu aksam bi gezegen geri falan mı gidiyo napıyo herkes kavga etmiş herkesın morali bozukiyiym bende canım sinirlerim bozuk biraz sıkıldım valla artık kavga etmektenn
bu aksam bi gezegen geri falan mı gidiyo napıyo herkes kavga etmiş herkesın morali bozuksizin sebep ne cnm :26:[/QUO
herkesmi öle bugünya ufak bişeden tartısma cıktı yine benim sinirimi hoplattı ben bişe dediimmde direk saçmalama saçmalıosun tarzı cümleler deli oluorum bende o zman nemiş saat çok geçmişş zatenn zmanımıss kavga etmenn ya zamanımı olur kavga etmenn ayy anlatamadımda sinnirdenn valla
bu aksam bi gezegen geri falan mı gidiyo napıyo herkes kavga etmiş herkesın morali bozuksizin sebep ne cnm :26:
benim suçum bana olan duygularından bahseder misin demek oldu cok yorgunmuş zaten neyinden bahsetsinmiş takmışım duygularına üstüne cok gidiyomuşum bunaltıyomuşum bıkmış bu huyumdan vs vssenin neyin var canımm
çok teşekkür ederım ya çok mantıklı şeyler yazıyosunnevet ona göre cok basit ben saçmalıyorum eskiden herşey ne kadarda güzeldii..Benı sevmediğini bile düşünmeye başladım artık insan sevdiğini kıramaz diye düşünüyorum ben bilmiyorum yanlış mı bu düşüncem :26: gerçi o sevmese seni sevmiyorum diyebilecek kadar açık sözlüdür 4 yıldır karakterini iyi tanıdım ama işte şüphe insanı yiyip bitiriyo..Bi de çalıştıgı yerde bi kız var hayatım diye hitap ediyomuş benımkine ama yan dükkanda çıktıgı varmış kızın acaba benden baska iyi güzel vs kızların oldugunu mu düşündü yani ben tek değilim gibii
benim suçum bana olan duygularından bahseder misin demek oldu cok yorgunmuş zaten neyinden bahsetsinmiş takmışım duygularına üstüne cok gidiyomuşum bunaltıyomuşum bıkmış bu huyumdan vs vs
ben senı cok sevdim ya cok ısındım sana sedefcim keske aynı yerde olsaydıkk insanı inanılmaz rahatlatıyosuncanım kafandan bu düşünceleri at bakiim önce.. bak bunları ona sinirlendiğin için söylüyosun. ama şimdi ondan bi mesaj gelse seni seviyorum diye, o zaman pişman olcaksın bunları düşündüğün için. öncelikle ona güven. diğer kızlar onun için sadece ''diğer kızlar'' ama ''özel'' olan sensin. bi de bu ne zamandan beri var bilmiyorum ama arada oluyo böyle şeyler, hem erkekte hem kızda.. benimki de bi kere böyle pek konuşmuyodu, tv ile falan ilgileniyodu ve aynı evdeydik o sırada düşün. kırk yılda bir fırsat bulmuşuz, insan daha çok ilgi gösterir dimi? en azından sarılır,biz farklı koltuklarda oturuyoduk. neyse biraz zaman geçti, ben surat asıyorum falan takmıyo..sonra ben koltuğa otururken fazla geriye gitmişim, kafam duvara vurmasın mı? ama ne vurmak küüütt diye ses geldi. benimki başladı ağlamaya aşkım dur sen sakın kıpırdama hemen gelcem dedi, bi kaç dk sonra geldi. elinde buz torbası kafama koydu, bi yandan soruyo miden bulanıyo mu gözlerin kararıyo mu diye, bi yandan ağlıyo, sana bişey olmasın diye.. meğer o beyin kanamasından korkmuş, yan etkilerini de bildiğinden kusturmaya falan çalıştı, çok şükür bişey olmadı. ben o gece düşündüklerim için çok pişman oldum. ama ben şunu anladım ki, onlar ne söylerlerse söylesinler, ne yaparlarsa yapsınlar, onlar bize dilleriyle değil kalpleriyle bağlı ve dilleriyle olan zaman zaman değişimler yaşasa da kalpleriyle olan hiçbir zaman değişmicek.
bu erkeklerın hepsi aynı demek ki yaa bi çözüm bulamadın dmi bu soruna :26: önceden beri mi böyleydi yoksa son zamanlarda mı cnmya aynı ya hep aynı aynı sey yüzünden bizde defalarca kavga ettikksaat kaç olmus o saate sorulcak sorumuymuss yada ne bilimm hastaymıss tamda zamanımıss sanki çok sey istioruz iki saat kavga edene kadar sanki bi gzel söz söleseler dilleri kopar valla
hımmm bu tarz şeylere bende cok önem veririmkızlar erkek arkadasım facede bi söz paylasmıs..
hanı soyle bı soz; Allah der ki kımı benden cok seversen alırım onusuz yasayamam deme onsuzda yasatırım vs dıe
yaa bunu eskı sewgılısını dusunerek mı paylastı acaba asırı sınırlendım. zamanında eskı sevgılı sendromu yasadık cunku.abartıyomuyum sızce kızlar :26:
bu erkeklerın hepsi aynı demek ki yaa bi çözüm bulamadın dmi bu soruna :26: önceden beri mi böyleydi yoksa son zamanlarda mı cnm
erkekler sevgiliyken ne kadar ilgili oluyolar dimi canının acımasından korkuyolar üzülmeden korkuyolar kaybetmekten korkuyolar ilgi alaka hediyeler süprizler hepsi çok güzel peki ya evlilik... ben eşimle 7 yıl sevgili kaldım 7 mükemmel yıl kavgasız gürültüsüz harika 2009 da evlendik 3 ay sonra hamile kaldım herşey yine güzel di doğumdan sonra başladı herşey gürültü patırtı bazen tokat ilgisizlik evin yolunu unutur oldu tek dayanağım oğlum.. anladım ki sevgiliden koca olmuyomuşş şimdi tanıdığım herkese bu öğütü veriyorum sevgiliden koca olmuyo... hiç bir erkek göz yaşına değmiyo evlenmeyin illa evlencekseniz mantık evliliği yapın enazından evliliğinizde birbirinizi tanırsınız heyecanı olurr
hımmm bu tarz şeylere bende cok önem veririmama bu Allahın yüceliği konusunda bişeyde olabilir yanı bilmiyorum tabi eski sevgili sendromu derken ne gibi şeylerdi bunlar mesela özel değilse :26:
hımmm bu tarz şeylere bende cok önem veririmama bu Allahın yüceliği konusunda bişeyde olabilir yanı bilmiyorum tabi eski sevgili sendromu derken ne gibi şeylerdi bunlar mesela özel değilse :26:
ben senı cok sevdim ya cok ısındım sana sedefcim keske aynı yerde olsaydıkk insanı inanılmaz rahatlatıyosunkıyamam insan gerçekten kötü olur ama ya aynı evde ilgilenmeyince bende mi kafamı vursam napsam belki üzülür o da inanılmaz korkuyorum onu kaybetmekten biliyo musun romantık olmasada onun gibisini bulamam ben ona hissettiklerimi başkasına karşı hissedemem asla tartışsakta ilgilenmesede odun olsa da ona olan sevgim çok yoğun çok farklı ben aşk evliliği yapamıcam diye çok üzülüyodum onu tanımadan önce sevemiyodum kimseyi çünkü ağladıgımı bilirim ben cok duygusalım cunku mantıktan cok duygulara önem veririm tam o dönemimde Allah ona aşık etti benii 4 yıldır tanışıyoruz 2 yıl hep beni sevip bekledi o bi gün bende severim diye rüyasında görmüş semiramisin kocası olucaksn sen demiş bi arkadasım ki o arkadasımı hiç tanımıyo görmedide bana anlattıgında cok şaşırmıştım