Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bende izledim o filmi hiç beğenmedim bende
ama deiğim gibi not defetrini beğenmeme ihtimalini görmüyorum ben belkide sevgilinle karşılıklı ağlıcaksınız ve umarım ilerde bizde böyle bir aşkla yaşarız diceksiniz birbirinize o kadar diyorum:KK53:

Çok sağol canım :) ya not defteri yada göl evi:) yarın ufak araştırmalar sonucu karşılaştırmalardan sonra karar veririm artık :)

a moment to remember
sevgilimle en çok beğendiğimiz aşk filmidir :KK69:
bunun üstüne tanımayız, şiddetle tavsiye ediyorum

sevgilisinin ödevini de yaparmışş :KK1: iyiyim valla napıyım benımki erkenden uyudu bu aksamda romantiklik yaşayamadıkk :KK9:

ingilizcesi kıt olunca mecbur kalıyorum dersten geçsin diye :KK53: yoksa okulu uzar falan, allah korusun, bu da demek oluyo ki evlilik tarihi atıyo :KK52:
o geçme derdinde, ben evlilik derdinde, sonuç olarak ödevi yaptım :KK23:
aman tatlım boşver, kalpler huzurlu olsun :KK34:

ingilizcesi kıt olunca mecbur kalıyorum dersten geçsin diye :KK53: yoksa okulu uzar falan, allah korusun, bu da demek oluyo ki evlilik tarihi atıyo :KK52:
o geçme derdinde, ben evlilik derdinde, sonuç olarak ödevi yaptım :KK23:
aman tatlım boşver, kalpler huzurlu olsun :KK34:
Evet öyle yaa yok yere tartışıyoruz moralimiz bozuluyo :KK31: iyi yapmışsın kalmasın cocuk bi an önce ciddi adımlar atın :KK1:

Evet öyle yaa yok yere tartışıyoruz moralimiz bozuluyo :KK31: iyi yapmışsın kalmasın cocuk bi an önce ciddi adımlar atın :KK1:

ayy inşallah canım :KK31: babası ''kızımın sınavları nasıl geçti'' demiş. onur da ''onda sorun yok, benimkileri de hiç sorma'' demiş. :KK1: ''seninkileri tahmin edebiliyorum zaten, moralim düzelsin diye sedefinkileri sordum'' demiş :KK60:

ayy inşallah canım :KK31: babası ''kızımın sınavları nasıl geçti'' demiş. onur da ''onda sorun yok, benimkileri de hiç sorma'' demiş. :KK1: ''seninkileri tahmin edebiliyorum zaten, moralim düzelsin diye sedefinkileri sordum'' demiş :KK60:
çok güldüm buna :KK1: kızım falan diyolar sana demek ne güzel :KK31: bizde konuşuyoduk benımkinin annesiyle falan ama artık pek konusamıyoruz askerdeyken nerdeyse her gün arıyodu napıyosun diye ben arayınca mesgul atıyolardı tl bitmesin diye şimdilik iyiler inşallah hep böyle devam eder :KK31:

çok güldüm buna :KK1: kızım falan diyolar sana demek ne güzel :KK31: bizde konuşuyoduk benımkinin annesiyle falan ama artık pek konusamıyoruz askerdeyken nerdeyse her gün arıyodu napıyosun diye ben arayınca mesgul atıyolardı tl bitmesin diye şimdilik iyiler inşallah hep böyle devam eder :KK31:

inşallah canım tabii önemli olan devamı :KK31: biz bugüne kadar 1 kere yüzyüze görüştük. onda da ben bayramda onlara gitmiştim. bi de 2 kere telde konuştuk. birincisi, bana şal örmüştü, ona teşekkür etmek için aramıştım. diğeri de babam kaza geçirmişti, geçmiş olsun diye aramışlardı. biz bu kadarını yeterli görüyoruz. çünkü çok yakın oturuyoruz, işin sınırını kaçırabiliriz. zaten sözlenince yeteri kadar görüşcez.

inşallah canım tabii önemli olan devamı :KK31: biz bugüne kadar 1 kere yüzyüze görüştük. onda da ben bayramda onlara gitmiştim. bi de 2 kere telde konuştuk. birincisi, bana şal örmüştü, ona teşekkür etmek için aramıştım. diğeri de babam kaza geçirmişti, geçmiş olsun diye aramışlardı. biz bu kadarını yeterli görüyoruz. çünkü çok yakın oturuyoruz, işin sınırını kaçırabiliriz. zaten sözlenince yeteri kadar görüşcez.
evet haklısın cnm evlenince bile biraz mesafe olmalı arada bence çok yapış yapış olundugunda sorunlar cok olur diye düşünüyorum..Biz mesela askere gitmeden söz yapalım mı nasıl yapalım diye konuşmuştuk sonra karar aldık aileleri tanıştırmak kaynaştırmak ıcın cok erken baksana aramızda ufacık şeylerden sorun çıkıyo bi de aileler biraraya geldiği zaman annen baana bunu dedi bunu yaptı falan filan derken sorunlar daha cok artacak malum asker psikolojisi zaten kötüü :KK31: şimdi askerden geldi iş durumları başladı..Şu hayatın zorluklarından bi rahat yüzü yok gençlere valla :KK50:

X