- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.721
evet haklısın cnm evlenince bile biraz mesafe olmalı arada bence çok yapış yapış olundugunda sorunlar cok olur diye düşünüyorum..Biz mesela askere gitmeden söz yapalım mı nasıl yapalım diye konuşmuştuk sonra karar aldık aileleri tanıştırmak kaynaştırmak ıcın cok erken baksana aramızda ufacık şeylerden sorun çıkıyo bi de aileler biraraya geldiği zaman annen baana bunu dedi bunu yaptı falan filan derken sorunlar daha cok artacak malum asker psikolojisi zaten kötüüşimdi askerden geldi iş durumları başladı..Şu hayatın zorluklarından bi rahat yüzü yok gençlere valla
kzılar bende geldım nabersınızzzzz havadıs var mı aşkitolarınızla ilgili
hosgeldın cnm biz güne hiçbişey olmamış gibi başladık yani iyi davranıyo tartışmamışız gibisenin ne oldu :26:
benim aşkitom yok ama
askerliğide var dmi cnm ama kısa dönem yaparr o da gelip geçiyo zaten hemenaynen canım katılıyorum. biz söz yaptığımızda onur daha 1 sene okuyo olcak ve o keşanda olcak ama ben edirnede olucam, ailesiyle belki de ondan daha çok görüşücem. şimdiden konuşuyoruz aramızda, mesela annen şöyle derse benim, ikimizin adına böyle deme hakkım var mı falan diyorum. ki daha sonra onurla da aram bozulmasın aileler yüzünden.. biz de isterdik, okul, askerlik bitsin ondan sonra bu işlere girişelim diye ama benim atanma durumum var canım ve büyük ihtimal doğu olucak. o yüzden beni oralara yüzüksüz yollamak istemiyo. ben de kendimi korumak için takmak istiyorum, çünkü orda evliyim dicem. malesef hayat her şeyi istediğimiz gibi yaptırmıyo.
aynen canım katılıyorum. biz söz yaptığımızda onur daha 1 sene okuyo olcak ve o keşanda olcak ama ben edirnede olucam, ailesiyle belki de ondan daha çok görüşücem. şimdiden konuşuyoruz aramızda, mesela annen şöyle derse benim, ikimizin adına böyle deme hakkım var mı falan diyorum. ki daha sonra onurla da aram bozulmasın aileler yüzünden.. biz de isterdik, okul, askerlik bitsin ondan sonra bu işlere girişelim diye ama benim atanma durumum var canım ve büyük ihtimal doğu olucak. o yüzden beni oralara yüzüksüz yollamak istemiyo. ben de kendimi korumak için takmak istiyorum, çünkü orda evliyim dicem. malesef hayat her şeyi istediğimiz gibi yaptırmıyo.
ne güzel cok sevindim herkesin arasının iyi olmasına dün aksamda bişey vardı bi gezegenden kaynaklandı sanırım tvdekiler hep öyle diyolar yacanım uzatmaması daha ıyı olmus bosweer ıste
bız bugun bı kere konustuk iyiydi evdeymıs işle ilgili bıraz canı sıkkın buara...
1-2 gundur pek ask yasayamıyoruz.
en son haftasonu bulustuk ıste pazar gunu o gun cok guzeldı
restoranda oturuyorduk buna dedımkı dilek tut hayatım dedım buda dırekt hurremle evlenelım dedı ayyy kıyamam yaaaaaasevıyo demı kız bu adam benı
bu haftasonu gorusemeyebılırz ama
canım ozaman aşkitoları bi sure rafa kaldıralım...
ee sen naapıyosun hayır haber yok demı senınkınden
aaa demek gezengen gerdi sınırlerımızıne güzel cok sevindim herkesin arasının iyi olmasına dün aksamda bişey vardı bi gezegenden kaynaklandı sanırım tvdekiler hep öyle diyolar yasevmese hiç evlenmeyi diler miii seviyo tabiii benimkine desem dilek tut diye semiramisin dırdırı sonsuza dek bitsin der sanırım
o benimki değil canım artık o yüzden onun hakkında konuşmak istemiyorum
yıkığım yani atlatıcam ALLAHIN izniyle
ne güzel cok sevindim herkesin arasının iyi olmasına dün aksamda bişey vardı bi gezegenden kaynaklandı sanırım tvdekiler hep öyle diyolar yasevmese hiç evlenmeyi diler miii seviyo tabiii benimkine desem dilek tut diye semiramisin dırdırı sonsuza dek bitsin der sanırım
aaa demek gezengen gerdi sınırlerımızıay cok mu yapıyosun kız dırdır burcun ne bakıyım senın
atlatırsın merak etme yakında bomba gıbı olursun...işin gucun var mı bılmıyorum ama bıraz iş güç biraz alısveristi gezmeydı derken oyalanırsın
burcum balık yaa aslında sessiz sakinim ama beni kızdırıyo bazen o zaman dayanamıyorum bana göre azıcık bi söylenme sitem ona göre dırdırcı oluyorumaaa demek gezengen gerdi sınırlerımızıay cok mu yapıyosun kız dırdır burcun ne bakıyım senın
atlatırsın merak etme yakında bomba gıbı olursun...işin gucun var mı bılmıyorum ama bıraz iş güç biraz alısveristi gezmeydı derken oyalanırsın
kızlar alakasız olacak ama sımdı face acıkken hangı sıteden ne izlesek cıkıyo anasını satayım yok ızlesene de sunu ızledı bunu ızledı gıbı...kk acıkken faceyı acmaya korkar oldum burdakı yaptıklarımızı ordada sergılıcek dıye
işim gücüm yok ama deli gibi alışveriş yapıyorum biliyor musun off hemde nasıl iyi geliyor artık sınırları aştım abuk subuk şeyler almaya başladım gerk duymıcağım şeyler bile alıyorum sırf almak olsun işte
bu gidişle bütçem çökücek
askerlik kısa dönem çok şükür canım, sen bu konuda tecrübelisin, çabuk geçer diyosun, inş bana da kısa geliraskerliğide var dmi cnm ama kısa dönem yaparr o da gelip geçiyo zaten hemençocukta haklı ama genç güzel kızsın oralarda sahipli oldugunu görsünler bilsinler
bence yanlış düşünüyosun bir yüzük mü korucak canım seni
hem bişi diyim mi çok yakın analiz ettim ki yıllarca nişanlı kalanların arasında sorunlar oluyor bence nişan,söz ve evlilik arasında az bir zaman olmalı ki sorunsuz hallolsun herşey
benim kuzenim 3-4 yıl nişanlı kaldı nerdeyse ayrılıcaklardı senin annen benim ailem annem olayları girdi araya çok fena oldu
hadi ya ben bunu bilmiyodumm zaman tünelinde mi var ki :26:kızlar alakasız olacak ama sımdı face acıkken hangı sıteden ne izlesek cıkıyo anasını satayım yok ızlesene de sunu ızledı bunu ızledı gıbı...kk acıkken faceyı acmaya korkar oldum burdakı yaptıklarımızı ordada sergılıcek dıye
evet canım oyle oluyor ınsan alısverıse vuruyor kendını yakında kuaforunde yolunu tutarsın sımdı sen...
işte benim gibi yapıcaksınız face kullanmıcaksınız çok gereksiz bence