Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar erkek arkadasım facede bi söz paylasmıs..
hanı soyle bı soz; Allah der ki kımı benden cok seversen alırım onusuz yasayamam deme onsuzda yasatırım vs dıe
yaa bunu eskı sewgılısını dusunerek mı paylastı acaba asırı sınırlendım. zamanında eskı sevgılı sendromu yasadık cunku.abartıyomuyum sızce kızlar :26:

maalesef erkeklr bizim kadar ince düşünmüolar hiç bi zman yani biz bişei düşünerek yapıoruz onlar begendikleri bi sözü yada sarkıyı örnegin paylasıveriyorlar yani bence kesinlikle bi anlam barındırmıyodr paylastığı söz

erkekler sevgiliyken ne kadar ilgili oluyolar dimi canının acımasından korkuyolar üzülmeden korkuyolar kaybetmekten korkuyolar ilgi alaka hediyeler süprizler hepsi çok güzel peki ya evlilik... ben eşimle 7 yıl sevgili kaldım 7 mükemmel yıl kavgasız gürültüsüz harika 2009 da evlendik 3 ay sonra hamile kaldım herşey yine güzel di doğumdan sonra başladı herşey gürültü patırtı bazen tokat ilgisizlik evin yolunu unutur oldu tek dayanağım oğlum.. anladım ki sevgiliden koca olmuyomuşş şimdi tanıdığım herkese bu öğütü veriyorum sevgiliden koca olmuyo... hiç bir erkek göz yaşına değmiyo evlenmeyin illa evlencekseniz mantık evliliği yapın enazından evliliğinizde birbirinizi tanırsınız heyecanı olurr
çok üzüldüm adınıza inşallah herşey düzelirr en yakın zamandaa :KK5: mantık evliliği daha kötü bence ya sevgide olmuyoo o insan hiçten çekilmez bence sevmediğin yemeği hergün yemek gibi bişey olurr diye düşünüyorumm insan sevdiğine gene katlanıyo bilmiyorum hayırlısı hepimiz içinn :KK31:

anlattıklarınızı okurken inanın çok üzüldüm gerçekten hep bölem oluo neden kadınlar değişmiyoda erkekler b denli değişiyo anlamıyorum benn umarımm hersey düzelir sizin için :KK43:

düzelmesi zor erkekler elde edene kadar zirveye taşıyo tadına bakınca diğerlerinden farkı olmadığını anlayıp bırakıyo bizler ise sadece sahip çıkıyoruz ne zirveye nede dibe sokmadan aynı yerde tutuyoruz sevgimizi fark da burda zaten onlar macera peşinde biz sadakat

yok canım maalesef blamadım çk konstum bi gün anlıoo ama sonra yne unuto önceden kesnlikle böle deildi her dediğime her sorduuma hatta sormadıgmda dahill hep cevap verirdi anladı bseyi yanlıs anladıımı yada moralmn bouzk oldunu şimdi böle oldu aslında biliorum sevgsne inanıorm ama artık o kadar sene gectkten sonra heyecanmı btti dyrm kendi kendme
aynen valla benımkide aynı burcu kova mı yoksa :KK1:

düzelmesi zor erkekler elde edene kadar zirveye taşıyo tadına bakınca diğerlerinden farkı olmadığını anlayıp bırakıyo bizler ise sadece sahip çıkıyoruz ne zirveye nede dibe sokmadan aynı yerde tutuyoruz sevgimizi fark da burda zaten onlar macera peşinde biz sadakat

peki siz evlenmeden önce hiç mi gözününüze bu tarz hareketi bakmadı çünkü hep derler erkekler sevgiliyken çok iyi olur ama ufak tefek hatalarından anlarsınız diye ama tabi suda var bizim gözümüz kör oluo

canm 4 yıl once kapanmıs bı konu ama bunda bayagı etkı bırakmıs bı konu asırı sınırlenıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
kapattık artık biz bunu ama ıcıme sınmıyo işte yok oyle dıo ben kuruntuluymusum....
Allah la ilgili oldugu ıcın begenmıs olabılır haklısın canım bilmıyorum :44:
ya bence o kızı hala seviyo olsa onunla olurdu ama bak senınle birlikte ben sanmıyorum unutamadıgını falan...o söz benıde cok etkiler mesela aşkıma olan sevgim cok fazla bazen bu söz aklıma geliyo korkuyorum Yüce Allahımızın sevgisinin yerini hiç bişey alamaz tabi demek istediğim o sözde bişey yok cnm..ayrıca bence o kızın konusunu açma hiç kendine güvenin olmadıgını düşünür dimdik dur o seni seviyo senın yanında senınle birliktee :KK16:

ya bence o kızı hala seviyo olsa onunla olurdu ama bak senınle birlikte ben sanmıyorum unutamadıgını falan...o söz benıde cok etkiler mesela aşkıma olan sevgim cok fazla bazen bu söz aklıma geliyo korkuyorum Yüce Allahımızın sevgisinin yerini hiç bişey alamaz tabi demek istediğim o sözde bişey yok cnm..ayrıca bence o kızın konusunu açma hiç kendine güvenin olmadıgını düşünür dimdik dur o seni seviyo senın yanında senınle birliktee :KK16:

haklısın canm hıc o konuyu acmıcam artık kendıme guwenmem lazım..
yaa o kız bunu boynuzlamıs 4 yıl once.beraber olmaları ımkansız...ayrıldıktan 2 yıl kımseyle cıkmamıs 2 yıl sonra benle cıkmıs ilk..çok dağıtmıs kız onu.ilk tanıstıgımızda anlattı hala atamamıs gıbıydı ustunden saha sonralarıda hep ben kaktım basına.offffffffff kızlar asırı sınırlenıyorum seytan dıo ayrıl okadar yanı...içimden bi ses hep hala onun acısını cekıyomus gıbı gelıyo,bunu soyleyen ya içimdekı ses yada huzurumuzu bozmak ısteyen seytan:KK47::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

peki siz evlenmeden önce hiç mi gözününüze bu tarz hareketi bakmadı çünkü hep derler erkekler sevgiliyken çok iyi olur ama ufak tefek hatalarından anlarsınız diye ama tabi suda var bizim gözümüz kör oluo
evet bu yoruma katılıyorum hatta bi tv programında psikolog söylemişti bi erkeğin şiddete eğilimi oldugunu sevgiliyken anlarsınız istesenız ama görmek istemezsiniz diyodu 'vururum kırarım döverim öldürürm' vs gibi sözler varsa evlendiğinizde büyük bi ihtimalle bunları size uygulayacaktır diyodu mesela benım sevgilimi ben az cok tanıyorum sıkıntıya asla gelemeyecek yorgunken kesinlikle pek bişey isteyemicem direk tepki vericek soğuk davrandıgımda o da bana soguk davranacak tabi kaşık tıngırdamadan kesin olarak bilemem :KK31:

canım benim naptım ki, içimden geçenleri söylüyorum, seni rahatlatabildiysem ne mutlu bana :KK16: ben de seni çok sevdim kader arkadaşım :KK19: yok aman kafacığına bişey olmasın, çok acımıştı valla :KK1: senin o hissettiklerine aşk deniyor işte ve aşk olduğu sürece kaybetme korkusu hep vardır, sadece bunu biraz daha az göstermemiz gerekiyor. orda hata yapıyoruz, ilgiden sıkınılmaz gibi geliyor bize ama öyle olmuyor işte, gerçekten her şeyin fazlası zarar. her şey dozunda güzel :KK31: ne güzel bi aşk hikayeniz varmış :nazar: aslında o zaman sizin 4 yıllık bi aşk hikayeniz var sayılır, 2 yıl seni karşılıksız sevmiş baksana, kıyamam :KK69:
bezbebe canım biraz zamana bırak.. her uzun ilişkide zaman zaman böyle dönemler oluyor, ama sonra geçiyor ve geçtiğinde eskisinden de daha enerjik ve aşk dolu günler başlıyor. önemli olan bu sürecin saygı içinde atlatılması :KK34:
hemde nasıl rahatlattın anlatamam :KK54: haklısın aşırı ilgimdnde sıkılmış olabilirr :KK31: evet canım doğru söylüyosun ilişkilerde de evlilikte de en büyük iş kadınlara düşüyo sanırım hep alttan alıcı ortalığı yatıştırıcı taraf biziz baksana :KK1:

evet bu yoruma katılıyorum hatta bi tv programında psikolog söylemişti bi erkeğin şiddete eğilimi oldugunu sevgiliyken anlarsınız istesenız ama görmek istemezsiniz diyodu 'vururum kırarım döverim öldürürm' vs gibi sözler varsa evlendiğinizde büyük bi ihtimalle bunları size uygulayacaktır diyodu mesela benım sevgilimi ben az cok tanıyorum sıkıntıya asla gelemeyecek yorgunken kesinlikle pek bişey isteyemicem direk tepki vericek soğuk davrandıgımda o da bana soguk davranacak tabi kaşık tıngırdamadan kesin olarak bilemem :KK31:

evet hatta hep annemde der bana sen benm karsıma evlenicem die birisini getirdiğimde bizim dediklerimizide çok dikkate al çünkü senin göremediklerini etrafndakiler senden iyi görür anlar die çok inanıyorum ben buna ki maalesef çok benzeri çok sevdiğimm bi kuzewnimin basınada geldi

bezbebe canım biraz zamana bırak.. her uzun ilişkide zaman zaman böyle dönemler oluyor, ama sonra geçiyor ve geçtiğinde eskisinden de daha enerjik ve aşk dolu günler başlıyor. önemli olan bu sürecin saygı içinde atlatılması :KK34:[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

inşallah canım bnimde umudum buz zaten bide o kadar zaman yanyana olduktan sonra uzakta olmakta çok yıpratıyo insanı kızmadım seylere kızasım geliyo

haklısın canm hıc o konuyu acmıcam artık kendıme guwenmem lazım..
yaa o kız bunu boynuzlamıs 4 yıl once.beraber olmaları ımkansız...ayrıldıktan 2 yıl kımseyle cıkmamıs 2 yıl sonra benle cıkmıs ilk..çok dağıtmıs kız onu.ilk tanıstıgımızda anlattı hala atamamıs gıbıydı ustunden saha sonralarıda hep ben kaktım basına.offffffffff kızlar asırı sınırlenıyorum seytan dıo ayrıl okadar yanı...içimden bi ses hep hala onun acısını cekıyomus gıbı gelıyo,bunu soyleyen ya içimdekı ses yada huzurumuzu bozmak ısteyen seytan:KK47::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:
evet cnm birlikte olmaları imkansız zaten nefret etmiştir o dönem kızdan ama zor bişey anlamak lazım sevgilinide..ama cocuk senden ne kadar cok etkilenmiş ki 2 yıldan sonra ilk senınle çıkmış bu güne kadarr eğer o kızı unutmak ıcın olsaydı şimdiye kaç kızdan ayrılmıştıı :KK31: özellikle erkekler sevmedikleri kızlarla uzun süre çıkmıyolar afedersın kullanıp atma diye bi tabir vardır ya erkekler genelde bunu yapıyolar ama bak siz ne kadar zamandır birliktesinizz..çevresinde yüzlerce kız vardır ama o senınle birliktee ve senınle ciddi adımlar atmak istiyo olaya o yönden bak :KK34: boş yere kendini üzmee sen emınım sevgilin için çok özelsindirr onu tekrar hayata bağlayan aşkı sevgiyi yaşatan kızsındırr :KK54:

hemde nasıl rahatlattın anlatamam :KK54: haklısın aşırı ilgimdnde sıkılmış olabilirr :KK31: evet canım doğru söylüyosun ilişkilerde de evlilikte de en büyük iş kadınlara düşüyo sanırım hep alttan alıcı ortalığı yatıştırıcı taraf biziz baksana :KK1:

bezbebe canım biraz zamana bırak.. her uzun ilişkide zaman zaman böyle dönemler oluyor, ama sonra geçiyor ve geçtiğinde eskisinden de daha enerjik ve aşk dolu günler başlıyor. önemli olan bu sürecin saygı içinde atlatılması :KK34:[/COLOR][/FONT][/I][/B]

inşallah canım bnimde umudum buz zaten bide o kadar zaman yanyana olduktan sonra uzakta olmakta çok yıpratıyo insanı kızmadım seylere kızasım geliyo[/QUOTE]

kızlar bunlar çoğu zaman da hasretlikten oluyo zaten. hele ayrı illerdeyseniz, bir süre sonra bazı şeyler yetmemeye başlıyo, bu sefer de birbirinize sarmaya başlıyosunuz. biz aynı ildeyiz ama pzt, salı, çarş ayrıyız, o okulu için o zamanlarda keşana gidiyo. birbirimize öyle alışmış oluyoruz ki, bu durum bizim için çok can sıkıcı oluyo ve çarşamba günleri dayanılmıcak gibi geliyo, ama perşembe birbirimize kavuştuğumuzda sanki pzt günü ölmüşüm de perşembe günü yeniden dirilmişim gibi geliyo :KK31: evlenince daha farklı olucak kızlar, tüm bunlar geride kalıcak. sözlenince bile daha farklı olucak. sözlendiğimizde en azından bi avuntumuz olcak. böyle zamanlarda yüzüğümüze bakıp güç alıcaz ve düğün günümüz için şafak sayıcaz. zaman daha çabuk geçicek. yıllardır sevgili olduğumuz için ''elde var sıfır'' gibi duruyo ama aslında çoğu bitti azı kaldı :KK34:

inşallah canım bnimde umudum buz zaten bide o kadar zaman yanyana olduktan sonra uzakta olmakta çok yıpratıyo insanı kızmadım seylere kızasım geliyo

kızlar bunlar çoğu zaman da hasretlikten oluyo zaten. hele ayrı illerdeyseniz, bir süre sonra bazı şeyler yetmemeye başlıyo, bu sefer de birbirinize sarmaya başlıyosunuz. biz aynı ildeyiz ama pzt, salı, çarş ayrıyız, o okulu için o zamanlarda keşana gidiyo. birbirimize öyle alışmış oluyoruz ki, bu durum bizim için çok can sıkıcı oluyo ve çarşamba günleri dayanılmıcak gibi geliyo, ama perşembe birbirimize kavuştuğumuzda sanki pzt günü ölmüşüm de perşembe günü yeniden dirilmişim gibi geliyo :KK31: evlenince daha farklı olucak kızlar, tüm bunlar geride kalıcak. sözlenince bile daha farklı olucak. sözlendiğimizde en azından bi avuntumuz olcak. böyle zamanlarda yüzüğümüze bakıp güç alıcaz ve düğün günümüz için şafak sayıcaz. zaman daha çabuk geçicek. yıllardır sevgili olduğumuz için ''elde var sıfır'' gibi duruyo ama aslında çoğu bitti azı kaldı :KK34:[/QUOTE]
evet fıstıgım haklısın inanılmaz özledim onuu :KK31: ayy inşallah o günleri görürüz yaa okadar çok istiyorum ki onun karısı olmayı anlatamamm :KK16: sabredicezz yapacak baska bişeyimiz yokk mutluluğa ulaşmak onlara kavuşmak için :KK31:

semıramıscım tesekkur ederım haklısın ıcıme bıraz su serptın canım benım

canım hiç kurcalama o kızla olan muhabbetleri, bu sevgilini de seni de üzer. geçmişte çok acı şeyler yaşamış ama bitirmiş, bitirdiğine inanmasaydı seninle bi ilişkiye başlamazdı, başlasa bile devamını getirmezdi, şimdiye çoktan bitirirdi ilişkinizi. sonuçta o da seni kullanmak istemez dimi :KK34:

kızlar bunlar çoğu zaman da hasretlikten oluyo zaten. hele ayrı illerdeyseniz, bir süre sonra bazı şeyler yetmemeye başlıyo, bu sefer de birbirinize sarmaya başlıyosunuz. biz aynı ildeyiz ama pzt, salı, çarş ayrıyız, o okulu için o zamanlarda keşana gidiyo. birbirimize öyle alışmış oluyoruz ki, bu durum bizim için çok can sıkıcı oluyo ve çarşamba günleri dayanılmıcak gibi geliyo, ama perşembe birbirimize kavuştuğumuzda sanki pzt günü ölmüşüm de perşembe günü yeniden dirilmişim gibi geliyo :KK31: evlenince daha farklı olucak kızlar, tüm bunlar geride kalıcak. sözlenince bile daha farklı olucak. sözlendiğimizde en azından bi avuntumuz olcak. böyle zamanlarda yüzüğümüze bakıp güç alıcaz ve düğün günümüz için şafak sayıcaz. zaman daha çabuk geçicek. yıllardır sevgili olduğumuz için ''elde var sıfır'' gibi duruyo ama aslında çoğu bitti azı kaldı :KK34:[/QUOTE]

doğr sölüosun canım bu günleride atlatıcaz çok teşekkür ederimm sana

X