- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.621
evet işte bana bikaç güzel cümle kursa o bana 1 ay bile gider ama bundan sonra aslaaaaaaaa bişey demicem ister yazsın ister yazmasınn çok kırgınım ona ama günün birinde böyle saçma nedenden tartışıp ayrılırsak inşallah dilerim öyle bi kadınla evlenirki hayatı zindan eder ona yüzüne bakmaktan tiksinsin ömrünün her saniyesi beni aramakla hayalimi kurmakla geçsin başkada bişey demiyorum
yok böyle deme tatlım dur sakin ol, kızgınlıkla böyle düşünüyosun. bence sen açık açık söyle içindekileri, insan ne kadar yorgun olursa olsun 1 tek güzel msj atamaz mı de, ne biliim en basitinden bunu yemek yerken bile yapamaz mı de. ben seni anlıyorum, ilerde ben de çalıştığımda en az senin kadar yorulucam ama evlendiğimizde tüm bu yorgunluklara rağmen nasıl yemeğimizi, temizliğimizi yapmaya çalışıcaksak, birbirimize ilgi göstermede de elimizden geldiğince çaba göstermeliyiz de. bu da bi ilişkinin sürmesi için bi ihtiyaç de. ondan sonra triplere girerse o zaman sessizliğe çekil. en azından üstüne düşeni yapmış olucaksın ve ona bırakıcaksın bundan sonrası onun elinde olucak.