Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

3 yıldır bir ilişkim var gayet mutlu huzurluyuz 1 kere bile ayrılmadık benim bütün kaprislerime rağmen

açıkçası bi 5 sene daha evliliğe hatta söze nişana bile gerek duymuyorum ...

gerçi evlenmesem de olur benım için farketmez sanırım korkuyorum...:44:

yahu nasıl dayanıyorsunuz onca sene ben 5 yıl zor sabrederim bi an önce evlenmek istiyoruz biz

bu erkekleri anlamıyorum zaten ellerindekinin kıymetini bilmeyi ne zaman öğrenicekler acaba
cevap hiçbir zaman:44:

maşallah canım bizim acelemiz var senın yok belkide kaçan kovalanıyo eminim sevgilin çok istiyodur evlenmeyi hep böyle olurr

yok tatlım ya dur bakalım, biz kendimiz büyütüyoruz, hemen şimdiden sözlenmicek falan deme. seninkinin hiç tatili yok mu? pazar günleri de çalışıyo mu?

yok tatlım ya dur bakalım, biz kendimiz büyütüyoruz, hemen şimdiden sözlenmicek falan deme. seninkinin hiç tatili yok mu? pazar günleri de çalışıyo mu?
pazar günleri tatil ama bi günlük tatili oldugu ıcın o günde uyuyo genelde akşamıda erken yatıyo değişen bişey olmuyo yok yok benım hiçççç umudum yok iki güzel kelime için beni kırdı halbuki söylese susucam ben mutlu o mutlu ama illa söylemicekkk illa benı kırsınn illa tartışalımm

maşallah canım
ben korkmuyorum evlenmekten
evlenmek paylaşmaktır. 2 taraf da ortak şeyler paylaşıyorsa, üzerine düşeni yapıyorsa evlilikten güzeli yoktur

bilmiyorum valla cnm en sonunda ben ölücem ondan sonra anlar mı o bile meçhulll

şekerim bir şeyin çok üstüne düşünce olmuyor bunu anladım ben hayatta olururna bırak biraz
hem daha yaşın kaç 21 ben 24 yaşındayım henüz evlilik düşünmüyorum bir iki yıl daha bakalım nasip kısmet tabiki herşey

valla canım ne diyim.. atmak isteyen insan ne yapar eder bi fırsatını bulur atar diyorum. haa yorgundur çok atmaz ama 1 tane atar, adamakıllı atar, yüreğini feth eder, o sana zaten 1 hafta gider mesela canım yorgunken mesaj atmak da biraz zor gelir, o yüzden telden konuşmaya çalışın. hani ben yatıyorum demeden önce arasan da uyumadan önce bi 5 dk konuşsanız, iyi geceler faslını birazcık uzatsanız.. 5 dkcık geç yatması çok da bişey etkilemez herhalde. :26:

yaramı kanattın cnm sevgilimle aynı şehirde değilizz 2 bucuk saat var aramızdaa maddi durumlardan ötürü görüşemiyoruz gelecek yakında :97:

ah be
işte o fena oluyor ayrı şehir canın istediğinde görememek...
ama çok mesafe yokmuş aranızda gelsin bol bol acısını çıkarırsınız

evlilik değilde beni şımartsın istiyorumm ilgi göstersin kendimi değerli hissedeyimm sevildiğimi hissedeyimm bunları erkeklerin yapması gerekir ama nerdee

evet işte bana bikaç güzel cümle kursa o bana 1 ay bile gider ama bundan sonra aslaaaaaaaa bişey demicem ister yazsın ister yazmasınn çok kırgınım ona ama günün birinde böyle saçma nedenden tartışıp ayrılırsak inşallah dilerim öyle bi kadınla evlenirki hayatı zindan eder ona yüzüne bakmaktan tiksinsin ömrünün her saniyesi beni aramakla hayalimi kurmakla geçsin başkada bişey demiyorum

ah be
işte o fena oluyor ayrı şehir canın istediğinde görememek...
ama çok mesafe yokmuş aranızda gelsin bol bol acısını çıkarırsınız
inşallah canım gerçekten cok zor görüşememek aramızda mesafe olmasa gene takmam okadar yüzyüzeyken iyi çünkü bana karşı ama telefon dışında alternatifimiz yok bunu sonuna kadar kullanmak zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…