Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

yok canım kan vermek sağlıklı, hatta düzenli bi şekilde kan verin diyolar :KK31:
zaten kan vermeden önce kilona bakıyolar, test yapıyolar. ondan sonra kan alıyolar. zaten endişelencek bi durum varsa almıyolar. benim ilk önce kiloma baktılar, o yeterli gelmeyince diğer testleri yapmadılar bile.

sağol canım ya çok sevindim eve yeni girmişti 10 dk.geçmedi aradı ark.k.pederi hastanedeymiş acil kan gerekmiş gidiyorum dedi yavrum ya şimdi girmiş içeri yarım kilo az değil yerım onu ben ya halsiz düşmese bari güçlüdür gerçi erkekler hele :nazar:
evet sen zayıfmışsın ondan canım olsun üzülme mutlaka çıkar biri verecek mutlaka buluyorlar..

sağol canım ya çok sevindim eve yeni girmişti 10 dk.geçmedi aradı ark.k.pederi hastanedeymiş acil kan gerekmiş gidiyorum dedi yavrum ya şimdi girmiş içeri yarım kilo az değil yerım onu ben ya halsiz düşmese bari güçlüdür gerçi erkekler hele :nazar:
evet sen zayıfmışsın ondan canım olsun üzülme mutlaka çıkar biri verecek mutlaka buluyorlar..
evet canım, hele erkekler daha dayanıklıdır yanii :KK31: bişeycik olmaz merak etme :KK34: evet umarım bugünkü hastaya kan bulunmuştur. :26:

evet canım, hele erkekler daha dayanıklıdır yanii :KK31: bişeycik olmaz merak etme :KK34: evet umarım bugünkü hastaya kan bulunmuştur. :26:

canım sen edirne de mi yaşıyorsun geçmişi okurken gördüm keşan falan yazmışsın
bende edirneliyim ama orada yaşamıyorum

''yarım kilo almamız gerek'' dedi, ''zaten 48 kilo geldin, bi de onu alınca 47 ye iniceksin olmaz, ki kıyafetlerinle bu kilodasın'' dedi. ama ben ''6 ay önce kan testi yaptırmıştım ve ne kansızlık ne de vitamin eksikliği çıkmıştı'' dedim. ''biz kiloya bakıyoruz'' dedi. ''neden'' dedim, pek bi açıklama yapmadılar. kızlar bana saçma geldi, o yüzden size danışayım dedim. ama bak siz de bakılıyo diye biliyomuşsunuz. hımm :26: ama ben yine de çok zor bulunan kanlarda, alınan kişide çok olumsuzluğa yol açmadığı sürece, sadece hafif halsizlik olucaksa alınmasından yanayım En Büyük KK

Düşünmüşsün ya canım tbrk ederm senii, kiloya baktıklarını öğrenmiş oldum..

üzülme umarım bulunmuştur ama evet kan alırken herşeye dikkat ediyorlar mesela geçen yl kan vericektim bende bi yakınımız dedi hiç bir yıl ilaç kullanmaman gerekiyor onun için dediler bende gitmedim sonra çünkü o aralar dişimi çektirdim antibiyotik falan kullandım bissürür yani:KK25:

üzülme umarım bulunmuştur ama evet kan alırken herşeye dikkat ediyorlar mesela geçen yl kan vericektim bende bi yakınımız dedi hiç bir yıl ilaç kullanmaman gerekiyor onun için dediler bende gitmedim sonra çünkü o aralar dişimi çektirdim antibiyotik falan kullandım bissürür yani:KK25:
evet canım antibiyotik kullanınca da olmuyomuş :26:

''yarım kilo almamız gerek'' dedi, ''zaten 48 kilo geldin, bi de onu alınca 47 ye iniceksin olmaz, ki kıyafetlerinle bu kilodasın'' dedi. ama ben ''6 ay önce kan testi yaptırmıştım ve ne kansızlık ne de vitamin eksikliği çıkmıştı'' dedim. ''biz kiloya bakıyoruz'' dedi. ''neden'' dedim, pek bi açıklama yapmadılar. kızlar bana saçma geldi, o yüzden size danışayım dedim. ama bak siz de bakılıyo diye biliyomuşsunuz. hımm :26: ama ben yine de çok zor bulunan kanlarda, alınan kişide çok olumsuzluğa yol açmadığı sürece, sadece hafif halsizlik olucaksa alınmasından yanayım En Büyük KK
doğru söylüyosun cnm ama öyle yapacak bişey yok yarım kiloda az değilmiş :KK31: iğne fobim olmasa benımde yüreğimden geçiyo kan vermek ama iştee :KK59:

evet a - benımde tatlım sevgiliminde benım kanımdanmış ben 0 rh - zor bulunuyo biliyodum o dedi bana bizim kanımızda zor bulunuyo diye sonra araştırınca öğrendim bende :KK31:

en az bulunan 0 - ama diğer negatifler de az bulunuyo canım. benim sevgilimin 0 + bi de kan uyuşmazlığı var bizde. püfff :KK14:

evet tatlım, takıntılı ben işte :KK1:
bu takıntılarımızdan ne zaman kurtulucaz cok merak ediyorum :KK1: bizde bu aksam hafiften tartıştık bana olan duygularından bahsetsene dedım yok yorgunmuş sabahtan aksama çalışıyomuş anlamıyomusum onu müsait olmadıgı zamanlarda hep istiyomuşum takmışım duygulara neyi anlatsınmış tvde bişe varmış onu izliyomuş falan filann buaksam hiç umudum kalmadı bak görürsün ne sözlenicek benımle ne evlenme teklifi edicek hiç ama hiççç umudum yok :KK5:

X