Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sağol canım ya çok sevindim eve yeni girmişti 10 dk.geçmedi aradı ark.k.pederi hastanedeymiş acil kan gerekmiş gidiyorum dedi yavrum ya şimdi girmiş içeri yarım kilo az değil yerım onu ben ya halsiz düşmese bari güçlüdür gerçi erkekler hele
evet sen zayıfmışsın ondan canım olsun üzülme mutlaka çıkar biri verecek mutlaka buluyorlar..

evet canım, hele erkekler daha dayanıklıdır yanii bişeycik olmaz merak etme evet umarım bugünkü hastaya kan bulunmuştur. :26:

evet canım, hele erkekler daha dayanıklıdır yanii bişeycik olmaz merak etme evet umarım bugünkü hastaya kan bulunmuştur. :26:

canım sen edirne de mi yaşıyorsun geçmişi okurken gördüm keşan falan yazmışsın
bende edirneliyim ama orada yaşamıyorum

Düşünmüşsün ya canım tbrk ederm senii, kiloya baktıklarını öğrenmiş oldum..

üzülme umarım bulunmuştur ama evet kan alırken herşeye dikkat ediyorlar mesela geçen yl kan vericektim bende bi yakınımız dedi hiç bir yıl ilaç kullanmaman gerekiyor onun için dediler bende gitmedim sonra çünkü o aralar dişimi çektirdim antibiyotik falan kullandım bissürür yani

evet canım antibiyotik kullanınca da olmuyomuş :26:

doğru söylüyosun cnm ama öyle yapacak bişey yok yarım kiloda az değilmiş iğne fobim olmasa benımde yüreğimden geçiyo kan vermek ama iştee

evet a - benımde tatlım sevgiliminde benım kanımdanmış ben 0 rh - zor bulunuyo biliyodum o dedi bana bizim kanımızda zor bulunuyo diye sonra araştırınca öğrendim bende

en az bulunan 0 - ama diğer negatifler de az bulunuyo canım. benim sevgilimin 0 + bi de kan uyuşmazlığı var bizde. püfff

evet tatlım, takıntılı ben işte
bu takıntılarımızdan ne zaman kurtulucaz cok merak ediyorum bizde bu aksam hafiften tartıştık bana olan duygularından bahsetsene dedım yok yorgunmuş sabahtan aksama çalışıyomuş anlamıyomusum onu müsait olmadıgı zamanlarda hep istiyomuşum takmışım duygulara neyi anlatsınmış tvde bişe varmış onu izliyomuş falan filann buaksam hiç umudum kalmadı bak görürsün ne sözlenicek benımle ne evlenme teklifi edicek hiç ama hiççç umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…