- 26 Ağustos 2011
- 5.033
- 1
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.581
yok canım kan vermek sağlıklı, hatta düzenli bi şekilde kan verin diyolar
zaten kan vermeden önce kilona bakıyolar, test yapıyolar. ondan sonra kan alıyolar. zaten endişelencek bi durum varsa almıyolar. benim ilk önce kiloma baktılar, o yeterli gelmeyince diğer testleri yapmadılar bile.
evet canım, hele erkekler daha dayanıklıdır yaniisağol canım ya çok sevindim eve yeni girmişti 10 dk.geçmedi aradı ark.k.pederi hastanedeymiş acil kan gerekmiş gidiyorum dedi yavrum ya şimdi girmiş içeri yarım kilo az değil yerım onu ben ya halsiz düşmese bari güçlüdür gerçi erkekler hele
evet sen zayıfmışsın ondan canım olsun üzülme mutlaka çıkar biri verecek mutlaka buluyorlar..
evet canım, hele erkekler daha dayanıklıdır yaniibişeycik olmaz merak etme evet umarım bugünkü hastaya kan bulunmuştur. :26:
[ı]evet canım, hele erkekler daha dayanıklıdır yaniiBişeycik olmaz merak etme Evet umarım bugünkü hastaya kan bulunmuştur. :26:[/ı]
anladım cnm toplarlayınca bekliyorum şu kıza azıcık cilveyi öğretin yaa
''yarım kilo almamız gerek'' dedi, ''zaten 48 kilo geldin, bi de onu alınca 47 ye iniceksin olmaz, ki kıyafetlerinle bu kilodasın'' dedi. ama ben ''6 ay önce kan testi yaptırmıştım ve ne kansızlık ne de vitamin eksikliği çıkmıştı'' dedim. ''biz kiloya bakıyoruz'' dedi. ''neden'' dedim, pek bi açıklama yapmadılar. kızlar bana saçma geldi, o yüzden size danışayım dedim. ama bak siz de bakılıyo diye biliyomuşsunuz. hımm :26: ama ben yine de çok zor bulunan kanlarda, alınan kişide çok olumsuzluğa yol açmadığı sürece, sadece hafif halsizlik olucaksa alınmasından yanayım
evet hiç bir zaman büyük konusmayacaksın bugün iyiyiz ama yarın ne olacağımız belli değillbenımde aklım kuzenimde dayımla konusup türkiyeye göndermesini isticez resmen tımarhaneye kapatıcaklar ordaa daha cok kafayı yerr
canım sen edirne de mi yaşıyorsun geçmişi okurken gördüm keşan falan yazmışsın
bende edirneliyim ama orada yaşamıyorum
canım hastanelerde genelde tel çekmiyor, merak etme, dediğim gibi test falan yapıyolardır. arar birazdanses yok daha tel.çekmiyor yahu..
Allah amcaya da şifa versin..
Düşünmüşsün ya canım tbrk ederm senii, kiloya baktıklarını öğrenmiş oldum..
evet canım, hele erkekler daha dayanıklıdır yaniibişeycik olmaz merak etme evet umarım bugünkü hastaya kan bulunmuştur. :26:
evet canım antibiyotik kullanınca da olmuyomuş :26:üzülme umarım bulunmuştur ama evet kan alırken herşeye dikkat ediyorlar mesela geçen yl kan vericektim bende bi yakınımız dedi hiç bir yıl ilaç kullanmaman gerekiyor onun için dediler bende gitmedim sonra çünkü o aralar dişimi çektirdim antibiyotik falan kullandım bissürür yani
doğru söylüyosun cnm ama öyle yapacak bişey yok yarım kiloda az değilmiş''yarım kilo almamız gerek'' dedi, ''zaten 48 kilo geldin, bi de onu alınca 47 ye iniceksin olmaz, ki kıyafetlerinle bu kilodasın'' dedi. ama ben ''6 ay önce kan testi yaptırmıştım ve ne kansızlık ne de vitamin eksikliği çıkmıştı'' dedim. ''biz kiloya bakıyoruz'' dedi. ''neden'' dedim, pek bi açıklama yapmadılar. kızlar bana saçma geldi, o yüzden size danışayım dedim. ama bak siz de bakılıyo diye biliyomuşsunuz. hımm :26: ama ben yine de çok zor bulunan kanlarda, alınan kişide çok olumsuzluğa yol açmadığı sürece, sadece hafif halsizlik olucaksa alınmasından yanayım
mrb cnm :80::80:
doğru söylüyosun cnm ama öyle yapacak bişey yok yarım kiloda az değilmişiğne fobim olmasa benımde yüreğimden geçiyo kan vermek ama iştee
evet a - benımde tatlım sevgiliminde benım kanımdanmış ben 0 rh - zor bulunuyo biliyodum o dedi bana bizim kanımızda zor bulunuyo diye sonra araştırınca öğrendim bende
senin de a negatifti dimi canım? çok az bulunuyo bu yaa
evet a - benımde tatlım sevgiliminde benım kanımdanmış ben 0 rh - zor bulunuyo biliyodum o dedi bana bizim kanımızda zor bulunuyo diye sonra araştırınca öğrendim bende
kıyamam o önemli değil cnm artık kanı değiştiriyolar daha öncede konuşmuştuk ya
en az bulunan 0 - ama diğer negatifler de az bulunuyo canım. benim sevgilimin 0 + bi de kan uyuşmazlığı var bizde. püfff
kıyamam o önemli değil cnm artık kanı değiştiriyolar daha öncede konuşmuştuk ya
edirneliyim canım, sevgilim keşanda okuyo, ondan yazmışımdır
hemşehriymişiz :13:
bu takıntılarımızdan ne zaman kurtulucaz cok merak ediyorum
evet tatlım, takıntılı ben işte