- 21 Eylül 2011
- 6.246
- 50
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.481
kendimi öyle güzel bulmuyorum ki ama bunu denicemm kırmızıda ruj süreyimmmmm
geçen yaz bazı kötü olaylar yaşadım daha önce yazmıştım annem bi adamla benden habersiz evlendi hemde adam bana beddua bile etmişti yalancının tekiydi bunu bile bile hemde annemle kac kere konustugum halde gizli nikah kıymış adamla bende annemle görüşmek istemedim bi süre çok kızgındım çünkü beni bırakıp baska adamla oğluna bakmaya gitmişti köye dayımda bana kızıyodu ben cok bencil mişim çok şımarık mışımm toplumda sevilmez mişim afedersiniz bana annenle sen benım s..kimde bile değilsiniz kızım dedi bana makyajıma karışıyodu ki kuzenımde yapıyodu makyaj ama bi tek bana karışıyodu, bi kere okey oynuyodular bende teyzemın kızının yanına oturmuştum bişey söyledim ama asla taşlarla ilgili değildi bana dedi senın burda oturman hata oturmaman gerekir falan okadar cok ağlattı ki beni..mesela fransadan geldiklerinde bi tek teyzemın kızına fotoğraf makinesi almış sarıldılar falan bana da dediki sana da iş bulucam senın hediyen bu dedi bende tmm dedim. bi büroda çalışacaktım akrabamızın yeri orası bi aksam geldiler neymiş adam ben süslüymüşüm diye almak istemiyomuş pek işe saçmalığa bak sonra iş falan bulmadan gitti zaten bulmayacağını biliyorum..uzun oldu biraz ama bunlar sadece yarısı bana yaptıklarının
valla erkekler cok tuhaf oyle seylerden etkileniyolarki bana bi kere bi tanesi oturusumdan etkilendigini soylemisti bacaklarımı yana cekerek oturmustum o bile hosuna gitmis ona guzel gelmis
evet canım yaptıkları aklıma geldikçe nefret edıyorum ondan Allahım çok büyük ya gerçekten kimsenın yaptıgını yanına bırakmıyoahhh canım yaaaa empati kurdum resmen ALLAH a havale et canım onları üzülmene bile deymez
tmm cnm iyi geceler sanadaçok üzüldüm yaa,çok ayıp etmiş dayın gerçektencanım bu konuya uzun uzun cevap yazcam inşallah, şimdi kapatmam gerekiyor çünkü bilgisayarın şarjı bitiyor, arkadaşımn olduğu için şarj aletinin nerde olduğunu bilmiyorum.
Herkese iyi geceler kızlar,tatlı rüyalar
bacaklaraı yana çekerek oturma nasıl kıııı
ben de hep bacak bacak üstüne atmak cilveli sanırdım hep kandırmışlar bizi türk filmlerinde görüyo musunuz
evet canım yaptıkları aklıma geldikçe nefret edıyorum ondan Allahım çok büyük ya gerçekten kimsenın yaptıgını yanına bırakmıyo
bacaklaraı yana çekerek oturma nasıl kıııı
ben de hep bacak bacak üstüne atmak cilveli sanırdım hep kandırmışlar bizi türk filmlerinde görüyo musunuz
iste buama ben bacak bacak ustune atmamıstım sadece bacaklarım boyle yandaydı
öyle valla bugün bir kez daha korktum insanları kırmaya üzmeye zaten yapımda yok benım bunlar ama insanız sonuçta elbet vardır kırdıklarımız bundan sonra cooook daha dikkatli olucamm :96:ALLAH çok büyük canım sabret ve şükret o bilir ne zaman en ceza vericeğini unutma hak yerini bulur herrr zaman kimsenin gözyaşı kalmaz karşılıksız
wuuu bu bana bile sexi geldi ona nasıl gelmesinn
ya ben bi keresinde de şey duymuştum kadın gece gecelikle yatsa kimi erkekler bunu cilve sanıyomuş ne yani yazın gecelikle yatamıcazmıı hayret bişi
hahayyy koptummm
kızlar yaaa bende okul hayatım iş hayatım boyunca hep havalı seksı sivrilen bi tipim...
ama gel gor ki ateşin a sı yok aslında bende hatta gecen gun erkek arkadasım bana cok soğuksun dedı
cok uzuldumm
ona kızgın olduğum ıcın boyle aslında soğuk dawranıyorum ama onu ıstemedıgımı dusunuyor
mrb cnm hosgeldınnmerhaba arkadaslar bende sizdenimm:)
öyle valla bugün bir kez daha korktum insanları kırmaya üzmeye zaten yapımda yok benım bunlar ama insanız sonuçta elbet vardır kırdıklarımız bundan sonra cooook daha dikkatli olucamm :96:
mrb cnm hosgeldınnilişkinden bahset bakalım bizlere
valla ne biliyim rastlantı oyle oturmustum
giydigin gecelige baglı
insanları kırmamaya cok uğraşıyorum genelde kırılan ben oluyorum ama olsun napalım mükafatını elbet görücez yazdıkların doğru yapıcamben birini kırdığımı hissediyosam eğer hemen zikir çekiyorum ALLAH kabul eder inşallah "ALLAHIM affedicin,affı seversin,beni afeyle"diyorum birde yatmadan bazen gün içnde yaptıklarım için tövbe çekiyorum yattığım yerde uyuyana kadar falan sende öyle yap canım
kız sıcaktan giyme diyorum normal askılı mini bir gecelik yani dantel falan değil yanüüü