Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

çok üzüldüm yaa,çok ayıp etmiş dayın gerçekten canım bu konuya uzun uzun cevap yazcam inşallah, şimdi kapatmam gerekiyor çünkü bilgisayarın şarjı bitiyor, arkadaşımn olduğu için şarj aletinin nerde olduğunu bilmiyorum.
Herkese iyi geceler kızlar,tatlı rüyalar

valla erkekler cok tuhaf oyle seylerden etkileniyolarki bana bi kere bi tanesi oturusumdan etkilendigini soylemisti bacaklarımı yana cekerek oturmustum o bile hosuna gitmis ona guzel gelmis

bacaklaraı yana çekerek oturma nasıl kıııı
ben de hep bacak bacak üstüne atmak cilveli sanırdım hep kandırmışlar bizi türk filmlerinde görüyo musunuz

tmm cnm iyi geceler sanada

evet canım yaptıkları aklıma geldikçe nefret edıyorum ondan Allahım çok büyük ya gerçekten kimsenın yaptıgını yanına bırakmıyo

ALLAH çok büyük canım sabret ve şükret o bilir ne zaman ne ceza vericeğini unutma hak yerini bulur herrr zaman kimsenin gözyaşı kalmaz karşılıksız

Son düzenleme:
bacaklaraı yana çekerek oturma nasıl kıııı
ben de hep bacak bacak üstüne atmak cilveli sanırdım hep kandırmışlar bizi türk filmlerinde görüyo musunuz

hahayyy koptummm
kızlar yaaa bende okul hayatım iş hayatım boyunca hep havalı seksı sivrilen bi tipim...
ama gel gor ki ateşin a sı yok aslında bende hatta gecen gun erkek arkadasım bana cok soğuksun dedı
cok uzuldumm
ona kızgın olduğum ıcın boyle aslında soğuk dawranıyorum ama onu ıstemedıgımı dusunuyor

iste bu ama ben bacak bacak ustune atmamıstım sadece bacaklarım boyle yandaydı

wuuu bu bana bile sexi geldi ona nasıl gelmesinn
ya ben bi keresinde de şey duymuştum kadın gece gecelikle yatsa kimi erkekler bunu cilve sanıyomuş ne yani yazın gecelikle yatamıcazmıı hayret bişi

ALLAH çok büyük canım sabret ve şükret o bilir ne zaman en ceza vericeğini unutma hak yerini bulur herrr zaman kimsenin gözyaşı kalmaz karşılıksız
öyle valla bugün bir kez daha korktum insanları kırmaya üzmeye zaten yapımda yok benım bunlar ama insanız sonuçta elbet vardır kırdıklarımız bundan sonra cooook daha dikkatli olucamm :96:

wuuu bu bana bile sexi geldi ona nasıl gelmesinn
ya ben bi keresinde de şey duymuştum kadın gece gecelikle yatsa kimi erkekler bunu cilve sanıyomuş ne yani yazın gecelikle yatamıcazmıı hayret bişi

valla ne biliyim rastlantı oyle oturmustum

giydigin gecelige baglı

aslında bende kızgınken öyle olurum mesela kimileri kızsalarda belli etmiyolar ben yapamam işte kızgınken öpme sevme falan

öyle valla bugün bir kez daha korktum insanları kırmaya üzmeye zaten yapımda yok benım bunlar ama insanız sonuçta elbet vardır kırdıklarımız bundan sonra cooook daha dikkatli olucamm :96:

ben birini kırdığımı hissediyosam eğer hemen zikir çekiyorum ALLAH kabul eder inşallah "ALLAHIM affedicisin,affı seversin,beni afeyle"diyorum birde yatmadan bazen gün içnde yaptıklarım için tövbe çekiyorum yattığım yerde uyuyana kadar falan sende öyle yap canım

Son düzenleme:
mrb cnm hosgeldınn ilişkinden bahset bakalım bizlere

hoşblduk arkadaslar bende b sene üniversiteyi yeni btrdim snava hazrlanıyorum benim ilişkimde 10 gn önce 3.yılını doldurdu ama tabi bizimde daha hi bse belli deil en yakın arkadsım bu ay nişanlanıo tabi bda braz dokunuo insana ama işsiz olnca yapcak hiç bseimiz kalmıo

insanları kırmamaya cok uğraşıyorum genelde kırılan ben oluyorum ama olsun napalım mükafatını elbet görücez yazdıkların doğru yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…