Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sorunsuz derken elbet ufak tefek sorunlar olur ben ilişkinin işkenceye dönştüğü mutluuluk vermedıgı durumları kastettım kızlar...
inşallah kımse bunu yasamaz

hg canım
o kadar doğru söylüyosun ki birebir yaşadım aynısını. dün gece tartışırken durup dururken ''yarın sınavın 1.30 daydı dimi, 2 de kapıdayım'' dedi. ben ''banane gelme etme'' derken iyi geceler moduna getirdi, kapattı konuyu. bugün tabii dün akşamdan eser kalmadı

aynen
neyse kızlar size mutlu ilişkiler ve umarım sonu kavuşmayla biten aşklar dilerim ben sorunlarımla ekşitmiyim ortamı iyi geceler sizlere
olur mu öyle şey cnm her zaman beklerim bi sıkıntın oldugunda veya muhabbet etmek istediğinde yaz mutlaka iyi geceler

aynen
neyse kızlar size mutlu ilişkiler ve umarım sonu kavuşmayla biten aşklar dilerim ben sorunlarımla ekşitmiyim ortamı iyi geceler sizlere

yok ne ekşitmesi canım, burda iyisiyle kötüsüyle her şeyi konuşuyoruz. ona göre doğruları yanlışları bulup tecrübeleniyoruz. istediğin zaman gel yani topik sahibi semiramis arkadaşımın adına gibi konuştum ama eminim o da böyle düşünür :13:

semiramis ve sedefonur sağolun kızlar dertleşmek güzel gerçekten
yine gelirim sıcak sohbetiniz by canlar

evet canım seni çok iyi anlıyorum. biz de uzak olduğumuz zamanlar tartışmalar büyüyüp bitmek bilmiyordu sırf bu yüzden.
herkesin yapısı farklı oluyor işte, erkeklerin bi çoğunda var sanırım bu duyguları yazarak aktaramama. bizim ilişkide de aksi gibi ben yazamayan tarafım, hele bazen tam odun oluyorum. "seni çok seviyorum" dediğinde "seveceksin tabi." cevabı vermişliğim bile var Hatta sırf bu "yazamama"mdan şikayetçi olmasından sebep günlük tutup onunla ilgili tüm içimden geçenleri yazmaya başladım. doğum gününde hediye olarak vermeyi düşünüyorum inşallah.
canım sen de yanında olduğu zamanları düşün ve sevgilinin sana ne kadar bağlı olup ne kadar sevdiğini hatırla. bakışlarını hatırla, o zaman mesajın ne kadar küçük bir ayrıntı olduğunu anlar mutlu olursun
ya da bir an önce şu cilve denen şeyi öğrenmek lazım

kızlar ben de kaçayım artık. yarın sabahın 6.30 unda benimkini keşana uğurlıcam, ordan da staja minik yavrucuklarıma gidicem.
hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar

bak ya gidicem gidicvem bir türlü gidemiyorum laptabı kapatıp okuyunca yazılanları
bende yazmıştım iki yıl önce defter duygularımı falan yazdım ne kadar romantikdi ama benim öküz onunda kıymetini bilmedi ahhh ahh keşke yazmasaydım uykusuz gecelerim geçti o duygularımı yazıcam diye
birde cilve denen şeyi bende yapamam heralde ya da bir yaparım kendim bile şaşarım ne bilim

Son düzenleme:
seveceksin tabii güzelmişş ama bak sen ne güzel düşünmüşsünn duygularını anlatmanın yolunu bulmuşsun bi de benımki bulsaa çok mutlu olucamm o cilveyi bende hala anlayamadımm valla anlatmaya çalışan arkadaslarımız oldu ama gene de anlamadımm tam olarakkk :26:

hb tatlım
ne tesadüf Gerçekten bi zamandan sonra mesaj,telefon yetmiyor. heleki uzun süreli ilişkilerde. O yüzden Allah tüümm sevenleri en yakın sürede kavuştursun. Hep yüzyüze olalım, ufak tefekler dışında hiiç kavgamız olmasın inşallah

bayanlar şu cilve olayını çok net anlayabileceğim şekilde anlatacakk kimse yok muuuu

ahh canım ya kıyamam, çok üzüldüm gerçekten, inşallah bundan sonra kıymetini bilen biriyle karşılaşırsın ,cilveyi de el birliğiyle öğrencez artık

canım erkekler alıp eline günlük yazmazlar genelde ama inşallah senin istediğin yönde çözülür sorunlarınız.olmazsa da yüzyüze halleriyle kabul etcez artık.
sevgilim benim normalde cilveli olduğumu iddia ediyor, ben nasıl farkedemiyorsam artık, bi o görüyor sanırım bu cilveyi ama tartışma anlarında cilve falan kalmıyor, haksız bile olsam cadıya dönüşüyormuşum. öyle diyor
cilve yüzyüzeyken daha iyi yapılır bence şımarıklık ve çocukluğa kaçmadıkça güzel şey ama yapabilmek gerek işte. biri öğretir belkim bize de

Son düzenleme:
demek sevgilin sende o ışığı görmüş görmese neden cilvelisin desin kii yüzyüze utanırım ben yaa bi de şu cilvenin nasıl yapıldıgını birisi söylese en azından bi fikrim olurr ona göre davranırımm bu arada bugun çok şaşkın ve üzgünüm kızlar yaaa fransada dayım kuzenlerim yengem var orda yaşıyolar bugun aradılar anneme dayım demişki büyük kuzenımden için yaşı 17 okulu bıraktı yarın hastaneye yatırıcaz psikolojisi bozukmuş rehabilitasyon merkezine yatırılacakmışş çok şaşırdım yaa gerçi dayım geçen yaz geldiklerinde benı cok üzmüştü çok ağlatmıştıı karakterime okuluma falan cok laflar söylemiştii kötü davranıyodu bana anneannem uyardı hatta semiramise böyle davranma oğlum diye demiş ki ben o olgunlaşsın diye ayakları üzerinde dursun diye öyle davranıyorum saçmalığa bakar mısın yani diyeceğim o ki bu hayatta kimsenın kalbini kırmayacaksın asla büyük konuşmayacaksın benım karakterime laf söylerken okuluma laf söylerken kendı oğlu hastaneye yatacak okuluda bırakmışş üzüldüm tabi neolursa olsun kuzenım ama bana yazın yaptıkları aklıma geldii

Ayrıca yeni gelen arkadaşların hepsi hoşgeldiler, topiğin kalabalıklaşmasına çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…