- 29 Ekim 2011
- 4.341
- 15
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.441
hg canımiyi geceler kızlar ben geldimm
arkadaşım uyudu,ben de fırsattan istifade girdim, bi bakayım kaderdaşlar napıyor diye
Bu arada kısa msj yazma ve cilve olayından bahsetmişsiniz, ben de cevap vereyim dedim. Normalde kısa mesaj atma durumu olmuyor bizde ama kavga ettiysek tartıştıysak durum değişiyor. Önceden uzuun uzun açıklamalar yazardı mesaja 5-6sms'lik. Şimdi sorunları telefonla veya yüz yüze konuşarak halletmek istiyor hep.
Ben de tartışma anında cilve yapamayanlardanım, dün bu sebepten çok basit bişey baya büyüdü.Telefonla da konuşamayacağımız bi andı gece olduğu için.
Ben bana mesajla açıklama yapmasını beklerken beyefendi tek 1 msj bile atmadı
Sonra bugün sınavdan bir çıktım karşımdabeklediğim tüm açıklamaları yüz yüze anlattı.Sonuç olarak düzeldi aramız hemen
semiramiscim ve diğer aynı dertten muzdarip arkadaşların da sıkıntısının kaynağı bu bence,erkekler duygu ve düşüncelerini mesajla açıklamayı sevmiyor. Yüzyüzeyken eminim çok daha farklısınızdır. Çünkü duyguları ifade etmeye bir bakış bile yeter
sorunsuz derken elbet ufak tefek sorunlar olur ben ilişkinin işkenceye dönştüğü mutluuluk vermedıgı durumları kastettım kızlar...
inşallah kımse bunu yasamaz
tanıdım fascinationdu dimi :13:
üzülme tamam mı, her şeyin hayırlısı
olur mu öyle şey cnm her zaman beklerim bi sıkıntın oldugunda veya muhabbet etmek istediğinde yaz mutlaka iyi geceleraynen
neyse kızlar size mutlu ilişkiler ve umarım sonu kavuşmayla biten aşklar dilerim ben sorunlarımla ekşitmiyim ortamı iyi geceler sizlere
aynen
neyse kızlar size mutlu ilişkiler ve umarım sonu kavuşmayla biten aşklar dilerim ben sorunlarımla ekşitmiyim ortamı iyi geceler sizlere
olur mu öyle şey cnm her zaman beklerim bi sıkıntın oldugunda veya muhabbet etmek istediğinde yaz mutlaka iyi geceler
hoşgeldinn cnm bnm özlettin kendini valla gözlerim arıyo sizi hep topiği ne zaman açsamm
sizin cok güzel yüzyüze her istediğinizde görüşebilirsiniz ama biz görüşemiyoruz msjla idare etmeye çalışıyoruz arkadaslarımızında dediği gibi msjda hal ve hareketler söyleyiş tarzı anlaşılmadıgı için kötü oluyooevet sevmiyodur belki ama başka alternatifimiz yok neyazıkki mecburen telde açıklayacak bana herşeyi yüzyüzeyken iyiyiz ya yanımdayken çok sakinn çok yumuşak ay bi an önce buluşsakkk artıkk
aynen fıstığım burası hepimizin topiği benım adıma konussanızda en doğru olanı söyleceğinize eminim sorun olmaz yaniiaynı düşünmüşüz :13:
evet canım seni çok iyi anlıyorum. biz de uzak olduğumuz zamanlar tartışmalar büyüyüp bitmek bilmiyordu sırf bu yüzden.
herkesin yapısı farklı oluyor işte, erkeklerin bi çoğunda var sanırım bu duyguları yazarak aktaramama. bizim ilişkide de aksi gibi ben yazamayan tarafım, hele bazen tam odun oluyorum. "seni çok seviyorum" dediğinde "seveceksin tabi." cevabı vermişliğim bile varHatta sırf bu "yazamama"mdan şikayetçi olmasından sebep günlük tutup onunla ilgili tüm içimden geçenleri yazmaya başladım. doğum gününde hediye olarak vermeyi düşünüyorum inşallah.
canım sen de yanında olduğu zamanları düşün ve sevgilinin sana ne kadar bağlı olup ne kadar sevdiğini hatırla. bakışlarını hatırla, o zaman mesajın ne kadar küçük bir ayrıntı olduğunu anlar mutlu olursun
ya da bir an önce şu cilve denen şeyi öğrenmek lazım
seveceksin tabii güzelmişşevet canım seni çok iyi anlıyorum. biz de uzak olduğumuz zamanlar tartışmalar büyüyüp bitmek bilmiyordu sırf bu yüzden.
herkesin yapısı farklı oluyor işte, erkeklerin bi çoğunda var sanırım bu duyguları yazarak aktaramama. bizim ilişkide de aksi gibi ben yazamayan tarafım, hele bazen tam odun oluyorum. "seni çok seviyorum" dediğinde "seveceksin tabi." cevabı vermişliğim bile varHatta sırf bu "yazamama"mdan şikayetçi olmasından sebep günlük tutup onunla ilgili tüm içimden geçenleri yazmaya başladım. doğum gününde hediye olarak vermeyi düşünüyorum inşallah.
canım sen de yanında olduğu zamanları düşün ve sevgilinin sana ne kadar bağlı olup ne kadar sevdiğini hatırla. bakışlarını hatırla, o zaman mesajın ne kadar küçük bir ayrıntı olduğunu anlar mutlu olursun
ya da bir an önce şu cilve denen şeyi öğrenmek lazım
hg canım
o kadar doğru söylüyosun kibirebir yaşadım aynısını. dün gece tartışırken durup dururken ''yarın sınavın 1.30 daydı dimi, 2 de kapıdayım'' dedi. ben ''banane gelme etme'' derken iyi geceler moduna getirdi, kapattı konuyu. bugün tabii dün akşamdan eser kalmadı
iyi geceler sedefcimm tatlı rüyalar görüşmek üzerekızlar ben de kaçayım artık. yarın sabahın 6.30 unda benimkini keşana uğurlıcam, ordan da staja minik yavrucuklarıma gidicem.
hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar
bak ya gidicem gidicvem bir türlü gidemiyorum laptabı kapatıp okuyunca yazılanları
bende yazmıştım iki yıl önce defter duygularımı falan yazdım ne kadar romantikdi ama benim öküz onunda kıymetini bilmedi ahhh ahh keşke yazmasaydım uykusuz gecelerim geçti o duygularımı yazıcam diye
birde cilve denen şeyi bende yapamam heralde ya da bir yaparım kendim bile şaşarım ne bilim
seveceksin tabii güzelmişşama bak sen ne güzel düşünmüşsünn duygularını anlatmanın yolunu bulmuşsun bi de benımki bulsaa çok mutlu olucamm o cilveyi bende hala anlayamadımm valla anlatmaya çalışan arkadaslarımız oldu ama gene de anlamadımm tam olarakkk :26:
kızlar ben de kaçayım artık. yarın sabahın 6.30 unda benimkini keşana uğurlıcam, ordan da staja minik yavrucuklarıma gidicem.
hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar
demek sevgilin sende o ışığı görmüş görmese neden cilvelisin desin kiiahh canım ya kıyamam, çok üzüldüm gerçekten, inşallah bundan sonra kıymetini bilen biriyle karşılaşırsın,cilveyi de el birliğiyle öğrencez artık
canım erkekler alıp eline günlük yazmazlar genelde ama inşallah senin istediğin yönde çözülür sorunlarınız.olmazsa da yüzyüze halleriyle kabul etcez artık.
sevgilim benim normalde cilveli olduğumu iddia ediyor, ben nasıl farkedemiyorsam artık, bi o görüyor sanırım bu cilveyiama tartışma anlarında cilve falan kalmıyor, haksız bile olsam cadıya dönüşüyormuşum. öyle diyor
cilve yüzyüzeyken daha iyi yapılır benceşımarıklık ve çocukluğa kaçmadıkça güzel şey ama yapabilmek gerek işte. biri öğretir belkim bize de