- 21 Eylül 2011
- 6.246
- 50
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.461
bayanlar şu cilve olayını çok net anlayabileceğim şekilde anlatacakk kimse yok muuuu
kırmızı ruj sur seksuuuu kıyafetler boyle opucuk at uzaktan al sana cilve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayanlar şu cilve olayını çok net anlayabileceğim şekilde anlatacakk kimse yok muuuu
camdan öpücük yolluyorum yaaa seksi kıyafet dışında kırmızı rujuda bana cok yakıştırdıgı için sürüyorum bazenn son zamanlarda çalıştığı için msnde konusamıyoruz erkenden uyuyoo o yüzden bunları yapamıyorumkırmızı ruj sur seksuuuu kıyafetler boyle opucuk at uzaktan al sana cilve
demek sevgilin sende o ışığı görmüş görmese neden cilvelisin desin kii yüzyüze utanırım ben yaa bi de şu cilvenin nasıl yapıldıgını birisi söylese en azından bi fikrim olurr ona göre davranırımm bu arada bugun çok şaşkın ve üzgünüm kızlar yaaa fransada dayım kuzenlerim yengem var orda yaşıyolar bugun aradılar anneme dayım demişki büyük kuzenımden için yaşı 17 okulu bıraktı yarın hastaneye yatırıcaz psikolojisi bozukmuş rehabilitasyon merkezine yatırılacakmışş çok şaşırdım yaa gerçi dayım geçen yaz geldiklerinde benı cok üzmüştü çok ağlatmıştıı karakterime okuluma falan cok laflar söylemiştii kötü davranıyodu bana anneannem uyardı hatta semiramise böyle davranma oğlum diye demiş ki ben o olgunlaşsın diye ayakları üzerinde dursun diye öyle davranıyorum saçmalığa bakar mısın yani diyeceğim o ki bu hayatta kimsenın kalbini kırmayacaksın asla büyük konuşmayacaksın benım karakterime laf söylerken okuluma laf söylerken kendı oğlu hastaneye yatacak okuluda bırakmışş üzüldüm tabi neolursa olsun kuzenım ama bana yazın yaptıkları aklıma geldii
camdan öpücük yolluyorum yaaa seksi kıyafet dışında kırmızı rujuda bana cok yakıştırdıgı için sürüyorum bazenn son zamanlarda çalıştığı için msnde konusamıyoruz erkenden uyuyoo o yüzden bunları yapamıyorum
ahh canım ya kıyamam, çok üzüldüm gerçekten, inşallah bundan sonra kıymetini bilen biriyle karşılaşırsın ,cilveyi de el birliğiyle öğrencez artık
canım erkekler alıp eline günlük yazmazlar genelde ama inşallah senin istediğin yönde çözülür sorunlarınız.olmazsa da yüzyüze halleriyle kabul etcez artık.
sevgilim benim normalde cilveli olduğumu iddia ediyor, ben nasıl farkedemiyorsam artık, bi o görüyor sanırım bu cilveyi ama tartışma anlarında cilve falan kalmıyor, haksız bile olsam cadıya dönüşüyormuşum. öyle diyor
cilve yüzyüzeyken daha iyi yapılır bence şımarıklık ve çocukluğa kaçmadıkça güzel şey ama yapabilmek gerek işte. biri öğretir belkim bize de
opucuk atarken resim cek telden gonder al sana cilve cocugun moral tavan yapar
hahah iyiymiş cilvede çareler tükenmez
amin canım amin cümlemizin kıymeti bilinsin hayat boyu amin
ben hep şaşarım zaten cilveli kızlaara ben sinirlendimi gözüm bişi görmez cilve milve hiç bişi
Amin canım benim
Ama bence normal olan bizimki, sinirliyken cilve mi yapılır yahu, güzelce kavga edilir
yeterki iste
geçen yaz bazı kötü olaylar yaşadım daha önce yazmıştım annem bi adamla benden habersiz evlendi hemde adam bana beddua bile etmişti yalancının tekiydi bunu bile bile hemde annemle kac kere konustugum halde gizli nikah kıymış adamla bende annemle görüşmek istemedim bi süre çok kızgındım çünkü beni bırakıp baska adamla oğluna bakmaya gitmişti köye dayımda bana kızıyodu ben cok bencil mişim çok şımarık mışımm toplumda sevilmez mişim afedersiniz bana annenle sen benım s..kimde bile değilsiniz kızım dedi bana makyajıma karışıyodu ki kuzenımde yapıyodu makyaj ama bi tek bana karışıyodu, bi kere okey oynuyodular bende teyzemın kızının yanına oturmuştum bişey söyledim ama asla taşlarla ilgili değildi bana dedi senın burda oturman hata oturmaman gerekir falan okadar cok ağlattı ki beni..mesela fransadan geldiklerinde bi tek teyzemın kızına fotoğraf makinesi almış sarıldılar falan bana da dediki sana da iş bulucam senın hediyen bu dedi bende tmm dedim. bi büroda çalışacaktım akrabamızın yeri orası bi aksam geldiler neymiş adam ben süslüymüşüm diye almak istemiyomuş pek işe saçmalığa bak sonra iş falan bulmadan gitti zaten bulmayacağını biliyorum..uzun oldu biraz ama bunlar sadece yarısı bana yaptıklarınınhadi ya, çok üzüldüm canım,hem senin hem dayın adına. Ama bi söz var ya hani; "insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş" diye. O kadar doğru ki, kınadığın şey ya kendinde ya çocuğunda ya da çok yakınlarında karşına çıkıyor. hem senin ve okulunun kınanacak nesi varmış ki sanki
O da yaptığı yanlışı anlamıştır umarım, Allah kuzenine acil şifalar versin.
ay yeterki gelsin ben ona ne öpücükler atarım bakkkama o da cilveden öteye gitmesin sonra atlar gelir sevgilin valla semiramis, işine gelir
ama o da cilveden öteye gitmesin sonra atlar gelir sevgilin valla semiramis, işine gelir
kendimi öyle güzel bulmuyorum ki ama bunu denicemm kırmızıda ruj süreyimmmmmopucuk atarken resim cek telden gonder al sana cilve cocugun moral tavan yapar
geçen yaz bazı kötü olaylar yaşadım daha önce yazmıştım annem bi adamla benden habersiz evlendi hemde adam bana beddua bile etmişti yalancının tekiydi bunu bile bile hemde annemle kac kere konustugum halde gizli nikah kıymış adamla bende annemle görüşmek istemedim bi süre çok kızgındım çünkü beni bırakıp baska adamla oğluna bakmaya gitmişti köye dayımda bana kızıyodu ben cok bencil mişim çok şımarık mışımm toplumda sevilmez mişim afedersiniz bana annenle sen benım s..kimde bile değilsiniz kızım dedi bana makyajıma karışıyodu ki kuzenımde yapıyodu makyaj ama bi tek bana karışıyodu, bi kere okey oynuyodular bende teyzemın kızının yanına oturmuştum bişey söyledim ama asla taşlarla ilgili değildi bana dedi senın burda oturman hata oturmaman gerekir falan okadar cok ağlattı ki beni..mesela fransadan geldiklerinde bi tek teyzemın kızına fotoğraf makinesi almış sarıldılar falan bana da dediki sana da iş bulucam senın hediyen bu dedi bende tmm dedim. bi büroda çalışacaktım akrabamızın yeri orası bi aksam geldiler neymiş adam ben süslüymüşüm diye almak istemiyomuş pek işe saçmalığa bak sonra iş falan bulmadan gitti zaten bulmayacağını biliyorum..uzun oldu biraz ama bunlar sadece yarısı bana yaptıklarının
ay şu cilve olayını bende beceremıyorum nasıl yapıyolar
zaten erkeklerde anlamıyor bence haldur huldur tarhana bulgur anca
ay şu cilve olayını bende beceremıyorum nasıl yapıyolar
he he haklısın valla aslında belkide ben çok cilveli bi hatunumda benimki anlamıyor olabilirray şu cilve olayını bende beceremıyorum nasıl yapıyolar